Άσε την φύση να χορέψει στο σώμα σου...#Natura Danza...

Το κορίτσι και το όνειρο.Το όνειρο ξεκίνησε πριν 10 χρόνια,ένα κορίτσι ως φοιτήτρια ιατρικών εργαστηρίων θέλησε να πειραματιστεί φτιάχνοντας καλλυντικά προϊόντα για την ίδια αλλά και για τους οικείους της.Όποιος τα δοκίμασε τα αγάπησε.
Έτσι το 2015 γεννήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι η Natura Danza,το όνομα σημαίνει χορός της φύσης στα ιταλικά κι έχει τα αρχικά του ονόματος της ιδρύτριας N-atassa D-esipri κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα.
Τα καλλυντικά Natura Danza παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα.Είναι αγνά,χωρίς χημικά ή συντηρητικά.Σέβονται τη φύση και φυσικά το δέρμα σου.Όλα τα καλλυντικά περιέχουν υλικά που η ίδια η φύση μας προσφέρει απλόχερα.Οι συνταγές βασίζονται στην φιλοσοφία της εταιρίας η οποία χαρακτηρίζεται από γνώση και μεράκι για το καλύτερο αποτέλεσμα.Προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών εμπνευσμένα από την φύση με απαλές υφές και ιδιαίτερα αρώματα.
Αγάπησα την φυσική  ομορφιά τους,τις δροσερές και απαλές υφές τους,τα ιδιαίτερα αρώματα τους από πούδρα,φραγκοστάφυλο,τσιχλόφουσκα και σανδαλόξυλο,την φρεσκάδα και την λάμψη που χάρισαν στην επιδερμίδα μου.

Λοσιόν Σώματος με SHEA BUTTER-AVOCANDO Τσιχλόφουσκα 125ml/11,00€
Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω της ομορφιάς σου,όμορφη επιδερμίδα σημαίνει ενυδατωμένη επιδερμίδα,χωρίς τα σωστά αποθέματα νερού η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα της και τα σημάδια του χρόνου γίνονται περισσότερο εμφανή. Η λοσιόν σώματος με shea butter,avocanto και αμυγδαλέλαιο με άρωμα τσιχλόφουσκας μεταμορφώνει την επιδερμίδα σου προσφέροντας της αυτό ακριβώς που χρειάζεται βαθιά θρέψη και ενυδάτωση χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας  όσο για το άρωμα της απλά το ερωτεύεσαι και σε παρασύρει γλυκά σε θύμησες παιδικών χρόνων. 

Κρέμα Σώματος για εντατική ενυδάτωση Πούδρα 200ml/20,00€
Για πιο εντατική ενυδάτωση σου συστήνω την κρέμα σώματος με άρωμα πούδρας ή καλύτερα με άρωμα γυναίκας,το υπέροχο άρωμα της θα σε συντροφεύει όλη την μέρα παντού.Με συστατικά Aloe Vera και πανθενόλη το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.Το ζελέ της Aloe Vera που περιέχεται στην κρέμα διεισδύει σε βάθος στο δέρμα ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων, βελτιώνει τη λειτουργία των ιστών και επουλώνει τα τραύματα. Ενυδατώνει,αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τη φυσική άμυνα.
Η πανθενόλη είναι ένα φυσικό συστατικό που απορροφάται γρήγορα και εξασφαλίζει άμεσα πλούσια ενυδάτωση.Ανακουφίζει την επιδερμίδα από ξηρότητα, έντονο κνησμό και ηλιακό έγκαυμα. Είναι κατάλληλη λόγω των συστατικών της και για after sun.

Λάδι για μαύρισμα με άρωμα σοκολάτας 125ml/12,50€
Περιέχει καροτέλαιο,παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας,αμυγδαλέλαιο,βιταμίνη Ε και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε άρωμα καρύδας,σοκολάτας,καρπουζιού και χωρίς άρωμα.Το άρωμα σοκολάτας που δοκίμασα είναι απλά ένα σοκολατένιο όνειρο όπως και το χρώμα που αφήνει στο σώμα σου.

Λάδι για Μασάζ 125ml /13,50€
Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια που χαρίζουν ευεξία κι ενυδάτωση στην επιδερμίδα.Είναι ιδανικό για χρήση μετά το μπάνιο γιατί προσφέρει μοναδική χαλάρωση και ξεκούραση. Διατηρεί ενυδατωμένη και υγιή την επιδερμίδα σου. Βοηθάει στην αναζωογόνηση του δέρματος ενώ παράλληλα αφήνει πάνω σου το άρωμα που επιλέγεις. 

Πολυχρηστική Λοσιόν με αμυγδαλέλαιο και ροδονερο 125ml/9,00€
Ένα πολυχρηστικό προϊόν με αμυγδαλέλαιο και ροδόνερο που λατρεύεις σε πρώτη φάση την μυρωδιά του και μετά τις ιδιότητες του.Μια ενυδατική λοσιόν δύο φάσεων για βελούδινη επιδερμίδα και για μαλλιά απαλά σαν μετάξι.Σε απαλλάσσει από τους ρύπους,σκόνη και μακιγιάζ,μειώνει κοκκινίλες και ερεθισμούς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για πρόληψη και θεραπεία ακμής,ιδανικό για μετά το ξύρισμα,τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα και διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες.
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως μάσκα για τα μαλλιά πριν το λούσιμο αλλά και για θεραπεία των σπασμένων άκρων της τρίχας.Ένα προϊόν που βοηθάει στην θρέψη και ενυδάτωση όχι μόνο του προσώπου αλλά και του σώματος και των μαλλιών κι αυτή η μυρωδιά του θα σε ξετρελάνει κι αν βέβαια ετοιμάζεσαι για τις διακοπές σου πιστεύω ότι δεν πρέπει να λείπει από την λίστα με τα αγαπημένα σου.

Κρέμα για Νεανικές και Ακμεϊκές Επιδερμίδες με ΛΕΚΙΘΙΝΗ-ΡΕΤΙΝΟΛΗ 60ml/17,00€
Ένα εξειδικευμένο προϊόν για σένα που έχεις λιπαρή επιδερμίδα με προβλήματα ακμής και είσαι στην πρώτη σου νιότη Έχει την ιδιότητα να ''παγιδεύει'' την υγρασία του αέρα, με αποτέλεσμα να ενισχύεται σημαντικά η ενυδατική δράση. Κατάλληλη και για την αναδόμηση της επιδερμίδας. Βοηθάει την ταλαιπωρημένη, κουρασμένη επιδερμίδα. Διεισδύει σε βάθος και λειτουργεί ως φορέας που μεταφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα και τους ιστούς. 

1. Πλένεις καλά το πρόσωπό σου με ήπιο σαπούνι.

2. Απλώνεις μία τονωτική Λοσιόν.

3. Απλώνεις μία γερή δόση Serum με κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό και ντεκολτέ κάνοντας μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.

4. Απλώνεις την κρέμα με κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και είσαι έτοιμη.

Όλα τα προϊόντα NATURADANZA είναι χωρίς parabens,mineraloil,paraffin wax,peg και μπορείς να τα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.naturadanza.gr όπου μπορείς να κάνεις  απ’ευθείας την παραγγελία σου ή τηλεφωνικά στο 211-2166264.Μπορείς επίσης να ακολουθήσεις την σελίδα τους στο facebook για να μην χάνεις τα όμορφα νέα τους.

Τώρα ήρθε η σειρά σου και η έκπληξη που σου είχα υποσχεθεί.Έφτασε η στιγμή να μάθεις τι σου ετοιμάσαμε παρέα με την  αγαπημένη μας Natura Danza.Για να ζήσεις κι εσύ την εμπειρία της φυσικής ομορφιάς αποφασίσαμε να σου κάνουμε δώρο ένα προϊόν Natura Danza της επιλογής σου.Μπαίνεις στο Site της Natura Danza διαλέγεις το προϊόν που σου αρέσει και το αφήνεις ως σχόλιο κάτω από την φωτογραφία της ανάρτησης.

Παρακάτω σου έχω αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να κάνεις.

Όροι συμμετοχής

1.Like στη σελίδα Natura Danza

2.Like στη σελίδα Pretty Woman Beauty

3.Like και Share στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ

4.Επέλεξε ένα προϊόν Natura Danza και άφησε το ως σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ

Αν δεν έχεις Facebook μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή αφήνοντας με σχόλιο το προϊόν της επιλογής σου εδώ στα σχόλια του Blogger

Ο διαγωνισμός λήγει 25/09/2016 23:59
H τυχερή θα ανακοινωθεί μέσω του blog Pretty Woman Beauty 26/09/2016
Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για την Ελλάδα.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν συμπληρώσει 18ο έτος της ηλικίας τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας:
  
Thank you Natura Danza... ♡!

Καλή επιτυχία,Beauty... ♡!

Αποτελέσματα Διαγωνισμού 26/09/2016

Είμαι έτοιμη να σου αποκαλύψω το όνομα της τυχερής που κερδίζει την φυσική ομορφιά της 
Αν σε λένε Sofia Marga,τότε συγχαρητήρια κέρδισες.
Σοφία μου,εύχομαι πάντα να είσαι τυχερή και χαρούμενη,παρακαλώ στείλε μου e-mail στο info@prettywomanbeauty.gr με τα στοιχεία σου για την αποστολή του δώρου σου.
Όσο για σένα που σήμερα δεν ήταν η τυχερή σου μέρα μην ανησυχείς ίσως την επομένη να είσαι εσύ το τυχερό κορίτσι.
Σας ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας και για την θερμή υποστήριξη σας!
Σας φιλώ γλυκά.. ♡

Love,Cleo.. ♡
Share:

30 σχόλια :

  1. http://naturadanza.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%81%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%cf%85%ce%b4%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84/ Ευχαριστουμε πολυ για τον διαγωνισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα, φυσικά προϊόντα!!! 💕 Ευχαριστουμε πολύ Cleo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λευκαντική κρέμα με λεμόνι. Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λευκαντική κρεμα με λεμόνι για πάναδες στο πρόσωπο ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρέμα Σώματος για Πλούσια Ενυδάτωση Πούδρα!!!!Τέλεια!Ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τέλειο Το Αντιρυτιδικό και Ενυδατικό Serum για το Πρόσωπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://naturadanza.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%86%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%85%CF%84%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κρέμα Σώματος για Πλούσια Ενυδάτωση Πούδρα!Ευχαριστούμε πολύ. <3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κρέμα Εντατικής Ενυδάτωσης και Αναζωογόνησης Ματιών με Μανταρίνι fb Anastasia Magenaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κρέμα σώματος για πλούσια ενυδάτωση πούδρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την Κρέμα προσώπου αντιρυτιδική και συσφικτική με υαλουρονικό οξύ και Αcmella Oleracea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λευκαντική κρέμα με λεμόνι. Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Αντιρυτιδικό και Ενυδατικό Serum για το Πρόσωπο!Σας ευχαριστουμε πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κρέμα για Νεανικές και Ακμεϊκές Επιδερμίδες με ΛΕΚΙΘΙΝΗ-ΡΕΤΙΝΟΛΗ!!!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λοσιόν Σώματος με SHEA BUTTER-AVOCANDO , τσιχλοφουσκα , αυτο θα ηθελα να κερδισω αν κληρωθω , ευχαριστω πολυ !!! καλες δουλειες ευχομαι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λευκαντική κρέμα με λεμόνι !!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΣΑΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λευκαντική κρέμα με λεμόνι !Ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενυδατικό After Shave Κατά των Ερεθισμών. Ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. https://4.bp.blogspot.com/-nC0mIm8HNgE/V6AJKl1dcRI/AAAAAAAANLQ/aGkMQAdPgAoFU28uSSK_HZ0szwU6b_8xwCLcB/s640/Natura-danza%2B-body-cream-powder.JPG <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ευη πανη24.9.16

    Η Πολυχρηστική Λοσιόν με αμυγδαλέλαιο και ροδονερο φαινεται ενδιαφερουσα....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΟΦΙΑ ΔΟΥΚΛΗ24.9.16

    Θα ήθελα πολύ να κερδίσω την ''Κρέμα για Νεανικές και Ακμεϊκές Επιδερμίδες με ΛΕΚΙΘΙΝΗ-ΡΕΤΙΝΟΛΗ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://naturadanza.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%86%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%85%CF%84%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%82/

    Ευχαριστούμε πολύ
    Fb Triantafyllia Toti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος25.9.16

    Πολυχρηστική Λοσιόν με αμυγδαλέλαιο και ροδόνερο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολυχρηστική Λοσιόν με αμυγδαλέλαιο και ροδόνερο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος25.9.16

    Το αντιρυτιδικο serum.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. λευκαντικη-λεμονι-----ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θα ήθελα να δοκιμάσω το Αντιρυτιδικό και Ενυδατικό Serum για το Πρόσωπο <3
    Ευχαριστουμε πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes