The Summer Glowbox is Same with Beauty

Το Glowbox ήρθε και μαζί του έφερε όλη την ομορφιά του καλοκαιριού που ζητάει απεγνωσμένα παραλία,ήλιο,θάλασσα και μαγικά ηλιοβασιλέματα βουτηγμένα σε ντελικάτα,γλυκά και εξωτικά αρώματα.

Ήρθε να σε μαγέψει με το ντελικάτο άρωμα του γιασεμιού και να περιποιηθεί σε βάθος την επιδερμίδα σου με τις ευεργετικές ιδιότητες της πανθενόλης,του βιολογικού λαδιού ελιάς,του μελιού,του ελαίου argan και του εκχυλίσματος μιμόζας.Το αναζωογονητικό αφρόλουτρο Aeolis υπόσχεται να ξυπνήσει γλυκά όλες σου τις αισθήσεις κι αν κρίνω από την μυρωδιά του είμαι σίγουρη ότι τα καταφέρνει.

Να σε παρασύρει σε μέρη εξωτικά με λουλούδια Tiare εμποτισμένα σε λάδι καρύδας και Frangipani με την πολυτελή και πλούσια κρέμα σώματος Elemis εμπλουτισμένη με έλαιο Macadamia αφήνοντας το δέρμα σου μεταξένιο,απαλό και υπέροχα αρωματισμένο.

Nα χρωματίσει γαλάζια τα όνειρα σου με το υπέροχο βερνίκι νυχιών Essie γνωστό για την ανθεκτικότητα του,την εύκολη εφαρμογή του και το πλούσιο χρώμα του.

Να κάνει τον ήλιο φίλο σου με την μοναδική αντηλιακή κρέμα για υψηλή προστασία Youth Lab και να χαρίσει εξωτικό μαύρισμα στην επιδερμίδα σου ντύνοντας την με το μοναδικό κλασσικό άρωμα Nuxe

Να δώσει λάμψη, ενυδάτωση,ομοιόμορφο τόνο και αντηλιακή προστασία στο πρόσωπο σου με την Bioderma Hydrabio perfecteur η οποία δρα ενάντια στην πρόωρη γήρανση,καλύπτει τις λεπτές γραμμές και λειτουργεί και σαν primer.

Ένα Glowbox αλλιώτικο από τ΄άλλα,χάθηκα μέσα στα χρώματα του,στις μεταξένιες υφές του και στις θεσπέσιες μυρωδιές του. Αν δεν το έχεις παραγγείλει προλαβαίνεις εδώ γιατί πιστεύω πραγματικά πως αξίζει. 

Με αγάπη .. ♡
Cleo
Share:

2 σχόλια :

  1. Πραγματικά πολύ αξιόλογο κουτάκι!! Να τα χαρείς όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα καλύτερα,σ΄ευχαριστώ πολύ Μαρτινάκι μου.Φιλιά πολλά :)

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes