the Balm is beauty in five minutes


View beauty 2

Η φιλοσοφία της the Βalm είναι η ομορφιά σε 5 λεπτά και για μένα είναι ο έρωτας με την πρώτη ματιά, δεν γίνεται να μην ερωτευτείς την pin up συσκευασία τους που θυμίζουν κάτι από Benefit. Φτιαγμένα από φυσικά υλικά και απαλλαγμένα από τα παράγωγα πετρελαίου,υπόσχονται ότι θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχος της ομορφιάς σου ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την πράσινη συνείδηση σου.

Η ιστορία της the Balm ξεκίνησε όταν η ιδρύτρια της Marissa Shipman είχε την ιδέα να κατασκευάσει μια σειρά προϊόντων μακιγιάζ που θα αντανακλά την άποψη της για το πώς πρέπει να είναι ο κόσμος. Γεμάτος φαντασία, παιχνιδιάρικη διάθεση, οικολογική συνείδηση αλλά πάντα στα πλαίσια αυστηρών κριτηρίων ποιότητας.

Τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ the Balm έρχονται από το San Francisco και μου έχουν κλέψει την καρδιά.

Όπως πολύ σωστά κατάλαβες όλα τα παραπάνω με οδήγησαν στην πρώτη μου αγορά η οποία αφορά το ρουζ σκιά μακράς διάρκειας Cabanaboy the balm από το e-shop του Βeautytestbox.

Ένα προϊόν δύο χρήσεις,ρουζ και σκιά μαζί,σε απόχρωση σάπιου μήλου,η συσκευασία του απίστευτη το βλέπεις άλλωστε,νομίζεις ότι ανοίγεις ένα κουτάκι με σοκολατάκια, χωράει στην παλάμη σου αλλά μην σε ξεγελάει το μικρό του μέγεθος έχει ένα μικρό μυστικό,το υλικό του είναι σε πεπιεσμένη μορφή οπότε θα το έχεις για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα  μαζί σου, όμως δεν θα το βαρεθείς ποτέ, είναι από τους έρωτες που κρατάνε.

Άφησα για το τέλος το αποτέλεσμα, αν θέλεις χρώμα υγείας στα μάγουλα σου, αν αυτό που χρειάζεσαι είναι η διάρκεια, αν σου αρέσει να αναδεικνύονται τα ζυγωματικά σου,αν θέλεις να φωτίζεται το βλέμμα σου όταν το φοράς σαν σκιά τότε πίστεψε με αυτό είναι το ιδανικό ρουζ σκιά για σένα.

Είναι τόσο φυσικό που όλοι θα νομίζουν ότι είναι το δικό σου χρώμα,δουλεύεται πάρα πολύ εύκολα με την πρώτη ταμποναριστή πινελιά είσαι έτοιμη  με απαλά, ροδαλά, τριανταφυλλένια μαγουλάκια, σαν να σου έχει πει κάποιος  κάτι πολύ πολύ....όμορφο.
Η τιμή του είναι στα 17€ βάσει όμως των όσων προσφέρει πιστεύω ότι είναι συμφέρουσα.Τα συμπεράσματα δικά σου.


Φωτογραφία0565
Να ευχαριστήσω τις κοπέλες από Beautytestbox για την πολύ όμορφη συσκευασία και για το υπέροχο δωράκι,μια δημιουργία  από Lifelikes Handmade Creations  ένα υπέροχο βραχιολάκι,είστε υπέροχες.

Φωτογραφία0555





Κορίτσια μου μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε μαγικά!

Πολλά φιλιά

Κλεό
Share:

4 σχόλια :

  1. Θα το παραγγείλω σε λίγες μέρες!!Το θέλω από πέρσυ!!!
    Υπέροχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μείνεις πολύ ικανοποιημένη,είναι πραγματικά υπέροχο!

      Διαγραφή
  2. Πράγματι η συσκευασία ειναι πολύ ωραια
    και η απόχρωση χαριτωμένη!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes