To Beautytestbox και το παθιασμένο όνειρο ενός κομμωτή

Το συνδρομητικό κατακόκκινο κουτάκι Beautytestbox αυτή την φορά δεν ήταν έκπληξη αφού είχαμε ενημερωθεί εκ των προτέρων για τα προϊόντα που θα περιείχε,δεν του στέρησε όμως την μαγεία και το πάθος.

Σε συνεργασία με το TEO Hair Desing μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε την επαγγελματική σειρά περιποίησης μαλλιών SP Wella η οποία ολοκληρώνεται με την επίσκεψη μας στα κομμωτήρια ΤΕΟ χαρίζοντας μας μια περιποίηση (λούσιμο) και ένα χτένισμα της αρεσκείας μας.

Υπέροχη σειρά, δοκίμασα όλα τα προϊόντα κι έμεινα άκρως ικανοποιημένη τα μαλλιά μου πραγματικά με ευγνωμονούν και φαίνεται στο πόσο όμορφα είναι! Ανάμεσα σε μεταξένιες υφές και υπέροχες μυρωδιές θα σε ταξιδέψω και πίστεψε με ο προορισμός δικαιώνει το ταξίδι.

Τα μαλλιά σου ταλαιπωρούνται καθημερινά, σ΄αυτό συμβάλλουν το πιστολάκι,το ψαλίδι, οι βαφές, οι εξωτερικοί παράγοντες όπως ο ήλιος,ο αέρας,οι ρύποι με αποτέλεσμα να χάνουν την ζωντάνια τους και την λάμψη τους,να γίνονται θαμπά ,άτονα με ξηρές και ταλαιπωρημένες άκρες. Γι αυτό χρειάζεσαι προϊόντα που περιποιούνται σε βάθος τα μαλλιά σου και τους προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα όπως ενυδάτωση,λάμψη,ενδυνάμωση,απαλότητα λείανση και ελαστικότητα.

1.Wella Professionals Oil Reflections 100ml/19€
Το συγκεκριμένο λαδάκι πρώτα θα σε ξετρελάνει με το άρωμα του,ένα απολαυστικό άρωμα,ο συνδυασμός βανίλιας,κεχριμπαριού και μόσχου ξεσηκώνει τις αισθήσεις σου ενώ θρέφει τα μαλλιά σου αφήνοντας τα απαλά,λαμπερά. και ελαστικά
Ένα λάδι περιποίησης και λείανσης για όλους τους τύπους μαλλιών,ιδανικό πριν το πιστολάκι  αλλά και μετά.

2.Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir 100ml/24€
Αρκούν 2-3 σταγόνες μετά το λούσιμο, μαλακώνει τα μαλλιά σου χωρίς να τα βαραίνει,μεταμορφώνει την υφή τους χαρίζοντας τους έως 10 φορές περισσότερη λείανση, με συστατικά όπως αμύγδαλο, argan και έλαια jojoba το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Προσφέρει άμεση επανόρθωση.

• Χαρίζει απαλότητα που διαρκεί.
• Προστατεύει τα μαλλιά από την ξηρότητα.
• Χαρίζει περισσότερη λάμψη.

Βελτιώνει την ποιότητα της τρίχας εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ συγχρόνως την προστατεύει από τη φθορά.

3.Wella SP Color Save Shampoo 250ml/18€
Ένα κρεμώδες και ενυδατικό σαμπουάν έχει την ιδιότητα να καθαρίζει τα μαλλιά χωρίς να τα σκληραίνει,είναι ιδανικό για βαμμένα μαλλιά  προστατεύει από το ξεθώριασμα και την αλλοίωση του χρώματος και σου εξασφαλίζει μακράς διάρκειας χρώμα και λάμψη.

4.Wella Professionals Briliance shampoo 250 ml/13€
Με σκόνη διαμαντιού ενισχύει την λάμψη των βαμμένων μαλλιών κάνοντας τα λεία και απαλά και τα μαλλιά σου αποκτούν κίνηση και ζωντάνια.από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

5.Wella SP Care Color Save Mask 150ml/30€
Εντατική αγωγή για προστασία του χρώματος,εμποδίζει το ξεθώριασμα και την χρωματική απόκλιση των μαλλιών.Μετά το λούσιμο την εφαρμόζεις σε νωπά και σκουπισμένα μαλλιά τοποθετείς το προϊόν στα μήκη και στις άκρες κάνοντας μαλάξεις.Περιμένεις 5 λεπτά και ξεπλένεις με άφθονο νερό.

Τα μαλλιά μου αγάπησαν με πάθος την Wella κι αυτό φαίνεται σε κάθε τους κίνηση γιατί η ιστορία της Wella ξεκινάει από πολύ παλιά. και πιστεύω ότι πιο παλιό είναι και πιο αυθεντικό.

H φιλοσοφία της Wella

Από τότε που ο νεαρός κομμωτής Franz Ströher πρωτοενέπνευσε τον κόσμο της μόδας μαλλιών, το 1880,στόχος μας είναι να μοιραζόμαστε το πάθος, να τροφοδοτούμε τη φαντασία και να πυροδοτούμε τη σπίθα της δημιουργίας, χάρη στην οποία υλοποιείται το όραμα του στιλ και της ομορφιάς.

Με σημεία αναφοράς για τον κλάδο, όπως η φορητή συσκευή περμανάντ Wella Junior, η πρώτη κρέμα-βαφή Koleston Perfect και τα επαναστατικά προϊόντα styling New Wave Wet Gel και High Hair, καθώς και με προϊόντα κομμωτηρίου και εξειδικευμένες σειρές που πωλούνται σήμερα στα καταστήματα,το παθιασμένο όνειρο ενός κομμωτή εμπνέει σήμερα πάνω από 4 εκατομμύρια επαγγελματίες και αμέτρητους καταναλωτές σε όλη την υφήλιο.

                                                                                                                                                              
                                                             

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!
Με αγάπη 
Κλεό

Share:

2 σχόλια :

  1. WOW! μπορώ να πω πως είμαι έτοιμη να κλαψω που δεν το παρήγγειλα! Απο εδώ και πέρα θα έχω το νου μου πλέον! Χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω Κλεό μου!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ζαχαρούλα μου,πράγματι τα συγκεκριμένα προϊόντα και ειδικά τα λαδάκια είναι τέλεια, πολλά φιλάκια :) !

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes