Macrovita η πηγή της μακροζωίας

Macro σημαίνει μεγάλη διάρκεια και Vita σημαίνει ζωή,το σύμβολο'yin-yang'εκφράζει την σωματική και πνευματική ισορροπία κι όλα αυτά μαζί συνθέτουν την πολύ αξιόλογη Ελληνική Εταιρεία φυτικών καλλυντικών Macrovita.
Η ιστορία της αρχίζει το 1984 με δύο ανήσυχα άτομα,τους ιδρυτές της,που οραματίστηκαν την επερχόμενη στροφή προς την φυσική ζωή και την οικολογική συνείδηση.
Τα προϊόντα της Macrovita βοηθούν τον άνθρωπο να ανακαλύψει τον σωστό δρόμο για την υγεία και την ομορφιά τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.
Δραστηριοποιείται σε δύο τομείς,φυσικά καλλυντικά και φυσικά συμπληρώματα διατροφής (παράγωγα της μέλισσας).
Η Φιλοσοφία τους είναι ότι τα πιο ποιοτικά και σοφά προϊόντα βρίσκονται στην φύση γι αυτό ως βασικά συστατικά στα προϊόντα χρησιμοποιούν λάδι ελιάς,έλαιο argan,βαμβάκι,ρύζι,κόκκινο σταφύλι,και ηλίανθο.
Είναι δερματολογικά ελεγμένα χωρίς παραφινέλαιο,σιλικόνη,βαζελίνη και parabens.Τα φυσικά καλλυντικά Macrovita εξάγονται σε 17 χώρες, ενώ συνεχίζουν να αποκτούν φανατικούς φίλους σε όλο και περισσότερες αγορές.
Μπορείς να επιλέξεις μέσα από κάθε μοναδική σειρά αυτά που χρειάζεται η δική σου επιδερμίδα και να καλύψεις αποτελεσματικά τις ανάγκες  περιποίησης προσώπου,σώματος και μαλλιών.
Είχα την τύχη να δοκιμάσω μερικά από τα εξαιρετικά προϊόντα της Macrovita και πραγματικά με εντυπωσίασαν με τις μοναδικές υφές τους και τις ονειρεμένες μυρωδιές τους.
Κι ενώ έξω βρέχει με το ραδιόφωνο να παίζει τραγούδια των 90s και την φωνή του βραδινού εκφωνητή να λέει τα δικά του όπως για ... μια αθόρυβη βροχή..έλα να σε οδηγήσω στις φυσικές ομορφιές της Macrovita.

Multi–Effective μάσκα-κρέμα προσώπου 24ωρου
Από την σειρά Φυσικά Καλλυντικά Οlive και Argan δοκίμασα την καταπληκτική μάσκα-κρέμα Multi-Effective προσώπου 24 ωρης δράσης.Την χρησιμοποιώ πλέον σε καθημερινή βάση πρωί και βράδυ.Με έχει γητέψει με την βελούδινη υφή της,το ντελικάτο διακριτικό της άρωμα και το πόσο όμορφη αφήνει την επιδερμίδα μου.
Αναπληρώνει την υγρασία,αποβάλλει τις τοξίνες,αναπλάθει,συσφίγγει,φωτίζει και απαλύνει την επιδερμίδα.Η συγκεκριμένη μάσκα δεν αφαιρείται,μετά τον καθαρισμό την εφαρμόζεις στο πρόσωπο σου περιμένεις περίπου 5-10 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί τελείως και μετά εφαρμόζεις την κρέμα προσώπου που χρησιμοποιείς  συνήθως.
Είναι ιδανική  για όλους τους τύπους δέρματος,δερματολογικά ελεγμένο προϊόν χωρίς parabens και 83% φυσικά  συστατικά.
Κρέμα σώματος natural με λάδι ελιάς & μολόχα
Μια εκπληκτική κρέμα σώματος με λάδι ελιάς γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες και μολόχα γνωστή για τις απαλυντικές και αντιφλογιστικές της ιδιότητες.Θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα αφήνοντας την απαλή,ελαστική και γλυκά αρωματισμένη.Με ευχάριστη υφή,δεν λεκιάζει,απορροφάται γρήγορα και δεν κολλάει είναι ιδανική ακόμη και για τα πιο σκληρά σημεία σώματος και ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.Δερματολογικά ελεγμένη χωρίς parabens και με φυσικά συστατικά 92%
Μπορείς να την βρεις στην σειρά Φυσικά καλλυντικά με Λάδι Ελιάς του οποίου την δύναμη την ξέρεις και βέβαια όπως έχω ξαναπεί να προτιμάς καλλυντικά που έχουν ως βασικό συστατικό το λάδι ελιάς.
H κρέμα σώματος εκτός των δύο συστατικών που προανέφερα έχει κι άλλα φυσικά συστατικά που την κάνουν πολύτιμη όπως:Έλαιο αβοκάντο, Βουτυρόσπερμο (καριτέ), Βούτυρο κακάο, Λευκό τσάι,Σύμπλεγμα βιταμινών E+C+F, Αλόη, Αλλαντοΐνη, Γλυκύριζα, Προβιταμίνη B5 (πανθενόλη).
Αν είσαι στην αναζήτηση ενός Body Butter σου το προτείνω ανεπιφύλακτα,το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί και εσύ την Macrovita.

Σαμπουάν για βαμμένα & ταλαιπωρημένα μαλλιά
Μετά την ταλαιπωρία των μαλλιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αυτό το σαμπουάν είναι ιδανικό για την αναδόμηση και την φροντίδα τους.Από την σειρά περιποίησης μαλλιών με κόκκινο σταφύλι βοήθησε τα μαλλιά μου να βρουν την χαμένη τους λάμψη και ελαστικότητα.
Είναι απαλό,ο πλούσιος αφρός του καθαρίζει σε βάθος ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει τα μαλλιά αφήνοντας τα απαλά και υπέροχα αρωματισμένα.
Χάρη στα φυσικά συστατικά του, κόκκινο σταφύλι,καλεντούλα,βρώμη,πρωτεΐνη σιταριού,αλόη,λάδι ελιάς,πανθενόλη και φίλτρο UV ξέρεις ότι έχεις τον απόλυτο σύμμαχο της ομορφιάς των μαλλιών σου.Χωρίς parabens,δερματολογικά ελεγμένο,ιδανικό για βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά με φυσικά συστατικά 93%.
Κοκοφοινικέλαιο
Αγαπώ πάσης φύσεως λαδάκια είναι γνωστό άλλωστε,όμως το λάδι ελιάς και το λάδι καρύδας είναι από τα πιο αγαπημένα μου γιατί πραγματικά κάνουν θαύματα.Από την σειρά φυτικά καλλυντικά έλαια δοκίμασα το κοκοφοινικέλαιο (λάδι καρύδας)κι ενθουσιάστηκα.
Το χρησιμοποιώ στα μαλλιά μετά το λούσιμο βάζοντας λίγο στις άκρες επίσης ως θεραπεία απλώνοντας το  από τις ρίζες ως τις άκρες σε στεγνά μαλλιά,τυλίγοντας τα με μια ζεστή πετσέτα και αφήνοντας τα περίπου 30 λεπτά.Το αποτέλεσμα;Υπέροχα, απαλά και χωρίς φριζάρισμα μαλλιά.
Σχεδόν κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό βάζω μερικές σταγόνες στο πρόσωπο και στο μπούστο.Μετά το μπάνιο και σε νωπή επιδερμίδα το απλώνω κάνοντας μασάζ με ανοδικές κινήσεις σ΄όλο μου το σώμα.Καταπολεμά ρυτίδες,αναπλάθει το δέρμα και η συστηματική εφαρμογή στα μαλλιά ενισχύει σημαντικά την δομή της τρίχας.
Κάτω από τους 10°C όπως άλλωστε  συμβαίνει με το λάδι καρύδας στερεοποιείται αλλά αν θερμανθεί λίγο επανέρχεται και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και τους χειμερινούς μήνες.Με φυσικά συστατικά 99,9% μόνο θαύματα μπορεί να κάνει.Αφέσου λοιπόν στα μαγικά του.
Όλα τα προϊόντα της Macrovita είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν δοκιμάζονται σε ζώα,δεν περιέχουν mineral oil και parabens ούτε μεταλλαγμένα φυτικά συστατικά.
Η MACROVITA είναι λοιπόν η πηγή της μακροζωίας.Ακολουθεί τις σοφές διδαχές του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού και του πανάρχαιου πολιτισμού της Άπω Ανατολής,σε αρμονία με τη σύγχρονη επιστημονική έρευνα και τεχνολογία αλλά και με τη σημερινή οικολογική θεώρηση του φυσικού κόσμου.
Ανακάλυψε κι εσύ τι είναι αυτό που κάνει την MACROVITA τόσο ξεχωριστή!

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη 
Cleo

Share:

2 σχόλια :

  1. Όλη η φιλοσοφία της εταιρείας μου φαίνεται ενδιαφέρουσα και σίγουρα θα την αναζητήσω.... Μια ενυδατική κρέμα πρέπει να την δοκιμάσω :) Τα φιλιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τέλεια προϊόντα Στρουμφίτα μου..η μάσκα δε, είναι super :) Τα φιλιά μου και σ ευχαριστώ πολύ <3

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes