Συλλογή ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ BRONZE GODDESS από την Estee Lauder

Μία σέξι Συλλογή Φροντίδας για τον Ήλιο.
Δίνει υψηλή απόδοση με υπέροχη υφή και ακαταμάχητο άρωμα!

Από τις απαρχές της ιστορίας, ο ήλιος λατρεύεται σαν μια ουράνια δύναμη που δίνει ζωή και γοητεύει τον άνθρωπο. Οι φωτεινές ακτίνες του ήλιου συντηρούν τη ζωή και στηρίζουν την υγεία και την ευημερία μας. Ως το απόλυτο σύμβολο θεϊκής μεγαλοπρέπειας, ο ήλιος υπήρξε πάντα μια ισχυρή δύναμη στη ζωή κάθε γυναίκας. 

Σήμερα, οι γυναίκες εξακολουθούν να θέλουν την υγιή λάμψη της ηλιοκαμένης επιδερμίδας. Φυσικό ή όχι, το φωτεινό μαύρισμα κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει αισθησιακή και γοητευτική. Αντλώντας έμπνευση από τη δύναμη του ήλιου, η Estee Lauder παρουσιάζει μια σούπερ σέξι συλλογή, πολυτελών προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα, που θα τα λατρέψει η επιδερμίδα σας. 

Η Συλλογή Περιποίησης Bronze Goddess διαθέτει αντηλιακά προϊόντα με συνθέσεις που περιλαμβάνουν την πιο προηγμένη προστασία UVA της Estee Lauder και συμμορφώνονται με τη Σύσταση 1:3 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα Αντηλιακά Προϊόντα, φωτεινά προϊόντα self-tan και ένα υπέροχο ενυδατικό προϊόν ενίσχυσης του μαυρίσματος για χρήση μετά την ηλιοθεραπεία.

Κάθε προϊόν της Συλλογής Περιποίησης Bronze Goddess έχει ένα θερμό, μαγευτικό άρωμα που σας αγκαλιάζει με ηλιόλουστες νότες Κεχριμπαριού και Κρέμας Καρύδας. Περιλαμβάνει επίσης αισθησιακές νότες Βετιβερίας, Σμύρνας και Σανδαλόξυλου, που ενισχύουν τη μαγευτική αίσθηση του αρώματος, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία. 

Όλα τα προϊόντα της συλλογής έχουν ακόμα μια απόλυτα αισθησιακή υφή. Το αποκλειστικό Apricot Nectar της Estee Lauder περιλαμβάνει έναν συνδυασμό εκχυλίσματος βερίκοκου και ελαίου καρύδας που δίνουν στην επιδερμίδα υγιή όψη και την αίσθηση περιποίησης και φροντίδας. 

Η Συλλογή Αντηλιακής Περιποίησης Bronze Goddess της Estee Lauder προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών η επιδερμίδα που ακτινοβολεί, η αισθησιακή υφή, το γοητευτικό άρωμα και η υψηλή απόδοση σας βοηθούν να ελευθερώσετε τη θεά που κρύβετε μέσα σας.

Μύρισε καλοκαιράκι....

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Πολλά φιλιά

Κλεό

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes