Ρυτίδες,πανάδες και κυτταρίτιδα πες αντίο με λάδι ελιάς

Βάλτε στο μπάνιο σας ένα μικρό μπουκάλι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και μέσα σε λίγες μέρες θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Ντεμακιγιάζ με ελαιόλαδο.

Βρέχουμε το πρόσωπο με νερό και στη συνέχεια κάνουμε μασάζ στο υγρό πρόσωπο και στην περιοχή των ματιών με λάδι.Με ένα βρεγμένο βαμβάκι αφαιρούμε μακιγιάζ και ρύπους .Το πρωί θα καταλάβετε τη διαφορά.Σταδιακά με αυτόν τον τρόπο εξαφανίζονται πανάδες και ρυτίδες .Το λάδι έχει τεράστια ποσότητα αντιοξειδωτικών και βιταμίνη Ε.

Ελαιόλαδο στο σώμα για ενυδάτωση,καταπολέμηση κυτταρίτιδας και ενεργειακή λάμψη.

Μετά το μπάνιο σε βρεγμένο σώμα απλώνουμε το λάδι που μπορούμε να αναμείξουμε σε ενα μπουκάλι με 2-3 σταγόνες από το αγαπημένο μας αιθέριο έλαιο.Οι αρχαίοι Έλληνες άπλωναν λάδι στο σώμα τους πριν από κάθε μάχη για να τους φέρει τύχη και λάμψη .

Θαυματουργό πίλινγκ σώματος.

- 3 κουταλιές της σούπαs ελαιόλαδο

- Λίγη ζάχαρη μαύρη ή άσπρη

- Λίγο χυμό λεμονιού

- 1 κουταλιά του γλυκού από το αφρόλουτρο σας

Σε ένα μπολ ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά 

Πάρτε μικρή ποσότητα του μείγματος και κάντε απαλό μασάζ στο σώμα σας με κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια ξεπλυθείτε και βάλτε λίγη ενυδατική κρέμα.

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας πιο απαλό, βελούδινο, λαμπερό και σφριγηλό. Εφαρμόστε την μία φορά την εβδομάδα και σε μικρό χρονικό διάστημα θα δείτε σημαντική διαφορά στην επιδερμίδα σας.

Share:

1 σχόλιο :

  1. Το peeling με το ελαιόλαδο κάνω κι εγώ, και το δέρμα μου παραμένει απίστευτα απαλό και ενυδατωμένο! Κλεοπάτρα σε έχω κάνει tag στο food lovers tag, δες στο http://maquillage-bylila.blogspot.gr/2014/03/food-lovers-tag-in-greek.html
    Φιλάκια Πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes