Feel the Rhythm & Turn Up the Heat #CND Vinylux

Ο υδράργυρος ανεβαίνει και συ ονειρεύεσαι άλλους προορισμούς πιο τροπικούς πιο εξωτικούς. Να χορεύεις ξυπόλητη μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα με πανσέληνο δίπλα στην θάλασσα στους ρυθμούς του mambo,τα πόδια σου να βουλιάζουν στην χρυσή άμμο με τα διάσπαρτα κοχύλια και να σε ξεδιψάει ένα  πολύχρωμο κοκτέιλ ζαχαροκάλαμου. Ένας επίγειος παράδεισος.

Πιστεύω πως κάπως έτσι σκέφτηκε η #CND και δημιούργησε την Rhythm & Heat.Τα Art Deco σχέδια και οι ατελείωτες τροπικές παραλίες ολοκληρώνουν το σκηνικό και σου προσφέρουν μια τέλεια απόδραση από την καθημερινότητα. 

Η απόλυτη καλοκαιρινή συλλογή Rhythm & Heat της CND Vinylux σε ταξιδεύει με τα χρώματα,τις υπέροχες συσκευασίες και τα εντυπωσιακά ονόματα των βερνικιών της. Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στους ρυθμούς του μάμπο μ΄ένα άκρως καλοκαιρινό και εντυπωσιακό κοραλοκόκκινο το #MamboBeat, σε παραλίες γεμάτες κοχύλια με το  γλυκό σομόν #Shellsinthesand και στο απαλό θρόισμα του ζαχαροκάλαμου μ΄ένα εκκεντρικό λαχανί που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει και το σίγουρο είναι πως δεν θα περάσει απαρατήρητο από κανέναν το #Sugarcane.

Δοκίμασα 3 από τις 6 αποχρώσεις της Rhythm & Heat collection και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα πρώτον γιατί όλες οι αποχρώσεις μπορούν να συνδυαστούν τέλεια μεταξύ τους και κατά δεύτερον με το αποτέλεσμα !

Η μεγαλύτερη καινοτομία της συλλογής αυτής εκτός από την διάρκεια,την υψηλή αντοχή στη φθορά την απόλυτη προστασία στα φυσικά νύχια και την μοναδική λάμψη είναι ότι δεν χρειάζεσαι βάση. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείς χρόνο και χρήματα και  το πιο σημαντικό είναι πως σέβεται το νύχι σου γιατί κατά την στιγμή της αφαίρεσης δεν αφήνει υπολείμματα και χρώμα στην επιφάνεια του νυχιού.

Βέβαια το προϊόν που λάτρεψα, εκτός των άλλων, είναι το το μοναδικά υπέροχο Vinulux Weekly Top Coat το οποίο κλειδώνει το χρώμα ενισχύοντας την λάμψη του και το προστατεύει από τυχόν φθορές.

Επίσης λειτουργεί ως στεγνωτικό μέσα τρία λεπτά είσαι έτοιμη να πιάσεις τα κλειδιά σου, τα μαλλιά σου να συνεχίσεις την καθημερινότητα σου χωρίς άσκοπες αναμονές και το πιο σημαντικό κρατάει το χρώμα στην θέση του τουλάχιστον για μια εβδομάδα. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο από αυτό; Ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την δική σου συλλογή.

Βέβαια για να έχεις ένα άψογο μανικιούρ-πεντικιούρ είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων και δεν εξαρτάται μόνο από το εκάστοτε βερνίκι, την base ή το top. Αλλά όλα αυτά θα τα αναλύσουμε σ΄ένα άλλο άρθρο καθώς και άλλα πράγματα που είμαι  σίγουρη πως σ΄ενδιαφέρουν.

Η CND δημιουργεί εδώ και 37 χρόνια συνεχώς καινοτόμα βερνίκια και μην ξεχνάμε πως το 2010 ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε την επανάσταση στην αγορά λανσάροντας το μοναδικής διάρκειας βερνίκι Shellac και τρία χρόνια μετά επέστρεψε με μια ακόμα καινοτομία το σύστημα βερνικιού Vinylux για αυξημένη διάρκεια και αντοχή στο φυσικό φως.

Τα βερνίκια της CND μπορείς να τα βρεις στο creativegroup.gr, που είναι μια ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς πάνω από 20 χρόνια καθώς επίσης και σε επιλεγμένα beauty & nail salons.

"Βάλτε την πιο φρέσκια πινελιά στο πιο απλό νύχι και μεταμορφώστε το μαγικά! Δημιουργήστε το απόλυτο look με "palm FrenchDesign, έχοντας ελαφριά βάση με μια ημισέληνο και"dasty rose" χρώμα στη μισή επιφάνεια του νυχιού, συνδυάζοντας το με ένα φύλλο φοίνικα στην υπόλοιπη επιφάνεια του! Ιδανικό για soiree και τις αποδράσεις στις παραλίες" Jan Arlond, CND Co-founder & Style Director

Για να δημιουργήσεις το δικό σου καλοκαιρινό look βάζοντας τις δικές σου μαγικές πινελιές θα χαρίσουμε 4 σετ της υπέροχης συλλογής Rhythm & Heat CND Vinylux.Για να πάρεις μέρος, μπορείς να δεις τους όρους αναλυτικά σε facebook & instagram. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στις 11 Αυγούστου!

Καλή επιτυχία, beauty !

Με αγάπη, Cleo

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes