Ψάχνοντας για το γυάλινο γοβάκι στο Beautytestbox Σεπτεμβρίου


Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένα κόκκινο κουτάκι τόσο δα μικρό που χώραγε όμως μεγάλους πολύτιμους θησαυρούς και το έλεγαν Beautytestbox......την συνέχεια την ξέρετε!
Μπορεί να μην βρήκα στο αγαπημένο μου κουτάκι το γυάλινο γοβάκι που τόσο απεγνωσμένα ήθελα, μάλλον επειδή έχω βρει τον πρίγκηπα μου, βρήκα όμως άλλα υπέροχα καλούδια!
Το ένα καλύτερο από τ΄άλλα αν μου έλεγαν να διαλέξω μόνο ένα ειλικρινά δεν θα μπορούσα.
Δεν ήταν τυχαίο που έπεσε ο server μάλλον ολόκληρο το σύστημα την ημέρα των παραγγελιών,χαίρομαι πολύ που στάθηκα τυχερή και κατάφερα να κάνω την παραγγελία μου,βέβαια σ' αυτό βοήθησαν οι κοπέλες που εργάζονται εκεί, είναι πραγματικά αξιαγάπητες και θέλω να τις ευχαριστήσω θερμά!

Το κουτάκι μου αυτό το μήνα περιείχε τα εξής:

1.Μονή σκιά ματιών Bourjois 
Πολύ φινετσάτη  όμορφη πρακτική συσκευασία,με πανοραμικό καθρέφτη.
Η σκιά ματιών είναι μεγάλης διάρκειας και υψηλής ποιότητας  μπορεί να εφαρμοστεί σε όποια ένταση εσείς επιθυμείτε , στις αποχρώσεις του μοβ λιλά -που είναι το αγαπημένο μου χρώμα- τη λάτρεψα.!

2.Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου Panthenols 50ml
Κρέμα προσώπου με 24ωρη προστασία 4πλης δράσης .Ακούστε τα συστατικά και θα καταλάβετε,όσες από εσάς παρακολουθείτε το blog μου θα έχετε καταλάβει την αγάπη μου για τα φυσικά καλλυντικά,περιέχει λοιπόν ελαιόλαδο και Ginkgo Biloba που εκτός από την  πλούσια ενυδάτωση παρέχει και ενισχυμένη αντιγηραντική δράση.
Με ουδέτερο PH κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και τύπους δέρματος.Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.Parabens free.Θέλετε κι άλλα; Ξετρελάθηκα με το υπέροχο άρωμα της,την πλούσια υφή της,δεν γυαλίζει απορροφάται αμέσως και προσωπάκι μαςς είναι υπέροχα ενυδατωμένο κι αρωματισμένο όλη μέρα.Κατοχυρώνεται στα αγαπημένα με κλειστά μάτια, α να μην ξεχάσω είναι ελληνικής παραγωγής.

3.Κραγιόν Aden Cosmetics 
Αφού λάτρεψα την μάσκαρα της Aden ήρθε η ώρα ν' αγαπήσω το κραγιόν της,έχει απίστευτο χρώμα, χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και είναι αντί-αλλεργικό. I love Aden <3 !


4.Χειροποίητες εκπλήξεις από την Lady Marian.
Πολύ γλυκές οι χειροποίητες εκπλήξεις από Lady Marian
Θα δανειστώ μια φράση η οποία τα λέει όλα.
Η ζωή είναι πολύ μικρή για να φοράς βαρετά κοσμήματα
Θα συμφωνήσω απόλυτα!

5.Eyeliner Style Liner Metalic Golden Rose.
Απίστευτο προϊόν,σταθερό,μεγάλης διάρκειας,στεγνώνει γρήγορα και το βλέμμα σου γίνεται εντυπωσιακό στην στιγμή,πραγματικά πολύ όμορφο.

6.Hand Cream Aroma (greenline)75ml
Υπέροχη κρέμα χεριών,προσφέρει ότι υπόσχεται,πλούσια ενυδατική σύνθεση εντατικής περιποίησης που τρέφει,επανορθώνει τα χέρια από την πρόωρη γήρανση.
Χωρίς χημικά πρόσθετα.Οικολογική συσκευασία 5% των εσόδων από την πώληση αυτού του προϊόντος δίνεται σε οικολογικές οργανώσεις.

Όλα ήταν υπέροχα! Δεν συμφωνείτε; 'Αν θέλετε να κάνετε την δική σας παραγγελία μπείτε εδώ κι αποκτήστε κι εσείς τους δικούς σας παραμυθένιους θησαυρούς.

Ι love Beautytestbox!

Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξαναπούμε να περνάτε υπέροχα να προσέχετε τους γύρω σας και να αγαπάτε τον εαυτό σας γιατί είναι μοναδικός!

Πολλά φιλιά
Κλεό

υ.γ Όση ώρα έγραφα το άρθρο άκουγα το παρακάτω τραγούδι απολαύστε το!





Share:

8 σχόλια :

  1. Το Κουτάκι σου είναι τόσο ωραίο που μόλις έγινα μέλος στο blog σου για να σου πω οτι....ζηλεύωωω!! Χιχι! Δες αν θέλεις και το δικό μου λατρεμένο κουτάκι!!! Αγαπάμε BeautyTestBox!

    http://beautyeverymoment.blogspot.gr/2013/09/beautytestbox.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και το δικό σου είναι τέλειο δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύεις!
      Φιλάκια ;) !

      Διαγραφή
  2. poli wrea pragmatakia.... bwreis na mu peis tin apoxrwsh tu kragion????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απόχρωση του κραγιόν είναι η 023 και είναι τέλεια!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία όλα!!! Το κραγιόν φαίνεται πολύ καλό! και το χειροποίητο cupcake πόσο γλύκα;;;
    Θα χαρω να σε δω και στο δικό μου μπλογκ!
    Φιλιά Μπέτυ
    mintfloraldiary.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ όμορφο το blog σου,σ΄ευχαριστώ πολύ φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7.10.13

    μου άρεσε το κραγιόν σου! το δικό μου ήταν το #027 και ήταν κι αυτό super σαν απόχρωση! λίγο δύσκολο αλλά πανέμορφο! πολύ ωραία πραγματάκια είχε το κουτάκι σου! θα ήθελα να δοκιμάσω την κρεμούλα προσώπου! γενικά τρελαίνομαι με μυρωδάτα προϊόντα που έχουν και αποτέλεσμα! ποιος δεν τρελαίνεται δηλαδή? και το δικό μου είχε όμορφα πραγματάκια και ανυπομονώ για το επόμενο!
    http://greekblogforbeauty.blogspot.gr/2013/10/beautytestbox-last-but-not-least.html
    φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι έχω λατρέψει το κραγιόν όπως και την μάσκαρα από Aden (ήταν στο κουτάκι του Αυγούστου) θα ήθελα να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα της,πολύ όμορφο και το δικό σου κουτάκι! Φιλάκια!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes