Αγάπα με αν Τολμάς - Jeux d’ enfants



Ένα παιχνίδι πιο συναρπαστικό απ’ τη ζωή!
Ένας έρωτας πιο δυνατός απ’ το χρόνο!

Μία ολόκληρη ζωή μέχρι να πεις «σ’ αγαπώ»
80 χρόνια για να αρχίσει μία ιστορία αγάπης.

Κι όλα αυτά για ένα παιχνίδι, ή μάλλον εξαιτίας ενός παιχνιδιού!

Η Σοφί και ο Ζυλιέν έφτιαξαν τους κανόνες του παιχνιδιού και για το υπόλοιπο της ζωής τους θα είναι οι διαιτητές του και συχνά τα θύματά του. 

«Τολμάς;» «Τολμώ!». 

Είναι ικανοί για όλα: τα καλύτερα και τα χειρότερα. Ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Τολμούν οτιδήποτε απαγορευμένο, γελούν, πληγώνουν ο ένας τον άλλον…Κάνουν τα πάντα εκτός από το να παραδεχτούν ότι αγαπιούνται.

Το παιχνίδι ξεκινά με μία αθώα αφορμή στην παιδική τους ηλικία, ως παρηγοριά στη βαριά αρρώστια της μαμάς, ως παρηγοριά στις κοροϊδίες των συμμαθητών. Και καθώς περνούν τα χρόνια, το παιχνίδι γίνεται το πιο όμορφο και δυνατό πράγμα στη ζωή τους. Παίζουν, αγαπιούνται… Το παιχνίδι και ο έρωτας. Όμως αποφασίζουν ότι ίσως είναι πιο απλό να μείνουν φίλοι. Κι έτσι κυλά η ζωή τους και περνούν τα χρόνια, αλλά το παιχνίδι επανέρχεται, με μεγαλύτερη ένταση, πιο προκλητικό και γίνεται πάθος! Και κάθε φορά απαντούν«Τολμώ!» Και λένε «Σ’ αγαπώ περισσότερο κι απ’ την ίδια μου τη ζωή».

«Τολμάς;» «Τολμώ!». 

Η ταινία «Αγάπα με αν τολμάς» του σκηνοθέτη Yann Samuell είναι μια παραγωγή του σημαντικού Γάλλου παραγωγού Christophe Rossignon (Το μίσος, Ένα χελιδόνι έφερε την Άνοιξη, Μη αναστρέψιμος, Καλά Χριστούγεννα, Azur et Asmar, Welcome, Έρωτας με την πρώτη μπουνιά, Ο νόμος της αγοράς, κ.ά.) . 
Είναι η ταινία που λανσάρισε σε ένα νέο επίπεδο τους νεαρούς τότε σταρ Guillaume Canet και την βραβευμένη πλέον με Όσκαρ, Marion Cotillard.

Κι αν δεν την έχεις δει επιβάλλεται να την δεις και θα την αγαπήσεις όσο τίποτα!

 «Τολμάς;»


Love,Cleo... ♡

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes