Δώσε στο δέρμα σου την ενίσχυση που χρειαζεται με Nuxe Creme Prodigieuse Boost

Την αγάπη μου για την Nuxe την ξέρεις ήδη, την αγάπη μου όμως για το άρωμα του γιασεμιού δεν σου την έχω εκμυστηρευτεί. Η αγάπη μου αυτή ξεκινά -από τα παιδικά μου χρόνια, οι θύμησες φέρνουν καλοκαίρια με  μυρωδιές, μουσικές και άσπρες κουρτίνες να ανεμίζουν φέρνοντας το άρωμα του γιασεμιού στο δωμάτιο και την αγαπημένη φιγούρα της γιαγιάς να γέρνει πάνω μου να με χαϊδεύει και να με φιλά στοργικά.

Το καλοκαίρι μου είναι και ήταν πάντα γεμάτο από το ντελικάτο και φινετσάτο άρωμα του γιασεμιού, όπως καταλαβαίνεις για μένα  ήταν ένας πολύ σημαντικός  παράγοντας στο να με ενθουσιάσουν τα νέα προϊόντα Prodigieuse Boost της αγαπημένης μου Nuxe.

Βέβαια το γιασεμί εκτός από καλλωπιστικό και αρωματικό έχει και καλλυντικές ιδιότητες η αντιοξειδωτική του δράση προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και βέβαια από την πρόωρη γήρανση. Ιδανικό για την περιποίηση του σώματος, του προσώπου και των μαλλιών και ενδείκνυται   για όλους τους τύπους δέρματος.

Βασικό συστατικό της Prodigieuse Boost είναι το άνθος γιασεμιού, εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα γιασεμιού είναι η νέα γενιά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας με πολλαπλή δράση καταπολεμά τις βλαβερές συνέπειες του πολυάσχολου τρόπου ζωής (κούραση,στρες) και του αστικού περιβάλλοντος στην επιδερμίδα.

Ανάμεσα λοιπόν στις μυρωδιές και τις θύμησες έλα να σου γνωρίσω τα νέα αγαπημένα μου προϊόντα που δύσκολα πλέον θα αποχωριστώ.

 1. Αναζωογονητικό primer

Με δράση κατά της κούρασης με αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα γιασεμιού και βιταμίνη C, η υφή του λεπτόρευστη εμπνευσμένη από τα καλλυντικά στην Κορέα, συνδυάζει την αντιοξειδωτική δύναμη του γιασεμιού με υαλουρονικό  οξύ και βιταμίνη C από την πρώτη εφαρμογή η επιδερμίδα σου αναζωογονείται. Ενισχύει την υγρασία και την φωτεινότητα του προσώπου και η επιδερμίδα είναι έτοιμη να δεχθεί τα οφέλη του προϊόντος που θα ακολουθήσει. Εφαρμόζεις πρωί και βράδυ ταμπονάροντας ελαφρά στο πρόσωπο, λαιμό και την περιοχή του ντεκολτέ πριν από την κρέμα προσώπου που χρησιμοποιείς.Τα αποτελέσματα θεαματικά! 

2. Κρέμα μεταξένιας υφής πολλαπλής δράσης

Μέρα με την μέρα, η όψη της επιδερμίδας σου αλλάζει γίνεται πιο φωτεινή και τα πρώτα σημάδια γήρανσης απαλύνονται την νιώθεις πιο απαλή, πιο λεία, πιο γεμάτη! Από την πρώτη εφαρμογή αισθάνεσαι την διαφορά, η επιδερμίδα σου  είναι ιδανικά ενυδατωμένη με αίσθηση θρέψης και απαλότητας. Εφαρμόζεις το πρωί στο πρόσωπο, τον λαιμό και την περιοχή του ντεκολτέ και η επιδερμίδα σου ακτινοβολεί υγιή λάμψη και φαίνεται φρέσκια και λαμπερή.

3. Balm - Gel πολλαπλής δράσης για την περιοχή των ματιών

Κατά των μαύρων κύκλων, κατά των οιδημάτων, η περιοχή γύρω από τα μάτια απαλύνεται. Συνδυάζοντας αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα γιασεμιού και φυτική καφεϊνη βοηθά να διορθωθούν μαύροι κύκλοι και σακούλες. Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πιο απαλή, η ελαστικότητα βελτιωμένη και πιο φωτεινή. Από την πρώτη  εφαρμογή η επιδερμίδα είναι φρέσκια και πιο ενυδατωμένη. 

Η Nuxe είναι έρωτας, δεν γίνεται να γνωρίσεις τα προϊόντα της και να μην τα ερωτευτείς γι αυτό αν δεν τα έχεις γνωρίσει η θέλεις να γνωρίσεις την νέα υπέροχη σειρά Prodigieuse Boost  αρκεί να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό μας, ναι καλά κατάλαβες η έκπληξη που σου έλεγα.

Είσαι έτοιμη για τον μυρωδάτο διαγωνισμό μας;

Για να αποκτήσεις λαμπερή και ανανεωμένη επιδερμίδα σου χαρίζουμε τα παρακάτω υπέροχα προϊόντα:

1. Αναζωογονητικό primer Nuxe

2. Κρέμα μεταξένιας υφής πολλαπλής δράσης Nuxe

3. Balm - Gel πολλαπλής δράσης για την περιοχή των ματιών Nuxe

Για να πάρεις μέρος μπορείς να δεις αναλυτικά τους όρους στο instagram

Η νικήτρια θα ανακοινωθεί στις 17 Ιουλίου

Καλή επιτυχία beauty !

Μέχρι την επόμενη φορά να περνας μαγικά!

Με αγάπη
Cleo

 
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes