Exelia η γοητεία της τελειότητας

Αξίζει να την γνωρίσεις, να της δώσεις χρόνο από την καθημερινότητα σου,να την αφήσεις να περιποιηθεί την επιδερμίδα σου και γιατί όχι  να σου γίνει απαραίτητη. 
Οι λόγοι πολλοί. 
Ο σημαντικότερος όλων το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας.
Η σειρά EXELIA αξιοποιεί το ελαιόλαδο μέσα σε επιστημονική σύνθεση που διασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ξέρεις ότι τρεις κουταλιές ελαιόλαδο περιέχουν τόση βιταμίνη Ε όση χρειάζεται ένας υγιής οργανισμός για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες του σε βιταμίνη Ε;

Βιταμίνη Ε συνέχεια ακούς γι αυτή, τι είναι λοιπόν η βιταμίνη Ε;

Περιληπτικά θα σου πω ότι  η βιταμίνη Ε ή αλλιώς τοκοφερόλη η οποία ανήκει στην κατηγορία των λιποδιαλυτών βιταμινών και περιέχεται σε μεγάλες ποσότητες σε ξηρούς καρπούς, φυσικά έλαια όπως ελαιόλαδο, δημητριακά, στο συκώτι κ.α. είναι από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά με κύρια δράση την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών.
Αυτό εξάγεται από τα συμπεράσματα των περισσότερων μελετητών σε όλο τον κόσμο οι οποίοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η βιταμίνη Ε κρίνεται απαραίτητη για την πρόληψη των νόσων που σχετίζονται με τη γήρανση...

Με βάση τα παραπάνω συνδυάζοντας την γνώση της Επιστήμης με την σοφία της Φύσης, η Cana δημιούργησε τη σειρά περιποίησης και φροντίδας προσώπου EXELIA.

Είναι δερματολογικά ελεγμένα,παράγονται με βάσει τους κανονισμούς που διέπουν την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα καλλυντικά,υπόκεινται σε εργαστηριακούς ελέγχους που πιστοποιούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα τους.

Το έχω πει αρκετές φορές και ειλικρινά χάρηκα όταν είδα ότι το υποστηρίζει και το υπενθυμίζει  η σειρά EXELIA ότι η πρόληψη είναι καλύτερη θεραπεία.

Η σειρά EXElIA δεν προσφέρει μόνο ένα όμορφο πρόσωπο αλλά προσφέρει και κάτι πολύ σημαντικό ένα κοινωνικό πρόσωπο

Με υπευθυνότητα και συνέπεια, γίνεται σύμμαχος στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών: τον καρκίνο του μαστού, τον σακχαρώδη διαβήτη και τις διατροφικές διαταραχές. Ευαισθητοποιεί τις γυναίκες αξιοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει ενώ, παράλληλα, ενισχύει με ένα ευρώ για κάθε προϊόν που πωλείται, τους αρμόδιους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.

Προσωπικά όλα τα παραπάνω με έπεισαν να δοκιμάσω τα προϊόντα της και να μοιραστώ μαζί σου την εμπειρία μου που πραγματικά και χωρίς υπερβολή άγγιξε την τελειότητα.

Anti-Wrinkle & Firming Eye Cream for all skin types 30ml 19.91€

Την συγκεκριμένη κρέμα ματιών την λάτρεψα για το λεπτό άρωμα,την τέλεια υφή και φυσικά για την αποτελεσματικότητα της.Από την δεύτερη εβδομάδα μειώθηκαν αισθητά οι μαύροι κύκλοι,οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και  το βλέμμα μου έγινε αισθητά πιο νεανικό και ξεκούραστο.
Με συστατικά όπως εκχύλισμα βελανιδιάς,πράσινο τσάι,έλαιο jojoba,έλαιο ηλιάνθου.βούτυρο καριτέ, βιταμίνη Ε, υαλουρονικό οξύ,πανθενόλη(προβιταμίνη Β5)  το αποτέλεσμα ήταν εγγυημένο.

24h Hydrating Day Cream SPF 15 UVA for all skin types 50ml 18.55€

Έχεις την τέλεια ενυδάτωση για 24 ώρες, αντηλιακή προστασία και το υπέροχο άρωμα της να σε συνοδεύει παντού,απλά υπέροχη.
Συγκρατεί την υγρασία επειδή περιέχει υαλουρονικό οξύ
Διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη χάρη στην πανθενόλη(προβιταμίνη Β5)
Δίνει τέλεια υφή και ενυδάτωση με φυτικό εκχύλισμα Imperata Cylindrica, έλαια αβοκάντο και Αβησσυνίας, βούτυρο καριτέ και βιταμίνη Ε.
Το δέρμα την απορροφά σαν σφουγγάρι, νιώθεις αμέσως τα ευεργετικά της αποτελέσματα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας και είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα που φυσικά είναι το μακιγιάζ σου.

Anti-Wrinkle & Firming Day Cream SPF 15 UVA for Normal and Dry skin 50ml 21.96€

Σβήνοντας τα σημάδια του χρόνου και χαρίζοντας ζωντάνια και ελαστικότητα σε κανονική και ξηρή επιδερμίδα χάρη στο συστατικό Progeline™, τριπεπτίδιο ΤΤ2 το οποίο προάγει την σύνθεση κολλαγόνου και έτσι μειώνονται σημαντικά οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες από την δεύτερη εβδομάδα και δίνει νεανική και ξεκούραστη επιδερμίδα.
Ένα εξειδικευμένο προϊόν που πραγματοποιεί στο μέγιστο τις υποσχέσεις του.
Αν η επιδερμίδα σου θέλει δραστικά και άμεσα αποτελέσματα σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα δεν θα σε απογοητεύσει.

Anti-Wrinkle Night Cream for Oily skin 50ml 21.96

Η αντιρυτιδική κρέμα νυκτός EXELIA για λιπαρά δέρματα περιέχει όλα τα πολύτιμα συστατικά που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τη γήρανση και ρυθμίζουν την λιπαρότητα της επιδερμίδας.Χαρίζει ματ όψη, με το δραστικό συστατικό *Sebopessina®, στερόλη σόγιας το οποίο λειτουργεί ως σμηγματορρυθμιστικός παράγοντας.

Μειώνει την τραχύτητα του δέρματος χάρη στο *Uniprosyn PS-18®, ένα προσεκτικά ισορροπημένο μίγμα από εκχύλισμα υδρολυμένων πρωτεϊνών βρώμης.

Ενυδατώνει και συγκρατεί την υγρασία.

Αν λοιπόν η λιπαρότητα είναι το πρόβλημα σου η συγκεκριμένη κρέμα είναι φτιαγμένη ειδικά για σένα!

Οι υφές όλων των προϊόντων που δοκίμασα είναι εκπληκτικά τέλειες δεν ξέρω αν μπορεί να αποτυπωθεί σε μια φωτογραφία αλλά πραγματικά ενθουσιάστηκα.

Το άρωμα τους υπέροχο η δε αποτελεσματικότητα τους ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.
Χαίρομαι που γνώρισα άλλη μια  αξιόλογη Ελληνική εταιρεία με πολύ αξιόλογα προϊόντα και το πιο σημαντικό για να τα αποκτήσεις δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία.

Πραγματικά χρήζουν της προσοχής σου.

Μία δοκιμή θα σε πείσει.

Τα προϊόντα EXELIA μπορείς να τα προμηθευτείς μόνο από φαρμακεία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς επισκεφτείς στην ιστοσελίδα τους εδώ καθώς επίσης  την σελίδα τους στο facebook.

Έχεις δοκιμάσει τα EXELIA;

Σε ρωτώ γιατί μ΄ ενδιαφέρει η άποψη σου!

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά υπέροχα!

Πολλά φιλιά
Κλεό

Share:

2 σχόλια :

  1. Μου αρέσει οτιδήποτε περιέχει μέσα ελαιόλαδο! ξερω τι καλο κάνει και στα μαλλιά και στο δέρμα και ετσι τα εμπιστεύομαι! πολύ ωραίο review! θα τα ψάξω σε επόμενο online shopping απο φαρμακειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς είναι,πραγματικά είναι πολύ αξιόλογα προϊόντα δοκίμασε τα και θα με θυμηθείς άσε που μυρίζουν τέλεια,το επισημαίνω γιατί γενικά έχω ένα θέμα με τις μυρωδιές !

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes