Mάσκες ομορφιάς από τις star του Hollywood

Cameron Diaz, Nicole Kidman, Julia Roberts, Keira Knightley, Katherine Zeta Jones αποκαλύπτουν τις συνταγές τους για μάσκα ομορφιάς, μαλλιών και απολέπισης Holywood style!
Μπορεί να διαθέτουν πολλά χρήματα για την ομορφιά τους, όμως οι παρακάτω διάσημοι πιστεύουν πως το μυστικό ομορφιάς κρύβεται σε φθηνά υλικά που πολλές φορές υπάρχουν στα ντουλάπια της κουζίνας ή στο ψυγείο μας.
Γι' αυτό, πριν πετάξεις το χυμό, τον καφέ ή το τσάι που σου περίσσεψε, ρίξε μια ματιά στις απλές ενέργειές τους.

Κάμερον Ντίαζ: Μάσκα για ξεκούραστο δέρμα 
Σε ένα μπολ χτύπησε 2 κρόκους αβγών, ελαιόλαδο (1 φλιτζάνι) και μία μεγάλη ώριμη μπανάνα. Άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπο και στο λαιμό σου, κάνε καλό μασάζ για να απορροφηθεί από το δέρμα, άφησέ τη για 30 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε με άφθονο νερό.

Νικόλ Κίντμαν: Μάσκα λάμψης για τα μαλλιά 
Για να διατηρεί το λαμπερό χρώμα των πυρόξανθων μαλλιών της, η Αυστραλή σταρ έχει βρει έναν απλό και φυσικό τρόπο που έχει ως βάση το χυμό βατόμουρων. Ζέστανε 1 φλιτζάνι χυμό από βατόμουρα (μπορείς να βρεις συσκευασμένο χυμό στα σούπερ μάρκετ) και πρόσθεσε 1/2 φλιτζάνι ροδοπέταλα, 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα πορτοκαλιού, 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού, 5 σακουλάκια φύλλα τσαγιού φρούτα του δάσους και 1/2 φλιτζάνι σπόρους ροδιού. Ανακάτεψε το μείγμα για 5 λεπτά μέχρι να κρυώσει και άπλωσέ το για 30 λεπτά σε στεγνά μαλλιά. Αμέσως μετά ξέπλυνε τα μαλλιά σου με άφθονο χλιαρό νερό.

Τζούλια Ρόμπερτς: Θεραπεία για άψογα νύχια 
Λόγω των υποχρεώσεών της δε διαθέτει πάντα το χρόνο για ένα καλό μανικιούρ σε κάποιο nails bar ή σε ινστιτούτο αισθητικής. Έτσι, διατηρεί τα νύχια της σε άψογη κατάσταση με τη βοήθεια του αγνού ελαιολάδου. Σε μπολ με χλιαρό νερό πρόσθεσε λίγες σταγόνες του και βύθισε τα νύχια σου για 10 λεπτά τουλάχιστον.

Kίρα Νάιτλι: Κρέμα ενυδάτωσης 
Η πρωταγωνίστρια της τριλογίας Πειρατές της Καραϊβικής οφείλει τη ροδαλή της επιδερμίδα στην αλόη. Αμέσως μετά το καθαρισμό σε καθαρό δέρμα άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα ζελ από 100% αλόη βέρα στο πρόσωπο και στο λαιμό σου. Άφησέ το να απορροφηθεί για 2-3 λεπτά προτού απομακρύνεις το περίσσευμα με χαρτομάντιλο. Για τα πολύ ξηρά σημεία, χρησιμοποίησε λίγες σταγόνες καθαρή βιταμίνη Ε ή έλαιο μαροκινού αργκάν.

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Απολέπιση με μέλι και ζάχαρη 
Η Κάθριν χρησιμοποιεί μια μάσκα προσώπου βασισμένη στο μέλι. Η συνταγή είναι πολύ απλή: ανακάτεψε 1 αβγό, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι, 1/2 κ.γ. λάδι και λίγες σταγόνες ροδόνερου. Άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου κάνοντας μασάζ. Ξέπλυνε καλά. Το μέλι είναι πολύ καλό για τον καθαρισμό του προσώπου και την ενυδάτωσή του και βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Για καλύτερη απολέπιση, ανάμειξε το μέλι με λίγη ζάχαρη και κάνε απαλό μασάζ.

Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ: Μαλακτικό μαλλιών 
Διατηρεί τις πλούσιες μελαχρινές μπούκλες της ξεπλένοντας τα μαλλιά της με καφέ. Μετά το λούσιμο ξέπλυνε τα μαλλιά σου με 8 φλιτζάνια κρύο καφέ φίλτρου, χωρίς να τα ξεπλύνεις μετά. Έτσι, θα διατηρήσουν τη λάμψη και τη στιλπνότητά τους.

Πηγή: Shape.gr

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη
Cleo
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes