Summer Beauty Essentials

Το καλοκαίρι είναι εδώ, περπατάω στα λιθόστρωτα αιγαιοπελαγίτικα καλντερίμια που είναι βουτηγμένα στο βαθυκόκκινο χρώμα της μπουκαμβίλιας, έχοντας την αλμύρα και την άμμο  της θάλασσας στο σώμα και στα μαλλιά  ανακατεμένη από μυρωδιές καρύδας, βούτυρο κακάο, αιθέριο έλαιο βανίλιας κ.α

Έτσι με ταξίδεψε, μήνα Μάιο, το συνδρομητικό κουτάκι Glowbox με πήγε κατευθείαν στη καρδιά του καλοκαιριού κι αν αναρωτιέσαι πόση ομορφιά μπορεί να χωρέσει σ΄ένα τόσο δα κουτάκι,σου απαντώ όση δεν χωράει ο νους σου.

Απίστευτες υφές και μυρωδιές μέσα σε υπέροχες συσκευασίες το Glowbox μαζί με την Fresh Line για το μήνα Μάιο έκαναν τη διαφορά.

Μόλις άνοιξα το κουτάκι πέντε προϊόντα Fresh Line  travel size σε ειδικό μέγεθος  έφεραν την αύρα του καλοκαιριού και ο χώρος γέμισε από χρώματα κι αρώματα.

Τα προϊόντα Fresh Line είναι εμπνευσμένα από οικογενειακές μυστικές συνταγές και διδάγματα αρχαίων συγγραμμάτων βοτανοθεραπείας και όπως λέει και η ιδρύτρια ,η Fresh Line μπορεί να ξεκίνησε το 1992 αλλά έχει πιο μακρινές ρίζες...

<Ξεκινά από την κουζίνα μιας προγιαγιάς που εμπιστεύθηκε κάποιες μυστικές συνταγές ομορφιάς στην εγγονή της και αυτή στη συνέχεια στη δική της εγγονή. Αυτή η τελευταία, που δεν είναι άλλη από μένα, με μοναδικά εφόδια την καλλυντική κουζινική παράδοση, πενιχρά κεφάλαια, αλλά με πείσμα, πίστη και επιμονή, ίδρυσε μια μικρή εταιρεία καλλυντικών που χρησιμοποιούσε φρέσκα υλικά όπως φρούτα, βότανα, βούτυρα, ανθόνερα, αιθέρια έλαια.....>

Μαγικές παραμυθένιες συνταγές έτσι φτιαγμένες για να σου χαρίσουν ομορφιά,ευεξία και υγεία αφού δεν περιέχουν πετροχημικά,συνθετικά και ενοχοποιημένα συντηρητικά.

Τα προϊόντα της Fresh Line ταξιδεύουν σε 14 διαφορετικές αγορές πρεσβεύοντας  την ελληνικότητα.

Τα ονόματα των προϊόντων της είναι εμπνευσμένα από την Ελληνική μυθολογία δίνοντας το στίγμα τους βάσει με την θεότητα που αντιπροσωπεύουν το καθένα ξεχωριστά.

Τέσσερις διαφορετικές θεότητες υπήρχαν  μέσα στο συνδρομητικό κουτάκι Glowbox Μαϊου.

1.ΓΑΛΑΤΕΙΑ/Γαλάκτωμα σώματος για θρέψη και απόλαυση 60ml 19,90 €(250ml)/5.40€(60ml)
Το γαλάκτωμα σώματος Γαλάτεια είναι φτιαγμένο με βιολογικό έλαιο καρύδας,βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο,αμυγδαλέλαιο,βιταμίνες και εκχύλισμα βανίλιας για ενυδάτωση θρέψη και αντιοξειδωτική προστασία. 

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο όμορφα ενυδατώνει και αρωματίζει το δέρμα απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

Είναι πλέον στην λίστα των αγαπημένων μου προϊόντων.

Η Γαλάτεια  ήταν μια εκ των 50 Νηρηίδων ,οι Νηρηίδες ως νύμφες και εγγονές του Ωκεανού είχαν τη δύναμη να ταράζουν αλλά και να γαληνεύουν τα νερά..Τα εκφραστικά τους ονόματα περιγράφουν καταστάσεις και ιδιότητες της θάλασσας.

Η Νηρηίδα Γαλάτεια ,Γάλα ή Γαλάτη.Οφείλει το όνομά της στη γαλακτώδη χροιά του σώματός της ή στους λευκούς σαν γάλα αφρούς της θάλασσας.

2.ΓΑΛΑΤΕΙΑ /Body Splash με Καρύδα & Αμύγδαλο 20ml 19.60€(100ml)
Με χαλαρωτικό εξωτικό άρωμα εμπλουτισμένο με βιολογικό λάδι καρύδας,αμυγδαλέλαιο,και εκχυλίσματα βανίλιας και αλθαίας.

Το λατρεύω είναι τόσο καλοκαιρινό και τόσο δροσερό με απίστευτο άρωμα δεν το αποχωρίζομαι ποτέ, είναι ο ιδανικός συνδυασμός με το γαλάκτωμα σώματος.
Ένα σφιττττττττ  αρκεί  να σου φτιάξει τη διάθεση να σε αναζωογονήσει και να σου χαρίσει ευεξία και ηρεμία.

Είναι ένα προϊόν χωρίς υπερβολή  με μαγικές ιδιότητες που όταν το γνωρίσεις θα σου είναι πολύ δύσκολο να το αποχωριστείς.

3.ΕΡΑΤΩ/Σαμπουάν Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης 70gr/13.90€(70gr)
Χειροποίητο σαμπουάν σε στερεή μορφή φτιαγμένο με τριαντάφυλλο,σανταλόξυλο,ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο,αλόη και προβιταμίνη Β5.
Το εφαρμόζεις όπως ένα κλασσικό σαπούνι σε υγρά μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες μετά από κάθε χρήση  ξεπλένεται και διατηρείται σε στεγνό πιατάκι σαπουνιού.

Το άρωμα του θεϊκό,αφήνει τα μαλλιά απίστευτα καθαρά και ενυδατωμένα ,με ενθουσίασε πάρα πολύ η στερεή μορφή του γιατί με ταξιδεύει στο παρελθόν τότε που τα πράγματα ήταν πιο αγνά και καθαρά και οι άνθρωποι πιο ξεκάθαροι,όπως είναι ξεκάθαρο για μένα ότι βρήκα το αρωματισμένο σαπούνι μου και δύσκολα πλέον θα το αλλάξω.

Η Ερατώ ήταν μία από τις Εννέα Μούσες της ελληνικής μυθολογίας.Ήταν η Μούσα της λυρικής ποίησης και των ύμνων.
Το όνομα Ερατώ προέρχεται από το ρήμα έρεσθαι και από τη λέξη έρως και εραστής. Τη ζωγράφιζαν καθιστή, να φορά στεφάνι από τριαντάφυλλα, με τη λύρα και το τόξο του έρωτος στα χέρια και την επιγραφή "Έρατώ Ψάλτριαν".

4.ΗΦΑΙΣΤΟΣ/Ιριδίζον Βούτυρο για βαθύ μαύρισμα,με χαμηλή προστασία SPF10,100ml 25.90€(200ml)
Πολυτελές Βούτυρο με βούτυρο κακάο,καριτέ και φυτικά λάδια όπως βιολογικό λάδι καρύδας,έλαιο αβοκάντο και ελαιόλαδο για υγιές μαύρισμα πλούσια ενυδάτωση και προστασία
Έχει ενυδατικές,καταπραϋντικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες.Ιδανική σύνθεση για πολύ ξηρά δέρματα.

Προς το παρόν με έχει ξετρελάνει η εύχρηστη συσκευασία του το τέλειο άρωμα του και η μοναδική υφή του.

Ο Ήφαιστος είναι ο θεός της φωτιάς και της μεταλλουργίας στην ελληνική μυθολογία. Ήταν γιος του Δία και της Ήρας. Αυτό αναφέρεται στους ομηρικούς στίχους, τους οποίους ακολούθησαν οι μεταγενέστεροι συγγραφείς. Ωστόσο, ο Ησίοδος παρουσιάζει τον θεό ως τέκνο της Ήρας και μόνο, που γεννήθηκε με παρθενογένεση, χωρίς τη συμμετοχή πατέρα.

Γεννήθηκε άσχημος και παραμορφωμένος, τόσο που η ίδια η μητέρα του, η Ήρα, τον πέταξε από τον Όλυμπο από τη ντροπή της. Ο θεός-βρέφος έπεσε στη θάλασσα, όπου τον περισυνέλεξαν η Θέτις και η Ευρυνόμη, οι οποίες τον ανέθρεψαν για εννέα χρόνια. Μόλις μεγάλωσε, ο θεός έστησε αμέσως το πρώτο του σιδηρουργείο στον βυθό του Αιγαίου, σφυρηλατώντας εκεί όμορφα αντικείμενα για τις δύο αυτές θεότητες

ΝΕΚΤΑΡ/Βασιλική Τροφή Ορός Προσώπου 15ml/36.90€(30ml)
Ορός ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος,με βιολογικό μέλι,φρέσκο βασιλικό,πολτό και πρόπολη που παρέχουν τροφή,αναζωογόνηση και αντιοξειδωτική προστασία στην επιδερμίδα.
Το απλώνεις σε καθαρή επιδερμίδα πρωί βράδυ κάτω από την κρέμα σου.
Τα αποτελέσματα εντυπωσιακά,μπορεί βέβαια να έχεις μια μικρή ένσταση για την τιμή αλλά ένα θα σου πω λίγες σταγόνες αρκούν.

Η Ήβη συμβόλιζε πάνω από όλα τη νιότη,τη ζωντάνια την ορμή και την ομορφιά αυτής της ηλικίας του ανθρώπου,είχε αναλάβει να προμηθεύει τους θεούς νέκταρ και αμβροσία. Ήταν η τροφή που τους διατηρούσε πάντα νέους και τους προφύλασσε από την φθορά του χρόνου,ήταν η βασιλική τροφή των Θεών.

Μια καλοκαιρινή πρόταση γεμάτη υποσχέσεις από την αγαπημένη Fresh Line και το συνδρομητικό μαγικό κουτάκι Glowbox που πραγματικά για τον μήνα Μάιο έκαναν την διαφορά.


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά.

Kiss
Cleo

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes