Glowbox Σεπτεμβρίου με Χολιγουντιανή υπογραφή!

Με πολυτελή λάμψη και ομορφιά έκανε την  εμφάνιση του στο κατώφλι του σπιτιού μου το πρώτο φθινοπωρινό συνδρομητικό κουτάκι από το Glowbox! Πέντε μικροί υπέροχοι θησαυροί ξεπρόβαλαν με το άνοιγμα του κουτιού κι ένα επιφώνημα χαράς βγήκε αυθόρμητα,όπως τα μικρά παιδιά που παίρνουν το αγαπημένο τους δώρο και χοροπηδούν από την χαρά τους.
Δεν με πείραξε καθόλου που ήταν 5 και όχι 7 τα προϊόντα που περιείχε,  σημασία έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα, είναι   προϊόντα που όλες θέλουμε να έχουμε στο νεσεσέρ μας,είναι  προϊόντα που δεν χρειάζονται συστάσεις,με τέλειες υφές, δραστικά αποτελέσματα,προϊόντα με Χολιγουντιανή υπογραφή. 
Να ξέρετε όμως ότι  μας < κακομαθαίνετε >!

Ας τα δούμε λοιπόν αναλυτικά.

1.BIOTHERM Aquasource 48h Deep Hydation 15ml

Βέβαια την δοκίμασα αμέσως απλώνεται  πολύ εύκολα έχει απολαυστική υφή,απίστευτη αίσθηση δροσιάς ,αφήνει το δέρμα  βαθιά ενυδατωμένο και υπέροχα αρωματισμένο Ήρθε την κατάλληλη στιγμή,την λάτρεψα. Δεν ξέρω αν θα έχω την πολυτέλεια να την αποκτήσω σε κανονική συσκευασία προς το παρόν όμως απολαμβάνω την επαφή μου μαζί της.

Δύο υπέροχα προϊόντα από KIEHL’S ας την γνωρίσουμε .

Η Kiel’s είναι όμορφη γιατί είναι απλή προσιτή και πολύτιμη.Η αγαπημένη μάρκα των celebrities παγκοσμίως, ξεκίνησε το 1851 από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης, το οποίο άρχισε να γίνεται σταδιακά γνωστό για τα ομοιοπαθητικά του φάρμακα, τις συνταγές από βότανα, τα αιθέρια έλαια και τις αποτελεσματικές θεραπείες τις οποίες παρείχε.

Το κουτάκι μου λοιπόν είχε τα εξής προϊόντα από KIEHL’S .

α)2.KIEHL’S Amino Acid Shappo 30ml.

Τα κύρια συστατικά του είναι το λάδι καρύδας και η πρωτεΐνη  σιταριού, υπέροχα συστατικά δεν συμφωνείτε; 
Η  πρώτη μου επαφή μαζί του, άφησε τα μαλλιά μου λαμπερά,στιλπνά.μαλακά και υπέροχα αρωματισμένα μάλλον θα έχουμε πιο στενή επαφή στο μέλλον το κατατάσσω στα αγαπημένα μου,α να μην ξεχάσω κάνει για όλους τους τύπους μαλλιών.

β)3.KIEHL’S Creme de Corps 30ml.

Από τα best seller προϊόντα της από τις αρχές δεκαετίας του 1970,τα συστατικά της είναι αντιοξειδωτική Β καροτίνη,βούτυρο καρύδας και σησαμέλαιο,το άρωμα της είναι ουδέτερο αλλά αφήνει την επιδερμίδα πραγματικά απαλή και βαθιά ενυδατωμένη ότι ακριβώς χρειαζόμουν αυτή την περίοδο!

4.LANCOME Advanced Genifique 7ml.

Για πάντα νέες γράφει το καρτελάκι που συνόδευε το συνδρομητικό κουτάκι και συμφωνώ απόλυτα,ο καλύτερος σύμμαχος ομορφιάς,αλλά δύσκολο να την αποκτήσεις ! 

5.ΥVES SAINT LAURENT Mascra Volume Effect Faux Gils Babydoooll.

Πολυτελής Μάσκαρα επιτυγχάνει μια έντονη, δραματική εμφάνιση στις βλεφαρίδες . Το μυστικό της είναι το Triple-Film Complex: κατορθώνει με μόνο ένα πέρασμα να διπλασιάζει το μήκος των βλεφαρίδων και να τις κάνει πιο πλούσιες και πιο πυκνές, το βλέμμα γίνεται πιο βαθύ και πιο μυστηριώδες, καθαρά κινηματογραφικό,θα την χρησιμοποιώ για ξεχωριστές περιπτώσεις για να παρατείνω το χρόνο μαζί της!

Όπως καταλάβατε  έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την αγορά μου!

Αν θέλετε κι εσείς να νιώσετε λαμπερές και όμορφες κάντε την εγγραφή σας εδώ και ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε στον κόσμο της ομορφιάς.

Γιατί η ομορφιά είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση!

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε μαγικά και υπέροχα!

Πολλά φιλιά 

Κλεό
Share:

10 σχόλια :

  1. Τι ωραίο κουτί!!!Περιμένω και το δικό μου άμεσα.Υπέροχες οι εταιρίες που επέλεξαν.Ηδη δοκιμάζω την κρέμα της Biotherm από ένα περιοδικό και όντως είναι πολύ καλή.Kiehl's σκάω να δοκιμάσω εδώ και καιρό.Ελπίζω να είναι και στο δικό μου κουτάκι.Να τα χαρείς.Ματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις ήρθε.Μάλλον όλα τα κουτάκια είναι ακριβως ιδια!!!

      Διαγραφή
    2. Πράγματι Σοφία μου τα Kiehl's είναι εκπληκτικά, χαίρομαι που ήρθε και σένα το ίδιο κουτάκι,αλλά όλες μάλλον το ίδιο έχουμε. Καλές ομορφιές. Μουτσ!

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφο κουτάκι...τέλεια τα προϊόντα...Να τα απολαύσεις!!!

    Chadlen

    http://chezmoibychadlen.blogspot.gr/

    https://www.facebook.com/chezmoichadlen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ΄ευχαριστώ πολύ,το blog σου είναι τέλειο το παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον.Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Megeiaaa sou!!!!perimenw ki egw to diko mou na erthei epitelous!
    ps..i biotherm aquasource einai i agapimeni mou enudatiki...tin agorazw pollaaaa xronia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σ΄ευχαριστώ πολύ!Είναι όντως μια από τις καλύτερες ενυδατικές που έχω χρησιμοποιήσει,όλα τα προϊόντα είναι τέλεια,με τα καλό να δεχθείς και τα δικά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα!
    Να τα χαιρόμαστε!Ήρθε και σε εμένα το κουτάκι μου επιτέλους! Γενικά ευχαριστημένη έμεινα και σχημάτισα και μια άποψη για κάποια από τα περιεχόμενα. Εμένα η Biotherm δε μου κάθεται καλά, μου προκαλεί κοκκινίλες :( Ανέβασα και φωτογραφίες με τα συστατικά για όποια θέλει εδώ

    Αλλά πέρα από το περιεχόμενο, πόσο όμορφο κουτί! Και αν θέλεις να το αλλάξεις, με ένα decoupage γίνεται τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή σου μέρα,να τα χαιρόμαστε λοιπόν,λυπάμαι που η biotherm δεν έκατσε καλά στο πρόσωπό σου,γιατί στο δικό μου είναι απλά τέλεια,τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά,οφείλω να ομολογήσω ότι η παρουσίαση των προϊόντων στο blog ήταν άψογη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κορίτσια έλεος απλά, 12 ευρώ για 5 δείγματα ??? καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε τι κρύβεται από πίσω (εννοώ ότι αυτές οι εταιρείες επειδή παίρνουν χρήματα και από εμάς και από τους πελάτες τους πχ Biotherm κτλ μπορούν κάλλιστα να πιέσουν για full size προιόντα ή έστω πολύ περισσότερα δείγματα!!!!) αν όμως ενθουσιαζόμαστε με το τίποτα - γιατί όλα τα παραπάνω έχουν διάρκεια χρήσης 3-4 μέρες και αν, και κάνουν 12 ευρώ!!! δεν πρόκειται να σταματήσουν να μας κοροιδεύουν..... και μείνετε με την εντύπωση ότι είστε και τυχερές με τα 2 ml προιόντος που σας έστειλαν και ένα κουτί της πλάκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes