Mastic spa με άρωμα μαστίχας

Όσοι με γνωρίζουν πολύ καλά ξέρουν ότι λατρεύω εκτός από τον ήλιο και την θάλασσα το παγωτό καϊμάκι,απαραίτητο συστατικό για ένα αξιοπρεπές παγωτό καϊμάκι είναι 3 κρύσταλλοι μαστίχας, καλά κατάλαβες λατρεύω την ντελικάτη γεύση της και το φίνο άρωμα της.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να με αφήσει ασυγκίνητη ως συστατικό σε προϊόντα ομορφιάς.Στην σύγχρονη κοσμετολογία όπως ίσως γνωρίζεις το μαστιχέλαιο χρησιμοποιείται ευρέως γιατί μεταξύ των άλλων αποκαθιστά τις δομές του κολλαγόνου και την ελαστικότητα του δέρματος μειώνοντας έτσι το χρόνο γήρανσης του.

Βέβαια οι πρώτες αναφορές γύρω από το μαστιχόδενδρο και τη μαστίχα Χίου εντοπίζονται στην αρχαιότητα και ουσιαστικά προέρχονται από τον Ηρόδοτο (484-420 π.Χ.),ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στην αρχαία Ελλάδα μασούσαν το αποξηραμένο ρητινώδες υγρό που ρέει από το φλοιό του μαστιχόδενδρου την οποία θεωρούσαν ευεργετική για την ανθρώπινη υγεία και της απέδιδαν πολλές θεραπευτικές ιδιότητες.

Σύμφωνα με την Εταιρεία Mastic Spa η μαστίχα είναι..... φαινόμενο
Η Μαστίχα, αυτός ο μαγικός και μοναδικός “θησαυρός”, παράγεται μόνο στο Νότιο τμήμα της Χίου και πουθενά αλλού στον κόσμο. Καμία ακόμη επιστημονική έρευνα δεν μπόρεσε να αποδείξει την αιτία αυτού του φαινομένου, γιατί η Μαστίχα είναι πράγματι ένα …φαινόμενο.
Είναι ένα αμάλγαμα φανταστικής ευωδιάς και μοναδικών θεραπευτικών ιδιοτήτων με πλούσια και μοναδική ιστορία. Ακόμα και στην αρχαιότητα λατρευόταν ως θεά.....αν θέλεις μπορείς να συνεχίσεις την ανάγνωση εδώ για να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη γι αυτό το θαύμα της φύσης.

Τα προϊόντα Mastic Spa έχουν μπει πλέον επάξια στην λίστα των αγαπημένων μου προϊόντων με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή.
Πάμε να σου γνωρίσω τα προϊόντα που δύσκολα θα αποχωριστώ πλέον.

 1.Olive Body scrub Mastic Spa 300ml 15.8 €


Τονωτικό απολεπιστικό γαλάκτωμα σώματος, με Μαστίχα, Μαστιχέλαιο, Ελαιόλαδο, Κόκκους από κουκούτσια ελιάς, Tea tree oil, Αμυγδαλέλαιο , macadamia nut oil.
Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και ταυτόχρονα την ενυδατώνει βαθιά.
Μετά το μπάνιο  βάλε λίγη ποσότητα στις παλάμες σου,κάνε απαλό μασάζ σε όλο το σώμα σου με κυκλικές κινήσεις και μετά ξέπλυνε με άφθονο νερό.
Υπόσχεται και τηρεί τις υποσχέσεις του σφριγηλό,ενυδατωμένο,αρωματισμένο,απαλό και καθαρό δέρμα.
 Μήπως έχεις να μου προτείνεις κάτι καλύτερο; Δεν νομίζω.

2.Liposvelte Cream 150ml 26.8 €

Περιέχει: Μαστίχα, Μαστιχέλαιο, εκχυλίσματα Kola, εκχυλίσματα Φυκιών, εκχυλίσματα Καλέντουλας, Αγριοκάστανου & Ruscus, Καφεΐνη, Λανολίνη, Iodotrat, Κακάο.
Θα σου εξομολογηθώ ότι δεν αντέχω τις αντικυτταριτιδικές κρέμες λόγω της μυρωδιάς τους κι έχω ένα θέμα με τα gel.
Η συγκεκριμένη είναι η καλύτερη κρέμα που έχω δοκιμάσει πρώτον έχει αποτέλεσμα,δεύτερον απορροφάται αμέσως,μπορείς μετά την εφαρμογή να φορέσεις ακόμα και το τζιν σου,τρίτον το άρωμα της είναι θεϊκό.
Πρόσεξε την διατροφή σου,βάλε κίνηση στην καθημερινότητα σου,χρησιμοποίησε καθημερινά την liposvelte Cream, μέσα σε 15 ημέρες θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα.Με συστηματική χρήση θα αποκτήσεις σφριγηλή και λεία επιδερμίδα έτοιμη για το πιο καυτό μπικίνι.

3.Conditioner Hios Herbs 250ml 7.4 €

Περιέχει: Μαστίχα, Μαστιχέλαιο, Αμμόκρινο, Σιτάρι, Jojoba, Σόγια, βιολογικά εκχυλίσματα γερανιού, δενδρολίβανου και αγριοκάστανου.
Αν θέλεις τα μαλλιά σου λαμπερά,απαλά,μυρωδάτα κι ευκολοχτένιστα  αυτό το conditioner είναι για σένα.Με συστατικά όπως τα παραπάνω το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Η Mastic spa είναι μια ελληνική εταιρεία η οποία αξίζει πραγματικά της προσοχής σου γιατί τα προϊόντα της γίνονται με αγνά υλικά και είναι βιολογικής καλλιέργειας 
Χωρίς: Parabens Mineral Oil, προπυλενογλυκόλες, αιθανολαμίνες, τριεθανολαμίνες. Δερματολογικά ελεγμένα.

Υποστηρίζουν ότι:

Η δημιουργία κάθε προϊόντος μας, αποτελεί για εμάς, μια “ιεροτελεστία”. Από την παραγωγή του, μέχρι την κυκλοφορία του. Για εμάς, η βιομηχανοποίηση της παραγωγής, αποτελεί άγνωστη έννοια. Σε κάθε φάση της παραγωγής, συμμετέχει το ανθρώπινο στοιχείο, η ανθρώπινη φροντίδα. Κάθε προϊόν μας, πριν τεθεί σε κυκλοφορία, “περνάει” περισσότερο από τα χέρια μας και λιγότερο από τα άψυχα μηχανήματα. Πριν κυκλοφορήσει, θέλουμε να γνωρίζουμε την συμπεριφορά του, γι’ αυτό και θεωρούμε ότι τα καλλυντικά μας, δεν είναι απλώς χειροποίητα, αλλά ζωντανοί οργανισμοί!
Στα εργαστήρια μας η χρήση απόλυτα φυσικών και φιλικών στην επιδερμίδα συστατικών, αποτελεί προτεραιότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ καθώς και την σελίδα της στο facebook

                                                           
Έχεις δοκιμάσει προϊόντα από Mastic Spa;

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά

Πολλά φιλιά 
Κλεό

Share:

10 σχόλια :

  1. η μαστίχα μου αρέσει να τη μυρίζω μόνο...
    (όχι να φάω αυτές τις τσίχλες)...
    και έχει και πολλές καλές ιδιότητες!!!πολύ ωραίο post!!!πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ΄ευχαριστώ πολύ ;) η μυρωδιά της μαστίχας με ξετρελαίνει, τι να λέμε τώρα ..!! Φιλιά :) !

      Διαγραφή
  2. και εμένα η μαστίχα είναι η αγαπημένη μου μυρωδιά!
    πολύ ωραίο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά υπάρχουν πολλοί λάτρεις της μαστίχας,σ ευχαριστώ πολύ Φαίη μου ;) !

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση Μαργαρίτα ;) !

      Διαγραφή
  4. Εγώ τη μαστίχα δεν την αντέχω σα μυρωδιά για να σου πω την αλήθεια, αλλά μετά το ποστ σου θέλω να δοκιμάσω και τα τρία προϊόντα που έδειξες! χιχι
    Πολύ πολύ όμορφο και αναλυτικό-ενημερωτικό ποστ Κλεοπάτρα μου!
    Φιλιά xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίστεψε με δεν θα απογοητευτείς είναι εξαιρετικά προϊόντα,σ ευχαριστώ πολύ Μάρω μου,φιλιά !!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes