Σταμάτα να ονειρεύεσαι φρέσκια και ξεκούραστη επιδερμίδα το πρωί – και απόκτησε την!

Θυμήσου πως είναι να έχεις  κοιμηθεί οκτώ ώρες το βράδυ! Ξυπνάς υπέροχα αναζωογονημένη και ανανεωμένη. Τώρα, μπορείς να νοιώσεις αυτό το μοναδικό συναίσθημα στην επιδερμίδα σου. Με το Vitamin E Overnight Serum-Ιn-Oil, μία τεχνική καινοτομία από τη The Body Shop® που συνδυάζει τη δύναμη ενός ορού με την απόλαυση ενός ελαίου που αναδομεί και αναζωογονεί την επιδερμίδα σου προσφέροντας ενυδάτωση κατά τη διάρκεια τη νύχτας.

Μετά από την πρώτη κιόλας νύχτα που θα το χρησιμοποιήσεις, θα ανακαλύψεις ότι αφήνει την επιδερμίδα πιο αναζωογονημένη, αναδομημένη και ξεκούραστη.Ένας ιδανικός συνδυασμός ισχυρών συστατικών και πρωτοποριακή τεχνολογία περιποίησης προσώπου. Πρόκειται για ένα προηγμένο μίγμα από ελαφρύ ορό και ντελικάτο έλαιο που απορροφάται εύκολα και προσφέρει μη λιπαρή εφαρμογή. Το 90% των γυναικών που το χρησιμοποίησαν συμφώνησαν ότι το προϊόν είναι ελαφρύ στην επιδερμίδα αφήνοντάς την εξαιρετικά ενυδατωμένη για 24 ώρες. Το Vitamin E Overnight Serum-In-Oil είναι διαθέσιμο σε συσκευασία 28ml και κοστίζει 16,50€.

*Βασισμένο σε μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 126 γυναίκες

Ιδανικό για όλους του τύπους επιδερμίδας,το Vitamin E Serum-In-Oil  από τη The Body Shop® μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε βράδυ,πριν από την ενυδάτωση ή ως προϊόν αγωγής,όταν η επιδερμίδα χρειάζεται κάτι παραπάνω.
Άπλωσε το στην επιδερμίδα σου μετά τον καθαρισμό και την τόνωση.

TOP TIP :
Τοποθέτησε μία μικρή ποσότητα από τη Vitamin E Nourishing Night Cream στην παλάμη σου.Ανάμιξε τη ήπια  με μερικές σταγόνες από το Vitamin E Overnight Serum-In-Oil και άπλωσε το στο πρόσωπο σου για θεαματικά αποτελέσματα.

Όταν η φύση συναντά την ομορφιά

Βασικό συστατικό το σιταρέλαιο

Το σιταρέλαιο είναι μία από τι μεγαλύτερες πηγές βιταμίνης Ε στη φύση. Η σύσταση αυτή είναι εμπλουτισμένη με το υψηλότερης συγκέντρωσης  σιταρέλαιο που υπάρχει σ’ ολόκληρη τη σειρά Vitamin E τη The Body Shop® και ενισχύει τις μαλακτικές της ιδιότητες.

Αυτά σε ότι αφορά την ενημέρωση σου,για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα τους εδώ   και την σελίδα τους στο facebook

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά υπέροχα!

Φιλιά 
Κλεό