Κατά της Κυτταρίτιδας κατά μέτωπον επίθεση

Προσοχή!
Το κείμενο αυτό δεν αφορά εσάς αγαπημένες μου φίλες που είσαστε συνεπείς την χειμερινή περίοδο απέναντι στον εαυτό σας,τον φροντίσατε με αντικυτταριτιδικά λαδάκια,είχατε ένα μπουκαλάκι νερό στην τσάντα σας, δεν υποκύψατε στους πειρασμούς των junk food,η άσκηση ήταν μέρος της καθημερινότητας σας και τώρα εν όψη καλοκαιριού μπορείτε να βγείτε χωρίς παρεό στην παραλία αξιοπρεπείς, ωραίες και κορμάρες.

Τα κάτωθι αφορούν εμάς τις υπόλοιπες που είχαμε πέσει σε χειμερία νάρκη, με την κυτταρίτιδα να έχει πάρει τα πάνω της , εμείς να  έχουμε πάρει τα κάτω μας κι άντε τώρα να την βγάλουμε από πάνω μας.

Όμως ποτέ δεν είναι αργά όπως λέει κι ο λαός,οπλιζόμαστε με πειθαρχία,υπομονή και επιμονή και ξεκινάμε την κατά μέτωπον επίθεση με:

1) Νερό
Πολύ νερό (2 λίτρα) την ημέρα θα πρέπει να βγάζουμε νερό ακόμα κι από τ΄αυτιά μας

2) Διατροφή
Πολλά φρούτα και λαχανικά, ωμοί κι ανάλατοι ξηροί καρποί,  όσπρια, αυγά που έχουν λεκιθίνη και κάνουν θαύματα, δημητριακά ολικής άλεσης, βρώμη η οποία είναι σούπερ τροφή,  σαρδέλες και σολομός λόγω των μεγάλων ποσοτήτων Ω-3 λιπαρών, κόκκινο κρασί, η φλούδα των κόκκινων σταφυλιών,διουρητικές τροφές όπως σέλινο,κρεμμύδια,σπαράγγια και το πεπόνι .
Βγάζουμε εντελώς από την διατροφή μας τα τηγανιτά, τσιγάρα, λίπη, junk food, αλάτι, ζάχαρη, προσέχουμε τι αγοράζουμε διαβάζουμε τις ετικέτες και αποφεύγουμε τα τρόφιμα με τις υψηλές ποσότητες νατρίου.

3) Άσκηση

Ιδρώτας,ιδρώτας,ιδρώτας……. τόσο που να κάνει την κυτταρίτιδα να τρομάξει!
Απο την άνεση του σπιτιού μας ακολουθούμε  αυτό το πρόγραμμα ασκήσεων τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και της δίνουμε την χαριστική  βολή!

Μερικά τρικ που θα μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο

Ξεχνάμε  το ασανσέρ, περπατάμε, κάνουμε ποδήλατο,σχοινάκι, τρέχουμε, κολυμπάμε για τις πιο τολμηρές (αυτή την εποχή), η κυτταρίτιδα σιχαίνεται τα αερόβια προγράμματα

4) Μασάζ

Αγοράζουμε μία βούρτσα σώματος, ή ένα σκληρό σφουγγάρι και τριβόμαστε πριν κάνουμε μπάνιο. Κάνουμε  έντονες κινήσεις στις περιοχές που εμφανίζουν κυτταρίτιδα, αλλά με προσοχή, όχι βίαιη πίεση. Αυτό απομακρύνει από το δέρμα τα νεκρά κύτταρα και ενισχύει την ροή του αίματος στην περιοχή.
Δημιουργούμε ένα μείγμα από αιθέρια έλαια κατά της κυτταρίτιδας με 60ml από αμυγδαλέλαιο, 30ml από έλαιο jojoba και 20 σταγόνες από έλαια (από  κάθε έλαιο 20 σταγόνες): γεράνι, πορτοκάλι, άγριο κυπαρίσσι και λεμόνι. Το εφαρμόζουμε  τοπικά κάθε βράδυ.

Όλα τα παραπάνω είναι δοκιμασμένα και άκρως αποτελεσματικά. Ακολουθήστε με!

Καλή επιτυχία Κορίτσια !

Share:

2 σχόλια :

  1. όπως τα λες ! όλα αυτά επειδή τα έχω δοκιμάσει κ εγώ εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά έτσι είναι όταν αναπτύξεις τον μυϊκό ιστό σου, απέχεις από όλες τις τροφές που περιέχουν αλάτι και εμπλουτίσεις την διατροφή σου με φρούτα και λαχανικά η κυτταρίτιδα εξαφανίζεται εγγυημένα !!!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes