Fitness μυστικά από τις μεγάλες σταρ του Hollywood

Εlizabeth Taylor, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn... Πώς διατηρούσαν τη σιλουέτα τους όλες οι μεγάλες κυρίες του Hοllywood; Μάθε τα μυστικά της διατροφής, της άσκησης και της ομορφιάς τους.
Marilyn Monroe

Η λαμπερή σταρ ήταν διάσημη όχι μόνο για την εξωτερική εμφάνιση και τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα της, αλλά όπως φαίνεται και για τη μαγειρική της. Όπως αναφέρουν οι βιογράφοι της, η Monroe ήταν μεγάλη υποστηρίκτρια της υγιεινής διατροφής. Ακόμη, ήταν από τις πρώτες γυναίκες σταρ που ασκούνταν συστηματικά με βάρη. Όπως φαίνεται από μαρτυρίες φίλων αλλά και από παλιές της αποδείξεις, η Monroe προτιμούσε να κάνει η ίδια τα ψώνια της και να μαγειρεύει υγιεινά και περίτεχνα γεύματα στο σπίτι
.
Αudrey Hepburn

Η Hepburn είναι διάσημη για την εξαιρετική στάση του σώματος της, ένα χαρακτηριστικό που όχι μόνο αναδείκνυε την αξιοζήλευτη δομή του σώματος της αλλά επίσης προλαμβάνει τη δυσπεψία, τη δυσκοιλιότητα και τους πόνους της πλάτης και του αυχένα. Ενώ δεν τρελαινόταν για τα προγράμματα γυμναστικής, απολάμβανε τους περιπάτους, και πάντα προσπαθούσε να τους βάλει στο καθημερινό πρόγραμμα της. Η διατροφή της ήταν απλή και αποτελούταν από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, χωρίς να παραλείπει περιστασιακά τα ζυμαρικά ή τη σοκολάτα. Το μυστικό της ομορφιάς της; Ένας μικρός ύπνος κάθε απόγευμα.

Mae West

H Mae West, που κάποτε έφερε το ποδήλατο της μέσα σε μία συνέντευξη, έχει μεγάλη αδυναμία στη γυμναστική και μάλιστα πήγαινε βόλτες με το ποδήλατο μέχρι τα 80 της. Όσον αφορά τις τροφές, η West πίστευε πολύ στις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας. Όχι όμως για τη διατροφή, αλλά για την ομορφιά. Άπλωνε λάδι καρύδας καθημερινά στο πρόσωπο της, και ορκιζόταν πως αυτό είναι το μυστικό για φρέσκια επιδερμίδα.
Katharine Hepburn

Η Hepburn ήταν από τις πρώτες μεγάλες σταρ του Hollywood που όχι μόνο γυμναζόταν εντατικά, αλλά το παραδέχτηκε και δημοσίως. Οι γονείς της την ενθάρρυναν από μικρή να αθλείται, και η ίδια λάτρευε τα σπορ (ειδικά την κολύμβηση, το γκολφ και το τένις). Μέχρι τα 60 της έκανε η ίδια όλες τις σκηνές που χρειάζονταν κασκαντέρ. Σε ηλικία 84 ετών, ομολόγησε πως μπορούσε ακόμη να σταθεί στο κεφάλι της και να περπατήσει με τα χέρια.
Greta Garbo

Η Garbo έκανε γυμνή ηλιοθεραπεία κάθε απόγευμα, και θεωρούσε αυτό το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς της. Είναι όμως γνωστή και για την σκληρή και εντατική καθημερινή της προπόνηση. Δεν ήταν πολύ αυστηρή με τη διατροφή της, όμως ήταν χορτοφάγος και προτιμούσε πάντα ένα ελαφρύ πρωινό και γεύμα.

Marlene Dietrich 

H Dietrich είχε την ατυχία να είναι μια από τις πρώτες ηθοποιούς που το στούντιο τους τους είπε να αδυνατίσουν και στη συνέχεια τις έβαλε σε δίαιτα. Η διατροφή της περιελάμβανε ζωμούς, τυρί cottage, και τοστ. Εκείνη όμως πρόσθεσε και την άσκηση στο πρόγραμμα της για αποκτήσει καλύτερη σιλουέτα. Ότι και αν έκανε είχε αποτέλεσμα, καθώς η φιγούρα της είναι αξιοζήλευτη.

Jean Harlow

Η ασκήσεις αντίστασης ήταν από τις αγαπημένες της Harlow. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι η ηθοποιός πάσχιζε να κρατήσει τη σιλουέτα της και έπαιρνε πάντοτε βάρος ανάμεσα στις ταινίες. Για να το χάσει έκανε αυστηρή διατροφή μόνο με σαλάτες. Ενώ δεν επικροτούμε το πρόγραμμα της, είναι καλό να ξέρουμε ότι και οι σταρ προσπαθούν πολύ για να διατηρήσουν το σώμα τους.


Elizabeth Taylor

“Εκείνα τα χρόνια λίγες γυναίκες γυμνάζονταν εντατικά, έτσι δεν υπήρχε κάποιο πρόγραμμα για να με κρατήσει σε φόρμα. Λάτρευα όμως την ιππασία και πάντα μου άρεσε η κολύμβηση και το περπάτημα” είπε η διάσημη ηθοποιός. Ωστόσο, για τον ρόλο της στην ταινία “National Velvet” ακολούθησε δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνη και εντατική άσκηση.

Πηγή shape.gr
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes