Ο έρωτας είναι ταχύτητα...

Μεγαλώνοντας δεν ερωτευόμαστε τόσο», υποστήριξε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και διαχώρισε τον γάμο από τον έρωτα, ενώ πρόσθεσε πως η εμπειρία που έχει αποκτήσει τον κάνει να μπορεί να καταλάβει πού είναι καλύτερος και πού υστερεί.Χαρακτηρίζοντας τον έρωτα καθοριστικό στοιχείο της ζωής μας, ο ηθοποιός – σκηνοθέτης συμπλήρωσε: «όσες φορές τον έχω βιώσει, κατάλαβα ότι ο έρωτας είναι ταχύτητα, είναι μία ψευδαίσθηση που όλοι θέλουμε να ζήσουμε. Κι αν δεν την ζούμε, θέλουμε να βλέπουμε κάποιον που την έχει, ώστε να ελπίζουμε κι εμείς».

«Ο έρωτας έχει τέλος. Πάντα έχει τέλος και δεν έχει καμία απολύτως αντιστοιχία με τον γάμο. Προέκταση του έρωτα είναι η αγάπη», δήλωσε ο Χριστόφορος. Ο γάμος είναι μία πολύ ωραία υπόσχεση και ο τρόπος δύο άνθρωποι να δείξουν την αγάπη τους, την ανάγκη τους να μείνουν μαζί για πάντα. Εγώ, μεγαλώνοντας ανακαλύπτω ότι δεν ένιωσα και δεν θα νιώσω την ανάγκη να το τυποποιήσω δημόσια». 


Τέλος, αναφερόμενος στην κρίση, ο Χριστόφορος υποστήριξε πως είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, το βάρος της οποίας πέφτει κυρίως στους πολιτικούς. «Το μόνο που μπορεί να μας σώσει, εκτός από την αλλαγή τρόπου σκέψης, είναι το μέγεθός μας. Μπορεί να είμαστε μία μικρή χώρα, αλλά, όπως αποδείχθηκε, καταφέραμε να κάνουμε ένα ντόμινο στην Ευρώπη», συνέχισε και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το σύστημα που μέχρι σήμερα λειτουργούσε και είναι σάπιο, θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Πηγή: star.gr
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes