Το πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο είναι το δικό σου Estee Lauder

Η Estee Lauder ίδρυσε την εταιρεία το 1946 εφοδιασμένη με 4 μόνο προϊόντα και με την ακλόνητη πίστη, ότι κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη. Ήθελε να δείξει στις γυναίκες όχι μόνο πως μπορούν να γίνουν όμορφες αλλά και πως να παραμείνουν όμορφες. Σήμερα, περισσότερο από 60 χρόνια μετά, αυτή η τόσο απλή αντίληψη άλλαξε κυριολεκτικά το πρόσωπο της βιομηχανίας της ομορφιάς.

Εγγυημένη ομορφιά από την λατρεμένη Estee Lauder που πραγματικά ξέρει τις ανάγκες σου και σου δίνει την λύση με τα μαγικά φίλτρα της.

Αγαπημένα προϊόντα προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια,από τις πολυτελείς συσκευασίες με τις χρυσές πινελιές πάνω στο βαθύ σκούρο μπλε μέχρι τις απίστευτες μεταξένιες υφές που χαρίζουν απλόχερα ότι ονειρεύεται κάθε γυναίκα, την ομορφιά.

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σ΄ένα γοητευτικό βλέμμα και σ΄ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο; 

Η Estee Lauder ξέροντας τις επιθυμίες σου, έφτιαξε για σένα τρία προϊόντα που μόλις τα γνωρίσεις θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχος της ομορφιάς σου, μιας ομορφιάς που κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί.

Ξέχνα τους αντιαισθητικούς μαύρους κύκλους και το κουρασμένο βλέμμα με ένα μόνο πέρασμα το Double Wear Brush-On-Glow BB Highlighter σου προσφέρει άμεση λάμψη με μεγάλη διάρκεια έως και 8 ώρες.τελειοποιεί και διορθώνει έχει ελαφριά σύνθεση,ενυδατώνει ελαχιστοποιεί τις κηλίδες τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Δεν έχει άρωμα είναι δερματολογικά ελεγμένο και έχει μεταξένια υφή αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι απλά να το γυρίσεις από το κάτω μέρος να πάρεις όση ποσότητα σου χρειάζεται και στην συνέχεια να το χρησιμοποιήσεις στις προβληματικές περιοχές όπως κάτω από τα μάτια ,στα ζυγωματικά,στο μέτωπο ή όπου χρειάζεσαι άμεση λάμψη

Μια καινοτόμος ιδέα αφού είναι και BB και Highlighter η δε συσκευασία του είναι υπέροχη αυτή η χρυσή πινελιά που σου έλεγα, ένα κομψοτέχνημα που κοσμεί τέλεια το νεσεσέρ σου και σου δίνει την αίσθηση της μικρής πολυτέλειας που δίνει μια ξεχωριστή νότα στην καθημερινότητα σου.

Για τα μάτια και τα χείλη σου μόνο το Take It Away Gentle Eye and Lip Longwear Makeup Remover η καθαρότητα σ΄ όλο της το μεγαλείο.

Όλα με μια κίνηση είναι καθαρά σχεδόν διάφανα.Αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ των ματιών και των χειλιών χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας και χωρίς κανένα ερεθισμό,είναι το πιο απαλό καθαριστικό που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα αγαπώ πολύ τον τρόπο που αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ και αφήνει το δέρμα μου απαλό και καθαρό.

Φτιαγμένο από εκχυλίσματα αγγουριού,aloe vera και άλλων βοτάνων βοηθά στην ηρεμία του δέρματος και στην καταπράυνση του από τους εξωτερικούς παράγοντες.

Επιβάλλεται να γνωρίσεις τις μαγικές ιδιότητες που βρίσκονται μέσα στο γαλάζιο μπουκαλάκι με το χρυσό κούμπωμα που θέλει όμως τον τρόπο του να το ανοίξεις,μια άλλη καινοτόμος ιδέα,για να μπορείς να το μεταφέρεις μέσα στην τσάντα σου με ασφάλεια.

Λίγη χρυσόσκονη παρακαλώ. Χρυσόσκονη σίγουρα δεν είναι,όμως είναι μια μαγική σκόνη με Μεταξένια υφή και τέλειο φινίρισμα,απίστευτα λεπτή,υπόσχεται φυσικό τελείωμα,σου δίνει λάμψη και κρύβει τυχόν ατέλειες και πόρους είναι αυτό το κάτι που χρειάζεσαι στο τέλος του μακιγιάζ σου την έξτρα λάμψη,αυτό που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή.

Άλλη μια καινοτομία που μου άρεσε πάρα πολύ είναι το περιστρεφόμενο πλαστικό καπάκι για να παίρνεις ακριβώς όση ποσότητα σου χρειάζεσαι.

Το όνομα αυτής της υπέροχης κυρίας είναι Estee Lauder Perfecting Loose Powder δεν χρειάζεται να σου πω ότι την λατρεύω.

Για ένα πιο εκθαμβωτικό αποτέλεσμα βάλε και τις δικές σου μαγικές πινελιές,φόρεσε το πιο όμορφο χαμόγελο σου,σκέψου θετικά,ντύσε τα όνειρα σου με μαγεία και οπλίσου με αυτοπεποίθηση!

Τώρα είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο!



Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!
Kiss
Cleo
Share:

2 σχόλια :

  1. Ω ακούγονται εξαιρετικά!! Τώρα πρέπει να τα δοκιμάσω! Με κατέστρεψες!!
    φιλιά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καταλαβαίνω,είναι όντως εξαιρετικά ;) πολλά φιλιά Μαίρη μου

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes