Απολέπιση με άρωμα Βανίλιας

Ξέρεις βέβαια πόσο εύκολο και ανέξοδο είναι να φτιάξεις σπιτικά καλλυντικά προσώπου και σώματος απαλλαγμένα από parabens, χρωστικές και χημικά, με αγνά υλικά που τα περισσότερα τα έχεις στο ντουλάπι της κουζίνας σου.

Το καλοκαίρι πέρασε και σίγουρα άφησε τα σημάδια του στην επιδερμίδα σου. Ο ένας και μοναδικός τρόπος για  να αντιμετωπίσεις την ξηρότητα και την θαμπή επιδερμίδα πριν την ενυδάτωση είναι η απολέπιση, η οποία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει το δέρμα καθαρό και έτοιμο να δεχθεί τις ευεργετικές ιδιότητες της ενυδάτωσης.

Σήμερα σου έχω μια συνταγή για ένα αρωματικό scrub προσώπου και σώματος το οποίο θα αφήσει την επιδερμίδα σου απαλή, λαμπερή και γεμάτη υγεία.

Η απολέπιση εάν γίνεται μια με δύο φορές την εβδομάδα στο πρόσωπο και στο σώμα τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Προσφέρει εκτός από καθαρή επιδερμίδα λάμψη, σφριγηλότητα  και υγεία.

Η παρασκευή είναι πανεύκολη και ο χρόνος που θα χρειαστείς είναι περίπου 5 λεπτά, πάμε λοιπόν να φτιάξουμε το αρωματικό μας scrub.

Υλικά

1 κούπα οργανική καστανή ζάχαρη
1/2 κούπα αμυγδαλέλαιο
1/2 κουταλάκι του γλυκού βιταμίνη Ε η έλαιο argan 
1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 
15 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας 

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα καθαρό βαζάκι. Με το μείγμα  κάνεις  απολέπιση σε πρόσωπο και σε σώμα, το υπόλοιπο το διατηρείς στο ψυγείο.

Καλές ομορφιές, beauty 😍💓

Φιλιά, Kleo
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes