Bioaroma: Ο βοτανικός παράδεισος της Κρήτης!

Σήμερα θα σας γνωρίσω μια από τις καλύτερες ελληνικές εταιρείες φυτικών καλλυντικών την BioaromaΕδρεύει στον Άγιο Νικόλαο  Κρήτης, είναι μια μονάδα γύρω από το χώρο των βοτάνων με δικές της βιολογικές καλλιέργειες,αποστακτήριο για την παραγωγή- απόσταξη αιθέριων ελαίων καθώς και επισκέψιμο μουσείο και κήπο με βότανα,προχώρησε μετά από μακροχρόνιες μελέτες των αρχαιολογικών στοιχείων των μινωικών αρωματοποιών αλλά και παλιών συνταγών των γιαγιάδων του νησιού,στην παρασκευή για πρώτη φορά 100% φυτικών χειροποίητων καλλυντικών με πρώτες ύλες από το φυσικό πλούτο της Κρήτης όπως μελισσοκέρι,ελαιόλαδο,δίκταμο αλάδανο κ.α.

'Όπως καταλάβατε όλα έχουν να κάνουν με την ελληνική γη και τις παραδόσεις από αρχαιοτάτων χρόνων.Πιστεύω πως όταν το χθες συναντά το σήμερα με  απόλυτη αρμονία μόνο μαγικά πράγματα μπορούν να συμβούν.Έτσι μπορώ μπορώ να σας παρουσιάσω χωρίς φόβο και πάθος τα μαγικά ελιξίρια ομορφιάς,από την Bioaroma

Σαπούνι γλυκερίνης με λούφα και αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου 

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο όμορφα μυρίζει λες και είσαι μέσα σ΄ ένα κήπο γεμάτο από τριαντάφυλλα μέχρι να το χρησιμοποιήσω ειλικρινά μου πήρε μέρες δεν ήθελα να το χαλάσω, να το αλλοιώσω.Χρησιμοποιείται για απολέπιση σώματος,ιδανικό για κυτταρίτιδα,ραγάδες και ξηρές φτέρνες.Κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται αφήνει το σώμα βελούδινο και υπέροχα αρωματισμένο! Το λάτρεψα!

Βάλσαμο για τα χείλη με μελισσοκέρι, πορτοκάλι και κανέλα. 4,00 €

Υπέροχο άρωμα, τέλεια υφή,προστατεύει τα χείλια διατηρώντας τα μαλακά κι ενυδατωμένα.Είναι πράγματι ένα βάλσαμο για τα χείλη,είναι λιπαρό όσο χρειάζεται,έχει ευχάριστη γεύση και αφήνει τα χείλη απαλά έτοιμα για φίλημα.Ιδανικό πριν το κραγιόν. Με συντροφεύει παντού.Το αγαπώ!


Μάσκα προσώπου θεραπεία για μαύρους κύκλους 6,00 €.

Μάσκα προσώπου με ροζ άργιλο και αιθέρια έλαια λεβάντας,γιασεμιού και ylang ylang,για όλους τους τύπους δέρματος ιδιαίτερα για κουρασμένες επιδερμίδες και ιδανική θεραπεία για μαύρους κύκλους.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την πρώτη εφαρμογή,το δέρμα μου έδειχνε και το αισθανόμουν πιο υγιές φυσικά το παρατήρησαν και οι γύρω μου,έχει γίνει ήδη η αγαπημένη μου κούρα ομορφιάς!
Face Peeling  8,50 €
Peeling προσώπου με κόκκους λεβάντας σε λάδι από κουκούτσια σταφυλιού και αιθέριο έλαιο ylang ylang.Από τα καλύτερα Peeling που έχω δοκιμάσει,εξαφανίζει μαύρα στίγματα,σπυράκια,κοκκινίλες αφήνει το πρόσωπο απίστευτα βελούδινο και υπέροχα αρωματισμένο!

Θέλω να τελειώσω την παρουσίαση μου μ΄ένα απόσπασμα από το προφίλ της Bioaroma όπως ακριβώς άρχισα.

Μελέτες αναφέρουν ότι: 

Τα καλλυντικά δεν προορίζονταν μόνο για να σκεπάζουν τις μυρωδιές των ανθρώπων, αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό δημιουργούνταν για να διεγείρουν τις ερωτικές επιθυμίες. Υποστήριζαν ότι η σωματική χαλάρωση και το απαλό - ερωτικό άγγιγμα είναι στοιχεία που ερεθίζουν τον εγκέφαλο μας και επειδή, όπως είναι γνωστό, ο αισθησιασμός του σώματος είναι εγκεφαλική διεργασία και για να ερεθιστείς πρέπει να χαλαρώσεις, τα λάδια για αισθησιακό μασάζ, παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Γνωστό επίσης είναι, ότι με την προελληνική λέξη βρένθυς, ονόμαζαν ένα αρωματικό λάδι που έβγαζαν από ένα μανδραγόρα. 

Η τέχνη των αρωματοποιών ήταν κάτι ανάμεσα στην απλή μαγειρική και την πραγματική χημεία: Ειδικοί τεχνίτες κατασκεύαζαν καλλυντικά για τα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη. Συχνά αναφέρονται τα βλέφαρα της παριζιάνας της Κνωσού, που είναι θεά ή μεγάλη ιέρεια, να είναι βαμμένα στην άκρη τους με μαύρο χρώμα, ή το κόκκινο, που είχε απλωμένο με το πινέλο στα χείλη της.

Οι Μινωίτες στα καλλυντικά, θεωρούσαν ως ιερότερα συστατικά το δίκταμο και το λάβδανο. Ο δίκταμος μέσα σε ελαιόλαδο ήταν το κύριο δώρο προς τους θεούς τους και η ρητίνη αλάδανος ήταν βασικό συστατικό για τις κρέμες τους, επίσης την έκαιγαν και ως θυμίαμα.

Σας ευχαριστώ θερμά που μου δώσατε την ευκαιρία να σας γνωρίσω!


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε μαγικά και υπέροχα!

Πολλά Φιλιά
Κλεό
Share:

4 σχόλια :

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση και που τη μοιράστηκες μαζί μας...Νομίζω πως θα δοκίμαζα σίγουρα 3 από αυτά τα 4 προϊόντα και κυρίως αυτό για τα χείλη.

    Φιλιά
    Chadlen
    http://chezmoibychadlen.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι εκπληκτικά προϊόντα,πίστεψε με θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένη όποιο προϊόν διαλέξεις να δοκιμάσεις,το προϊόν δε για τα χείλη εξαιρετικό!
      Φιλιά

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27.10.13

    Φοβερά προϊόντα οντως!! Τα βρήκα με 10% έκπτωση στο cretansoil.com και δίνουν αλλα 10% δλδ 20% εκπτωση αν κάνετε review προϊόντα που εχετε ήδη δοκιμάσει! Εγω παρέλαβα τα δικά μου την Παρασκευη!! Φοβερααα!! ααα αξιζει να δοκιμάσετε και την κρεμα χεριών με δίκταμο! Μυρίζει υπέεεεροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες,χαίρομαι που σας άρεσαν τα προϊόντα,είναι όντως εκπληκτικά, θα δοκιμάσω σίγουρα την κρέμα χεριών και όχι μόνο!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes