Απολέπιση για να διώξετε κυτταρίτιδα, χαλάρωση και ραγάδες

Σας έχω ένα μυστικό: από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για επιδερμίδες που έχουν κυτταρίτιδα, ραγάδες και χαλάρωση είναι η τεχνική του στεγνού βουρτσίσματος! Αυτό λειτουργεί ως απολέπιση και κάνει το σώμα σας να δείχνει φρέσκο και νεανικό.

Τι κάνει
 
Απομακρύνει τα νεκρά νεκρά κύτταρα από το σώμα
Αυξάνει τη ροή του αίματος στις προβληματικές περιοχές και διεγείρει την αποβολή των συσσωρευμένων τοξινών.

Τι θα χρειαστείτε

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σφουγγάρι ή μια βούρτσα σώματος φτιαγμένη από φυσική τρίχα και με μακριά λαβή, έτσι ώστε να μπορείτε να φτάνετε στη πλάτη και στους γλουτούς.

Πώς θα το κάνετε

Εάν θέλετε να βουρτσίσετε όλο σας το σώμα, ξεκινήστε από τις πατούσες και συνεχίστε προς τα πάνω. Το βούρτσισμα όλου του σώματος διαρκεί από 3 έως 5 λεπτά, ανάλογα με τον πόσο χρόνο θα δαπανήσετε στην περιοχή. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις περιοχές με τάση για χαλάρωση και κυτταρίτιδα, κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις. Είναι καλύτερα να το κάνετε το πρωί, που η αύξηση της ροής του αίματος μπορεί να είναι αναζωογονητική. Η διαφορά στο δέρμα σας θα είναι αισθητή έπειτα από λίγα βουρτσίσματα: γίνεται πολύ απαλό και αποκτά ρόδινη λάμψη.

Το μυστικό

Το στεγνό βούρτσισμα στο δέρμα πρέπει να γίνεται πολύ απαλά, χωρίς έντονο και σκληρό τρίψιμο το οποίο μπορεί να βλάψει το χόριο του δέρματος. Εάν το παρακάνετε, το δέρμα σας θα κοκκινίσει και θα ερεθιστεί. Μετά το βούρτσισμα κάντε αμέσως μπάνιο.

Πηγή:omorfamystika.gr

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes