Το διαχρονικά κομψό στυλ της Γκρέις Κέλι (Grace Kelly),της γυναίκας σύμβολο της δεκαετίας του 50 παραμένει ως σημείο αναφοράς εξαιρετικού στυλ και έντονης γοητείας,οι ενδυματολογικές της επιλογές ήταν πάντα λιτές, αλλά εντυπωσιακές.

Φινετσάτη, αγγελικά όμορφη,ανυπέρβλητα γοητευτική,μάθε λοιπόν ποια ήταν τα μυστικά της αψεγάδιαστης και λαμπερής ομορφιάς της αδικοχαμένης πριγκίπισσας του Μονακό

Η συγγραφέας Τζίνα ΜακΚάινον (Gina McKinnon), κυκλοφόρησε το βιβλίο "What would Grace do?", όπου προσεγγίζει το διαχρονικά κομψό στυλ της Γκρέις Κέλι (Grace Kelly)

"Ακούγεται κλισέ, όμως η Γκρέις Κέλι πραγματικά πρόσεχε τον εαυτό της" αναφέρει η διάσημη συγγραφέας και προσθέτει: "Έπινε πολύ νερό, δεν κάπνιζε, κολυμπούσε πολύ και όταν ήταν πιο νέα έκανε μπαλέτο, το οποίο της χάρισε καλή στάση σώματος".

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο του αξεπέραστου στυλ της ήταν πως ήταν πάντα περιποιημένη. «Ήταν πάντοτε ντυμένη και μακιγιαρισμένη στην πένα! Όταν μετακόμισε στο Μονακό, δεν είχε κομμωτές και στιλίστες και επιμελούταν μόνη της το ντύσιμό της, το μακιγιάζ και τις κομμώσεις της. Το μυστικό ήταν πως έδινε σημασία στη λεπτομέρεια: “Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει πάντα στην τσάντα της μια βούρτσα και μια πούδρα” συνήθιζε να λέει η Κέλι» καταλήγει η Τζίνα ΜακΚάινον.


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη 
Κλεο