“Mmmm! Smells just like Chritmas...!

Φέτος τα Χριστούγεννα αφεθείτε στην απόλαυση! Οι πολυτελείς, περιορισμένης κυκλοφορίας των The Body Shop σειρές κυκλοφόρησαν για να κάνουν πιο πικάντικες τις γιορτές σας και να σας αφήσουν να κακομάθετε τον εαυτό σας! Φέρνουν στο νου το ζεστό πνεύμα των Χριστουγέννων, αυτά τα υπέροχα προϊόντα διαθέτουν ποικιλία φυσικών συστατικών, πλούσια υφή και υπέροχα gourmand αρώματα της εποχής:

Aναζωογονητική Ginger Sparkle, Φρουτώδης Cranberry Joy και Απολαυστική Vanilla Bliss.

Απολαύστε τις!

Ginger Sparkle

Έφτασε η στιγμή να απολαύσετε και να ενθουσιαστείτε με την περιορισμένης κυκλοφορίας collection Ginger Sparkle. Αφεθείτε στο πικάντικο και γλυκό της άρωμα με την εορταστική,εμπλουτισμένη με ginger Περιορισμένης Κυκλοφορίας Collection των The Body Shop.
Τα προϊόντα διαθέτουν πλούσια υφή και ζεστό, πικάντικο άρωμα και είναι πραγματική απόλαυση γιά τις αισθήσεις.Θέλετε να τα έχετε όλα για τον εαυτό σας; Μην ανησυχείτε, δεν θα το πούμε σε κανέναν!

Cranberry Joy

Η πολυαγαπημένη collection Cranberry Joy επέστρεψε και αυτά τα Χριστούγεννα, γι’ αυτό ετοιμαστείτε να περιποιηθείτε το σώμα σας με γλυκιές απολαύσεις. Η πολυτελής αυτή σειρά με προϊόντα για το μπάνιο, το σώμα και τον αρωματισμό χώρου περιέχει εκχύλισμα μύρτιλλου, πολλά ευεργετικά για την επιδερμίδα συστατικά από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες και φυσικά λαχταριστό φρουτώδες άρωμα. 





Vanilla Bliss

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με υπέροχα απολαυστικά προϊόντα της Collection Vanilla Bliss. Εμπλουτισμένα με εκχύλισμα βανίλιας και μία ποικιλία πλούσιων συστατικών από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, η πολυτελής αυτή κολεξιόν διαθέτειgourmand άρωμα. Ήρθε η στιγμή για υπέροχες στιγμές απόλαυσης!


2013 Winter Trend Special Edition Collection



The Sparkler Pink – (17,50€)

Γίνετε χρυσό κορίτσι! Ψεκάστε τα μαλλιά και το σώμα με υπέροχη ιριδίζουσα χρυσή λάμψη με ντελικάτο άρωμα Japanese Cherry Blossom και όλα αυτά σε ένα υπέροχο atomiser που φωτίζει την επιδερμίδα με γοητευτική λάμψη!

Slanted Kabuki Brush – (15,00€)

Ο ιδανικός συνδυασμός για το shimmer bauble, αυτό το έξυπνο kabuki brush διαθέτει εξαιρετικά
απαλές, συνθετικές τρίχες που προσφέρουν ομοιόμορφη και διακριτική εφαρμογή της πούδρας. Το 
ειδικά σχεδιασμένο πινέλο σας αφήνει να σμιλέψετε και να δημιουργήσετε σκίαση με ευκολία.


Shimmer Bauble – (15,50€)

Όποιος και αν είναι ο τόνος της επιδερμίδας, θα θέλετε αυτό το χριστουγεννιάτικο στολίδι να κρέμεται στο δένδρο σας! Χρυσές και ροζ πέρλες που προσφέρουν στα μάγουλα, τους κροτάφους και το ντεκολτέ μία μαγευτική λάμψη. Περάστε το πινέλο επάνω από τις πέρλες και προσθέστε μία 
πινελιά λάμψης στο εορταστικό σας look.

GET THE PARTY LOOKGOLDEN BROWN (20,00€)

Για Ξανθές & Ανοιχτό προς Μέτριο Τόνο Επιδερμίδας
Ένας υπέροχος συνδυασμός από ζεστές smoky καφέ αποχρώσεις για τα μάτια με κοραλλί ή βυσσινί χείλη

GET THE PARTY LOOK ICY PLUM (20,00€)

Για Καστανές & Μέτριο προς Σκούρο Τόνο Επιδερμίδας
Μία υπέροχη μίξη από ψυχρές, smoky δαμασκηνί αποχρώσεις για τα μάτια με δροσερά ροζ ή μοβ χείλη.


Δεν ξέρω τι να διαλέξω,τα θέλω όλα, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε μαγικά!

Πολλά φιλιά
Κλεό
Share:

2 σχόλια :

  1. Πραγματικά, και εγώ νομίζω μου αρέσουν και τοι τρείς συλλογές! Δεν μπορώ να διαλέξω ουτε εγώ! Σκέφτομαι για το ginger, γιατί δεν έχω ξανά άλλο προιόν με άρωμα ginger! Ετσι για αλλαγη.. Αλλά και πάλι τα θέλω όλα! ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι υπέροχες όλες! Πέρσυ δεν πηρα κατι φέτος όμως δε θα κρατηθώ θα δοκιμάσω σιγουρα κατι χιστουγεννιατικο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes