Ανακάλυψε την Αρκτική Κομψότητα #GLACIAL ILLUSION

Η CND εδώ και 37 χρόνια δημιουργεί συνεχώς καινοτόμα βερνίκια και προϊόντα ομορφιάς τα οποία κυριαρχούν σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον πλανήτη. Το 2010 μετά από 5 χρόνια ερευνών στα προηγμένα εργαστήρια της, έφερε την επανάσταση στην αγορά, λανσάροντας το μοναδικής διάρκειας βερνίκι CND SHELLAC. Τρία χρόνια μετά επανεφηύρε τον όρο βερνίκι, με μια ακόμη παγκόσμια καινοτομία, το σύστημα βερνικιού VINYLUX για αντοχή με έκθεση στο φυσικό φως.

Η Creative Group ιδρύθηκε το 1994 στην Αθήνα και σήμερα είναι μια από τις κορυφαίες ελληνικές Εταιρείες προϊόντων ομορφιάς. Χρονιά ορόσημο υπήρξε το 2000, όταν επιλέχθηκε από τον κολοσσιαίο όμιλο CND για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της.

Φέτος το χειμώνα και στην περίοδο των γιορτών μας εξέπληξαν ευχάριστα χαρίζοντας μας λάμψη και γοητεία με την νέα συναρπαστική σειρά GLACIAL lLLUSION THE COLLECTION. Έρχεται από την μακρινή Αρκτική ντυμένη ως άλλη βασίλισσα του χιονιού να μας κερδίσει με την παγωμένη της ομορφιά και το πετυχαίνει!

Νύχια που ακτινοβολούν και λάμπουν με τους pastel τόνους του παγωμένου ροζ και μπλε. Υφές και σχέδια που θυμίζουν πολύτιμους λίθους και κρυστάλλους, αγκαλιάζουν όλη την επιφάνεια του νυχιού προσδίδοντας του στυλ και γοητεία από τις μυστικές αποχρώσεις του πάγου. Φώτα και λάμψεις εμπνευσμένα από την Αρκτική κομψότητα προσφέρουν μια μοναδική και συναρπαστική ποικιλία αποχρώσεων για πιο διακριτικό και ποιοτικό Nail Look για τις χειμερινές σου εμφανίσεις.

Η μεγαλύτερη καινοτομία της συλλογής αυτής εκτός από την διάρκεια, την υψηλή αντοχή στη φθορά την απόλυτη προστασία στα φυσικά νύχια και την μοναδική λάμψη είναι ότι δεν χρειάζεσαι βάση. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείς χρόνο και χρήματα και το πιο σημαντικό είναι πως σέβεται το νύχι σου γιατί κατά την στιγμή της αφαίρεσης δεν αφήνει υπολείμματα και χρώμα στην επιφάνεια του νυχιού.

Βέβαια το προϊόν που λάτρεψα, εκτός των άλλων, είναι το το μοναδικά υπέροχο Vinulux Weekly Top Coat το οποίο κλειδώνει το χρώμα ενισχύοντας την λάμψη του και το προστατεύει από τυχόν φθορές,λειτουργεί και ως  στεγνωτικό, μέσα τρία λεπτά είσαι έτοιμη και το πιο σημαντικό κρατάει το χρώμα στην θέση του τουλάχιστον για μια εβδομάδα. Ένα καινοτόμο προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σου!

Άλλωστε για την CND, η ομορφιά είναι τρόπος ζωής και δικαίωμα κάθε γυναίκας!

Με αγάπη,
Cleo

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes