Aνόρθωση γλουτών με μία μόνο άσκηση; Γίνεται!



Ασκηθείτε και δείτε το σώμα σας να αλλάζει

Τα οπίσθια είναι ομολογουμένως ένα σημείο που τραβάει πάνω του αρκετά βλέμματα. Μπορεί εσείς να μην έχετε ορατότητα προς τα...πίσω αλλά έχουν οι υπόλοιποι για εσάς. Έχετε παχύνει και η εικόνα των γλουτών σας έχει χαλάσει, έχετε πρόβλημα χαλάρωσης ή τελοσπάντων, οι γλουτοί σας δεν είναι και το καλύτερο σημείο στο σώμα σας;

Δοκιμάστε την ακόλουθη άσκηση, εκτελέστε την καθημερινά και αποκτήστε οπίσθια που θα τα ζήλευε μέχρι και η J.Lo!

Tι χρειάζεστε; Ένα στρωματάκι, μία μικρή μπάλα και φυσικά διάθεση


Η άσκηση:Κάμψη ισχίου από γέφυρα στο ένα πόδι


Εκτέλεση:
1. Ξαπλώνετε με την πλάτη να ακουμπάει στο στρώμα και τοποθετείτε τα χέρια σας στα πλαϊνά του κορμού σας. Βάζετε τη μπάλα κάτω από το δεξί πέλμα, έχοντας το γόνατό σας λυγισμένο και πατάτε πάνω της. Έπειτα σηκώστε το αριστερό σας πόδι ελαφρώς λυγισμένο με κατεύθυνση προς το ταβάνι.


Προσοχή: Θα πρέπει να κρατάτε την κοιλιά σας πολύ καλά σφιγμένη, καθώς αυτή σας χαρίζει σταθεροποίηση καθώς και τη λεκάνη σας μονίμως ψηλά.

2. Στη συνέχεια, κατεβάζετε το αριστερό σας πόδι προς το πάτωμα ( σε ορθή γωνία) χωρίς να το ακουμπήσετε φυσικά στο πάτωμα και χωρίς να κουνήσετε το υπόλοιπο σώμα. Επαναλάβετε 15 φορές

Εκτελέστε την ίδια διαδικασία και με το αντίθετο πόδι. Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να έχετε πάντα ψηλά τη λεκάνη σας για καλύτερα αποτελέσματα. 


Η άσκηση αυτή είναι ιδανική για να γυμνάσετε γλουτούς και οπίσθιους μηριαίους



Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes