Δυο ανεκτίμητα μυστικά ομορφιάς


Οι καιροί είναι πλέον απαγορευτικοί και δεν μας αφήνουν περιθώρια να ξοδεύουμε όπως ίσως θα θέλαμε τα χρήματα μας, όμως για όλα υπάρχει λύση.

Η Τοξοτίσια φύση μου πάντα ανακαλύπτει καινούρια πράγματα, κάνοντας τη ζωή μου πιο εύκολη, πιο όμορφη, πιο πρακτική και πιο οικονομική.

«Ανάγκα και θεοί πείθονται».

Ίσως γνωρίζετε ότι τα περισσότερα υλικά για την ομορφιά μας βρίσκονται στο ντουλάπι της κουζίνας μας, ότι για τη σωματική μας άσκηση δεν χρειαζόμαστε οπωσδήποτε γυμναστήριο -ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια είναι αρκετά για την καθημερινή μας προπόνηση- και πως για τη διατροφή μας τα πράγματα είναι πολύ απλά, μια και το μυστικό είναι να τρώμε «καθαρά».

Μην ξεχνάτε, το τρίπτυχο υπομονή, επιμονή, θέληση.

Μ΄ αυτά τα τρία όπλα μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα.Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, γιατί πιστεύω ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία, κάθε ηλικία έχει τη χάρη της, αρκεί να ξέρουμε να την αναδεικνύουμε.
Ήρθε η ώρα της αποκάλυψης της τελευταίας μου ανακάλυψης λοιπόν: 


Αμυγδαλέλαιο και τριανταφυλέλαιο.

Ναι, καλά διαβάσατε αυτό είναι τo όμορφο μικρό μου μυστικό, ένα μυστικό που θα σας βοηθήσει να γίνετε ακόμα πιο όμορφες και το πιο σημαντικό, με το πιο μικρό κόστος.

Αμυγδαλέλαιο το θαυματουργό.

Περιέχει βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 και Κ και ιχνοστοιχεία, όπως ασβέστιο, χλώριο, μαγνήσιο, φώσφορο, που το καθιστούν άκρως ευεργετικό για τα μαλλιά και το δέρμα.
Αρκούν λίγες σταγόνες σ΄ ένα βαμβάκι κι έχετε το καλύτερο ντεμακιγιάζ ματιών, τονώνει τις βλεφαρίδες, σβήνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, τόσο που δεν χρειάζεστε κρέμα ματιών.
Ιδανικό και για την ενυδάτωση του σώματος.
Ρίξτε σε αμυγδαλέλαιο λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο χαμομηλιού και λεβάντας και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα, πιστέψτε με, κάνει θαύματα στην περιοχή του στήθους και στις ραγάδες.

Σας προτείνω κι ένα πήλινγκ σώματος, που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας με :

-Μαύρη ζάχαρη
-Αμυγδαλέλαιο  
-Μια κουταλιά γλυκού μέλι 
-Λίγες σταγόνες λεμόνι

Μετά το μπάνιο σας κάντε απλώς μασάζ σε όλο το σώμα, με ανοδικές και κυκλικές κινήσεις.
Όταν ξεπλυθείτε θα έχετε δέρμα μωρού, ενώ όλα τα σκληρά σημεία του σώματος, όπως φτέρνες και αγκώνες, γίνονται απαλά και βελούδινα.  

Προτείνω κι ένα πήλινγκ προσώπου, που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας και ξεχάστε τα πανάκριβα απολεπιστικά και μάσκες:

Πάρτε λίγο χοντρό αλάτι με μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο και τρίψτε το απαλά σε στεγνό πρόσωπο και λαιμό.

Θα κοκκινίσει λίγο το δέρμα σας, αλλά μην ανησυχείτε, δημιουργείται απλώς υπεραιμία.
Έπειτα, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Το δέρμα σας θα γίνει υπέροχο και λαμπερό.

Τριανταφυλλέλαιο το αναπλαστικό.

Αναγεννά, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Ιδανικό για κανονικό, ξηρό έως πολύ ξηρό, ώριμο δέρμα.

Είναι ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό έλαιο για την περιποίηση μας, λόγω της εξαιρετικά πλούσιας περιεκτικότητας του σε ωμέγα 3, 9 και 6, ρετινόλη (βιταμίνη A), βιταμίνη C και Ε, λυκοπένιο, που είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και βήτα-καροτένιο πηγή προ-βιταμίνης Α.
Με την εφαρμογή του σε καθημερινή χρήση θεραπεύει, αναγεννά τα κύτταρα και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό, σβήνει τις λεπτές γραμμές, απαλύνει τις ρυτίδες, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα.

Πολύτιμο για τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες, επαναφέρει το κολλαγόνο σε φυσιολογικά επίπεδα, χαρίζει στο δέρμα τη χαμένη του λάμψη…θέλετε κι άλλα;

Το βράδυ πριν πάτε για ύπνο, ρίξτε σε καθαρό πρόσωπο μερικές σταγόνες τριανταφυλλέλαιο (δύο με τρεις αρκούν), κάντε μασάζ με ανοδικές κινήσεις προσέχοντας την περιοχή των ματιών και το περίγραμμα των χειλιών, (για τις περιοχές αυτές, εκείνο που κάνει θαύματα όπως είπαμε, είναι το αμυγδαλέλαιο). 

Το επόμενο πρωί το πρόσωπο σας θα λάμπει και οι γραμμές έκφρασης θα είναι πια παρελθόν.
Φροντίστε να κάνετε μασάζ στο λαιμό σας καθώς επίσης και στη γραμμή ανάμεσα στο στήθος, για να έχετε πάντα ένα όμορφο και νεανικό μπούστο.
Τα παραπάνω μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το φαρμακείο της γειτονιάς σας ή από κατάστημα βιολογικών προϊόντων, το δε κόστος, με το ζόρι 20 Γιούρο. 






Καλές ομορφιές!

Kλεό

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes