Ελαιόλαδο το απόλυτο καλλυντικό

Το πόσο θαυματουργό είναι το ελαιόλαδο και πόσο πιο εύκολη κάνει τη ζωή σου χρησιμοποιώντας το ως προϊόν περιποίησης το ξέρεις ήδη. Προτίμησε το παρθένο ελαιόλαδο γιατί έχει φυσικά συστατικά και περιέχει βιταμίνες Α και Ε, που δρουν ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και σε προστατεύει από τον ήλιο και τη ρύπανση. Μάθε πώς να περιποιείσαι το σώμα και το πρόσωπο σου απλά με λίγες σταγόνες...

Μαλλιά
Άπλωσε λίγο ελαιόλαδο σε νωπά μαλλιά  τύλιξε τα με μία ζεστή πετσέτα 20 λεπτά είναι αρκετά για να γίνουν τα μαλλιά σου πιο απαλά και λαμπερά 

Πρόσωπο
Αν νιώθεις το δέρμα σου ξηρό και ταλαιπωρημένο,κάνε μασάζ με ανοδικές και απαλές κινήσεις με λίγες σταγόνες ελαιόλαδου, το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει

Ντεμακιγιάζ
Λίγο ελαιόλαδο πάνω σε βαμβάκι αφαιρεί και το εντονότερο μακιγιάζ ματιών

Χείλη
Το ελαιόλαδο είναι το απόλυτο καλλυντικό για σκασμένα και ταλαιπωρημένα χείλη.

Νύχια
Κάνει τις παρανυχίδες παρελθόν,βύθισε τα νύχια σου σε ένα μπολ με ζεστό ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι.Αμέσως θα μαλακώσουν  και θα είναι πιο εύκολο να αφαιρέσεις τα ενοχλητικά πετσάκια αλλά και να γίνουν και πάλι υγιή και όμορφα.

Χέρια
Ποτέ δεν είχα σε εκτίμηση την βαζελίνη λόγω των συστατικών της και πιστεύω ότι και πολλές κρέμες χεριών είναι υπερεκτιμημένες και αναποτελεσματικές γι αυτό άλειψε τα χεράκια σου με λίγο ελαιόλαδο,βάλε λεπτά βαμβακερά γάντια πριν πας για ύπνο.Το πρωί τα χεράκια σου θα είναι βελούδινα έτοιμα να δώσουν το πιο τρυφερό άγγιγμα.

Σώμα
Ένα χαλαρωτικό, αγχολυτικό αφρόλουτρο είναι βέβαια μια μικρή πολυτέλεια αλλά μερικές φορές  την χρειάζεσαι οπότε ενέδωσε χωρίς τύψεις!Απλά πρόσθεσε μερικές κουταλιές ελαιολάδου στο νερό για να μαλακώσει και να ενυδατωθεί το δέρμα σου μπορείς επίσης να προσθέσεις και τα αγαπημένα σου αιθέρια έλαια για μια αρωματική πανδαισία.

Πέλματα
Τρίψε με λίγο ελαιόλαδο τα σημεία που είναι πιο σκληρά και άγρια το βράδυ πριν πας για ύπνο,φόρεσε τα αγαπημένα σου χουχουλιάρικα καλτσάκια κι ονειρέψου βελούδινα πατουσάκια.

Συμβουλή
Το ελαιόλαδο μπορεί να περιέχεται ως συστατικό σε κάποια καλλυντικά, γι αυτό τσέκαρε πάντα τι αγοράζεις. Αυτά που διαθέτουν ελαιόλαδο, είναι και τα πιο αποτελεσματικά.

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη
Κλεό
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes