Nuxe Huile Prodigieuse η ερωτεύσιμη μαγική σταγόνα

Μία ιστορία πάθους και φυτών, έτσι  ξεκίνησε η ιστορία της NUXE το 1957 (από τις Γαλλικές λέξεις nature και luxe που σημαίνουν φύση και πολυτέλεια) μέχρι το 1989 που την ανέλαβε η Alisa Jabes και της έδωσε νέα πνοή.

"Πάντα με συνάρπαζε η ανεκτίμητη δύναμη των φυτών και σε πολύ μικρή ηλικία πείστηκα από τον πατέρα μου-που ήταν ερευνητής φαρμακοποιός-ότι ο κόσμος των φυτών αποτελούσε την πηγή των περισσοτέρων σημαντικών θεραπευτικών ανακαλύψεων. Κράτησα 5 βασικά σημεία (Φύση, Καινοτομία, Αξιολόγηση, Προσιτή τιμή, Αισθησιασμός) τα οποία με τον καιρό ενέπνευσαν την φιλοσοφία μου για την ομορφιά και να δημιουργήσω τη NUXE". Alisa Jabes

Γνώρισα το θρυλικό λαδάκι της NUXE σχετικά πρόσφατα και με μάγεψε με αποτέλεσμα να αναζητήσω κι άλλα προϊόντα  για να επιβεβαιώσω τον θρύλο ότι :

"To DNA της NUXE είναι το πάντρεμα της φύσης με μια σταγόνα μαγείας"

Μαγεία και αισθησιασμός αυτές είναι οι λέξεις που της ταιριάζουν,δηλώνω ερωτευμένη με τις υφές,τις μυρωδιές,τις λιτές αλλά υπέροχες συσκευασίες της. Tο καλοκαίρι μου είναι γεμάτο από Yψηλές νότες εσπεριδοειδών με άνθη πορτοκαλιάς, περγαμόντο και μανταρίνι, Λουλουδένιες νότες καρδιάς Τριαντάφυλλο, Γαρδένια και Μανόλια και μεταλλικές νότες βάσης Γάλα καρύδας και Βανίλια. Είναι το άρωμα που γεννήθηκε από το αγαπημένο σου λάδι Huile Prodigieuse.

Είναι το άρωμα που λάτρεψα από το πρώτο σφιτ, δεν το αποχωρίζομαι ποτέ, έχουμε γίνει πλέον ένα.Γι αυτό και θέλησα να μοιραστώ μαζί  σου αυτή την σαγηνευτική ανακάλυψη μου χαρίζοντας σου το νέο άρωμα της NUXE για να γνωρίσεις τις μαγικές αρωματισμένες ιδιότητες του. Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό αρκεί να πατήσεις εδώ και να κλείσεις ένα  ραντεβού μαζί του για να σε ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο των αισθήσεων.

Καλή επιτυχία Pretty Lady!

Nuxe Huile Prodigieuse κάθε έξι δευτερόλεπτα πωλείται ένα λαδάκι σε παγκόσμιο επίπεδο!

Ένα προϊόν που αποτελεί αντικείμενο λατρείας και είμαι σίγουρη πως αν το γνωρίσεις  θα γίνει και η δική σου λατρεία.Λίγες σταγόνες αρκούν για να νιώσεις το βελούδινο άγγιγμα του και την θεϊκή μυρωδιά του,αν με ρωτάς ποιο είναι το πιο αγαπημένο μου λαδάκι σου λέω χωρίς αμφιβολία το Nuxe Huile Prodigieuse και το βαθμολογώ με 10 στα 10

Κατά καιρούς σου έχω εξομολογηθεί την αγάπη μου για το παλιό,το αυθεντικό,το retro αρκεί να σου πω ότι μια από τις πολυαγαπημένες μου ταινίες είναι το Midnight in Paris σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Γούντυ Άλεν, η ταινία έχει ως θέμα  ένα ρομαντικό σεναριογράφο που πιστεύει ότι ζωή ήταν καλύτερη σε παλιότερες εποχές και ιδιαίτερα κατά την δεκαετία του ΄20 στο Παρίσι.Το θρυλικό λαδάκι με την μυρωδιά του και την φινέτσα του εκεί με ταξιδεύει  ικανοποιεί κάθε ρομαντική πλευρά του εαυτού μου και ταυτόχρονα  ξεσηκώνει γλυκά όλες μου τις αισθήσεις.

Με μια απλή κίνηση αυτό το ξηρό λάδι θρέφει αναδομεί και μαλακώνει το δέρμα χάρη στην μοναδική εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεση του από πολύτιμα φυσικά έλαια. είναι ιδανικό για πρόσωπο,σώμα,μαλλιά. Χωρίς Σιλικόνη-Χωρίς συντηρητικά και ορυκτέλαια. Μπορείς να το βρεις στα Φαρμακεία και βγαίνει σε δύο συσκευασίες σε μπουκάλι σπρέι 100ml και μπουκάλι 50 ml.Είμαι σίγουρη ότι θα σε μαγέψει.

Με τα προϊόντα περιποίησης γενικά έχω μια ψύχωση,θεωρώ ότι είναι πιο απαραίτητα από τα προϊόντα μακιγιάζ, βέβαια όλα χρειάζονται αλλά αν χρειαζόταν να διαλέξω ανάμεσα στα δύο σίγουρα θα διάλεγα τα πρώτα άλλωστε θεωρώ πιο sexy και όμορφο ότι είναι φυσικό, προσεγμένο και περιποιημένο χωρίς κραυγαλέες υπερβολές κάποια στιγμή θα μιλήσω γι αυτό το θέμα γιατί πραγματικά είναι μια μεγάλη παράγραφος στο θέμα της ομορφιάς.Στην αναζήτηση μου  ανάμεσα στα προϊόντα της Nuxe ανακάλυψα δύο καταπληκτικά προϊόντα τα οποία με ενθουσίασαν και ομολογώ ότι θα είναι η επόμενη μου αγορά.

Nuxellence & Nirvanesque Ο συνδυασμός αυτών των δύο προϊόντων πραγματικά κάνει θαύματα

Nuxellence επαναφέρει στην επιδερμίδα την Νεότητα και την Λάμψη της είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος φοριέται μόνη της ή μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα προϊόντα περιποίησης.
Ξέρεις ότι το δέρμα σου καθημερινά ότι δέχεται επιθέσεις από εξωτερικούς παράγοντες όπως ρύπους ηλιακή ακτινοβολία κ.α με αποτέλεσμα να προκαλούν βλάβη στα κύτταρα του κι έτσι να χάνει την λάμψη του και την νεανική του όψη.

Nuxellence δρα στην καρδιά των κυττάρων της επιδερμίδας και λειτουργεί σαν φυσική μπαταρία για το δέρμα χάρη στα  εκχυλίσματα τριών λουλουδιών, την πασιφλώρα, την ανχούσα και την παπαρούνα συνδυασμένα με τα καλύτερα πατενταρισμένα ενεργά συστατικά της NUXE όπως καλέντουλα, αροκάρια, υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, κόκκους κακάο, φύλλα γαλάγκης και ελιάς τα οποία συμβάλλουν στην καλή εμφάνιση του δέρματος.

Την χρησιμοποίησα πρωί και βράδυ κάτω από την Nirvanesque γιατί όπως μου είπε η φαρμακοποιός θα μου έδινε το κάτι παραπάνω, το ένα συν αυτό που κάνει την διαφορά!Να μην ξεχάσω να σου πω για το φίνο άρωμα της,απλά το δέρμα μου την λάτρεψε και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!
Nirvanesque είναι ιδανική για τις πρώτες ρυτίδες έκφρασης καταπραΰνει,χαλαρώνει και ξεκουράζει την επιδερμίδα.Την φόρεσα πάνω από την Nuxellence,χωρίς υπερβολή αυτές οι δύο μαζί είναι το αχτύπητο δίδυμο,

Αν ετοιμάζεσαι για διακοπές στο νεσεσέρ σου πρέπει να υπάρχει το Νο1 αντηλιακό το οποίο είναι το NUXE SUN 

Ένα εκπληκτικό λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο και σώμα χωρίς σιλικόνη,χωρίς οινόπνευμα και χωρίς ορυκτά έλαια.Η σύνθεση του μειώνει τον κίνδυνο φωτογήρανσης και εγγυάται ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα,ένα θρεπτικό και μη λιπαρό λάδι το οποίο είναι ανθεκτικό στο νερό.Σου δίνει μια βελούδινη χρυσαφένια επιδερμίδα και υπέροχα αρωματισμένη αν το γνωρίσεις δύσκολα θα το αποχωριστείς.Απλά λατρεμένο!

Η NUXE για μένα είναι Έρωτας!Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση μπορείς να επισκεφτείς την σελίδα της Εταιρείας στο facebook  γιατί η ομορφιά είναι στην φύση μας!

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Φιλιά
Κλεο

Share:

2 σχόλια :

  1. Τι όμορφο post, γεμάτο πάθος! Με ξεσήκωσες με όσα μας περιγράφεις, με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω αυτά τα υπέροχα προϊόντα NUXE!! Eιδικά το λαδάκι Νuxe Huile Prodigieuse πρέπει να είναι τέλειο!!
    Πολλά φιλάκια! Και εσύ να περνάς μαγικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα μου την Nuxe την γνώρισα το καλοκαίρι και απλά την λατρεύω,έκτοτε έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα της και δεν με έχει απογοητεύσει κανένα είναι από τις πολύ αγαπημένες μου! Το λαδάκι της δε,είναι έρωτας! Σου τα συνιστώ με κλειστά μάτια είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις τις υφές τους και τις μυρωδιές τους! Πολλά φιλάκια Ιωάννα μου ;) !

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes