Όλη η ομορφιά κλεισμένη στο μαγικό κουτί Beautytestbox

Φωτογραφία0425
Ήρθε λοιπόν η ώρα της <κρίσης> για το μαγικό κουτάκι Beautytestbox Αυγούστου,αφού δοκίμασα όλα τα προϊόντα μπορώ να σας πω μάλλον να γράψω τις εντυπώσεις μου για το καθένα ξεχωριστά.

Πρώτα θα αναφερθώ σε προϊόντα που λάτρεψα στην κυριολεξία !

1.Mascara μακράς διάρκειας Aden Cosmetics.
Δέκα με τόνο παρακαλώ εκπληκτικό προϊόν ,οι φυσικές μου βλεφαρίδες είναι μεν πυκνές αλλά κοντές δε, τώρα πια χάρη στην Aden είναι  μακριές,ακόμα πιο πυκνές, είναι τέλειες. Πάνω από όλα όμως περιποιείται τις βλεφαρίδες δεν τις ξηραίνει,δεν δημιουργεί αλλεργίες,δεν μουτζουρώνει,έχει διάρκεια και δεν κάνει κόμπους.
Ένα προϊόν που αξίζει πιστέψτε με να το έχετε στα αγαπημένα σας.


Φωτογραφία0427


2.24ωρη κρέμα Hydradvance Legere SOTHYS 
Μία υπέροχη ενυδατική κρέμα προσώπου κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται ,η υφή της είναι τέλεια, έχει ευγενικό άρωμα ,δεν γυαλίζει απορροφάται αμέσως ,σου αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας που την κουβαλάς πάνω σου όλη μέρα ,το πιο σημαντικό λειαίνει τις λεπτές γραμμές και δίνει λάμψη στο πρόσωπο,γαλλική φινέτσα με λίγα λόγια .
Η μόνη μου ένσταση για το συγκεκριμένο προϊόν είναι η τιμή του,λίγο  τσουχτερή για το βαλάντιο μας!


Φωτογραφία0429


3.Make up Healthy Mix από την Bourjois 
Τέλειο make up προσφέρει τα πάντα από κάλυψη μέχρι ενυδάτωση,απλώνεται ομοιόμορφα και χαρίζει πραγματικά ένα πολύ όμορφο ματ αποτέλεσμα εξομολογούμαι  ότι σπάνια  φοράω make up,το συγκεκριμένο όμως το τίμησα κανονικά γι αυτό λοιπόν και κατoχυρώνεται στα αγαπημένα μου,α μην ξεχάσω έχει ένα υπέροχο <φρουτένιο> άρωμα.
Φωτογραφία0428


4.Brighflash iluminating Liquid Concealer N.C2 Nee Make Up
Οι Βιταμίνες  Ε,Α και το υαλουρονικό οξύ  είναι η εγγύηση για τα αποτέσματα που προσφέρει το Concealer Nee Make Up. Τα πολύτιμα αυτά  συστατικά σας δίνουν φωτεινότητα και ξεκούραση στην περιοχή των ματιών.Η συσκευασία ήταν ένα φακελάκι θα την προτιμούσα μεγαλύτερη αλλά τελικά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!


Φωτογραφία0432

5.Μάσκα προσώπου Sintelligence από την Reviderm

Κάποιες κοκκινίλες και κάποια εξανθήματα λόγω της θάλασσας που είχα στο πρόσωπο μου μόλις την εφάρμοσα οφείλω να ομολογήσω ότι εξομαλύνθηκαν αρκετά,με μια φορά όμως που την χρησιμοποίησα δεν μπορώ να βγάλω σωστά  συμπεράσματα και θέλω να είμαι αντικειμενική,όταν λοιπόν γνωριστούμε καλύτερα θα σας την συστήσω ακριβώς σε επόμενο review.
Φωτογραφία0430



6.Βάλσαμο φρεσκάδας GEHWOL

Ένα όμορφο δροσερό προϊόν με άρωμα μέντας ,πραγματικά ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.


Φωτογραφία0431


7.Strawberry & Cream soap Oriflame
Φωτογραφία δεν θα δείτε γιατί όπως καταλαβαίνετε έχει σχεδόν καταναλωθεί,υπέροχη αίσθηση φραουλένιας φρεσκάδας και καθαριότητας μου άρεσε πολύ !

Μαζί λοιπόν με αυτά τα υπέροχα προϊόντα είχαμε μια  υπέροχη έκπληξη,ένα χειροποίητο κολιέ από το Be Special μου άρεσε πάρα πολύ, μια εικόνα άλλωστε χίλιες λέξεις!



Φωτογραφία0433


Οι εντυπώσεις μου όπως καταλάβατε για το Beautytestbox Αυγούστου είναι πολύ θετικές μου άρεσαν πολύ τα προϊόντα του.Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις την δική σου παραγγελία μπες εδώ κι ανακάλυψε τον μαγικό κόσμο της ομορφιάς!


Ανυπομονώ για το κουτάκι του Σεπτέμβρη όπως για  τις πρώτες βροχές του φθινοπώρου!


Thanks Beautytestbox

Πολλά φιλιά


Kleo
Share:

2 σχόλια :

  1. Φαίνεται καλό! :) Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω μέχρι τώρα το Beautytestbox και πιθανών να το πάρω τον επόμενο μήνα για να δω πως είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοφία μου έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τα προϊόντα που ήταν πραγματικά εξαιρετικά,θα σου το συνιστούσα ανεπιφύλακτα.
    Ακόμη με ένα πρόχειρο υπολογισμό που έκανα η αξία του ήταν γύρω στα 30 euro.
    Η μάσκαρα ήταν σε κανονικό μέγεθος και κοστίζει γύρω στα 10 euro!
    Το make up ήταν σε συσκευασία 15ml η κανονική του είναι 30ml και κοστίζει γύρω στα 20 euro! Όπως καταλαβαίνεις όλα super!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes