Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς των celebrities

Κάθε celebrity που σέβεται τον εαυτό της και προσέχει την ομορφιά της, κρατάει πάντα ένα μπουκαλάκι νερό, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό της Vogue.

Το ακούτε συνέχεια, όλα τα χρόνια και απλά κάποιες φορές υπάρχει μία έξαρση στο φαινόμενο. Συνήθως αυτό συμβαίνει την Άνοιξη και τους καλοκαιρινούς μήνες που θυμόσαστε ότι πρέπει να αποκτήσετε πιο αδύνατο, σφριγηλό σώμα, χωρίς τοξίνες. Τότε είναι που όλες οι γυναίκες κυκλοφορούν με ένα μεγάλο μπουκάλι νερό στη δουλειά και προσπαθούν να το τελειώσουν μέχρι να φύγουν.


Δεν είναι, όμως, αυτός ο σωστός τρόπος να εκμεταλλευτείτε τα οφέλη του νερού. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμα των celebrities, που εμφανίζονται πάντα με ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι. Είναι το καλύτερο όπλο ομορφιάς. Καμία κρέμα και κανένα ελιξίριο ομορφιάς δεν έχει τόσο πλατιά απήχηση, όσο το νερό. Πίνοντας την σωστή ποσότητα νερού καθημερινά και σταθερά –όχι μόνο για ένα μήνα- θα δείτε το δέρμα σας να αλλάζει. Οι τοξίνες απομακρύνονται και η επιδερμίδα αποκτά λάμψη, διαύγεια και ομοιομορφία. Τα μαλλιά και το δέρμα είναι ενυδατωμένα από μέσα –γιατί όσο κι αν προσπαθείτε να τα ενυδατώσετε εξωτερικά δεν αρκεί, ούτε είναι το ίδιο αποτελεσματικό- και αυτό φαίνεται, αφού σφύζουν από υγεία. 


Η Jennifer Aniston, η Heidi Klum, η Sarah Jessica Parker, η Emma Roberts, η Kristin Cavallari και η Katie Price είναι μόνο κάποιες από τις καλλονές που έπιασε ο φωτογραφικός φακός τελευταία με το νερό τους να περιφέρονται είτε μετά από γυμναστική, είτε στα ψώνια, είτε απλά σε μία βόλτα ή ακόμη και σε επίσημες εμφανίσεις. Τι λέτε; Θα κυκλοφορήσετε ξανά χωρίς νερό;

 Πηγή:www.real.gr
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes