Ύπνος ομορφιάς για την επιδερμίδα σου από τη The Body Shop

Σταμάτα να ονειρεύεσαι φρέσκια και ξεκούραστη επιδερμίδα το πρωί – και απόκτησε την!

Θυμήσου πως είναι να έχεις  κοιμηθεί οκτώ ώρες το βράδυ! Ξυπνάς υπέροχα αναζωογονημένη και ανανεωμένη. Τώρα, μπορείς να νοιώσεις αυτό το μοναδικό συναίσθημα στην επιδερμίδα σου. Με το Vitamin E Overnight Serum-Ιn-Oil, μία τεχνική καινοτομία από τη The Body Shop® που συνδυάζει τη δύναμη ενός ορού με την απόλαυση ενός ελαίου που αναδομεί και αναζωογονεί την επιδερμίδα σου προσφέροντας ενυδάτωση κατά τη διάρκεια τη νύχτας.

Μετά από την πρώτη κιόλας νύχτα που θα το χρησιμοποιήσεις, θα ανακαλύψεις ότι αφήνει την επιδερμίδα πιο αναζωογονημένη, αναδομημένη και ξεκούραστη.Ένας ιδανικός συνδυασμός ισχυρών συστατικών και πρωτοποριακή τεχνολογία περιποίησης προσώπου. Πρόκειται για ένα προηγμένο μίγμα από ελαφρύ ορό και ντελικάτο έλαιο που απορροφάται εύκολα και προσφέρει μη λιπαρή εφαρμογή. Το 90% των γυναικών που το χρησιμοποίησαν συμφώνησαν ότι το προϊόν είναι ελαφρύ στην επιδερμίδα αφήνοντάς την εξαιρετικά ενυδατωμένη για 24 ώρες. Το Vitamin E Overnight Serum-In-Oil είναι διαθέσιμο σε συσκευασία 28ml και κοστίζει 16,50€.

*Βασισμένο σε μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 126 γυναίκες

Ιδανικό για όλους του τύπους επιδερμίδας,το Vitamin E Serum-In-Oil  από τη The Body Shop® μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε βράδυ,πριν από την ενυδάτωση ή ως προϊόν αγωγής,όταν η επιδερμίδα χρειάζεται κάτι παραπάνω.
Άπλωσε το στην επιδερμίδα σου μετά τον καθαρισμό και την τόνωση.

TOP TIP :
Τοποθέτησε μία μικρή ποσότητα από τη Vitamin E Nourishing Night Cream στην παλάμη σου.Ανάμιξε τη ήπια  με μερικές σταγόνες από το Vitamin E Overnight Serum-In-Oil και άπλωσε το στο πρόσωπο σου για θεαματικά αποτελέσματα.

Όταν η φύση συναντά την ομορφιά

Βασικό συστατικό το σιταρέλαιο

Το σιταρέλαιο είναι μία από τι μεγαλύτερες πηγές βιταμίνης Ε στη φύση. Η σύσταση αυτή είναι εμπλουτισμένη με το υψηλότερης συγκέντρωσης  σιταρέλαιο που υπάρχει σ’ ολόκληρη τη σειρά Vitamin E τη The Body Shop® και ενισχύει τις μαλακτικές της ιδιότητες.

Αυτά σε ότι αφορά την ενημέρωση σου,για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα τους εδώ   και την σελίδα τους στο facebook

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά υπέροχα!

Φιλιά 
Κλεό
Share:

6 σχόλια :

  1. Πολύ ενημερωτικό! Να σε ρωτησω βρε Κλεοπατρα το serum κανει και για μικροτερες ηλικες? Απο τι ηλικια μπορεις να το φορας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία,πολλές κοπέλες κάνουν το λάθος και λένε ότι είμαι μικρή δεν μου χρειάζεται λάθος μέγα λάθος,ξεκίνησα να καθαρίζω το πρόσωπο μου στα 15 μου ποτέ δεν είχα σπυράκια και όλα τα συναφή της εφηβείας αντιθέτως το πρόσωπο μου έλαμπε.
      Μια ουγγιά πρόληψης έλεγαν οι παλιοί αξίζει όσο δέκα θεραπείες μαζί.Προσέχουμε για να έχουμε να μην το ξεχνάς ποτέ αυτό!Απλά πρέπει να προσέχεις τα προϊόντα που χρησιμοποιείς!
      Μετά τα 25 είναι μια καλή ηλικία για serum και ορούς και πάντοτε ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου! Ελπίζω να σε κάλυψα ! Φιλάκια :) !

      Διαγραφή
    2. απολυτως!Σε ευχαριστω πολυυυ <3

      Διαγραφή
  2. Μμμ ωραίο φαίνεται! Το έχεις δοκιμάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν το έχω δοκιμάσει,αλλά σκοπεύω να το δοκιμάσω λίαν συντόμως για να έχω και προσωπική άποψη,το συγκεκριμένο άρθρο είναι ένα ενημερωτικό δελτίο τύπου από την The Body Shop το αναφέρω άλλωστε ;) φιλάκια !

      Διαγραφή
    2. Α ωραία περιμένω τις εντυπώσεις σου! Είμαι σε φάση αναζήτησης του τέλειου ορού! Χιχι!
      Φιλάκιααα

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes