Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς


Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!
Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης σώματος. Cheesecakes, μαρμελάδες και άλλα ζαχαρωτά, αποτελούν την ιδανική πρόταση δώρου για την περίοδο των Χριστουγέννων!                 

 Cheesecake Ρόδι

             
 Τα συστατικά:

200ml Αφρόλουτρο Ρόδι
200ml Γαλάκτωμα Σώματος Ρόδι
120gr Σαπούνι Ρόδι
12ml Βούτυρο Βανίλια για τα χείλη
90ml Κρέμα Βανίλια για τα χέρια
1 Μπάλα Αρωματοθεραπείας Ρόδι

Η εκτέλεση:

Προσθέστε στην καθημερινή σας περιποίηση 1 κ.σ. από το Αφρόλουτρο Ρόδι, για ένα αναζωογονητικό φρουτώδες ντους με χυμό ροδιού, και απλώστε 2 κ.σ. Γαλάκτωμα Σώματος Ρόδι, εμπλουτισμένο με φυτικά έλαια, βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ και εκχύλισμα ροδιού, το οποίο θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και ενυδάτωση.

Γαρνίρετε καθημερινά τα χέρια σας με 1 κ.γ. από την πλούσια Κρέμα Βανίλιας, για βελούδινο άγγιγμα.

Χρησιμοποιείστε 120 γρ. από το χειροποίητο Σαπούνι Σώματος Ρόδι, για να απομακρύνετε τους ρύπους από την επιδερμίδα σας και αφήστε το να σας ανανεώσει με το υπέροχο γλυκό του άρωμα.

Ανακατέψτε μέσα σε μια γεμάτη μπανιέρα με νερό 1 αναβράζουσα Μπάλα Αρωματοθεραπείας Ρόδι με αμυγδαλέλαιο και εκχύλισμα ροδιού και αφήστε τη να διαλυθεί, για να σας χαρίσει ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Βουτυρώνετε εντατικά τα χείλη σας με την Κρέμα Βανίλια και χαρίστε τους μεταξένια υφή για χριστουγεννιάτικα φιλιά αγάπης!

Λιανική τιμή: 24,50€ αντί για 37,70€

Cheesecake Λεμόνι


Τα συστατικά:

200ml Αφρόλουτρο Πάρις & Ελένη
200ml Γαλάκτωμα Σώματος Πάρις & Ελένη
120gr Σαπούνι Πάρις & Ελένη
12ml Βούτυρο Βανίλια για τα χείλη
90ml Κρέμα Βανίλια για τα χέρια
1 Μπάλα Aρωματοθεραπείας Πάρις & Ελένη

Η εκτέλεση:

Προσθέστε στην καθημερινή σας περιποίηση 1 κ.σ. από το Αφρόλουτρο Πάρις & Ελένη, για ένα αναζωογονητικό φρουτώδες ντους με χυμό από λεμόνι και εκχύλισμα γκρέιπφρουτ, και απλώστε
2 κ.σ. Γαλάκτωμα Σώματος Πάρις & Ελένη, εμπλουτισμένο με φυτικά έλαια, βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ, εκχύλισμα γκρέιπφρουτ και αιθέριο έλαιο από λεμόνι, το οποίο θα τονώσει και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας.

Γαρνίρετε καθημερινά τα χέρια σας με 1 κ.γ. από την πλούσια Κρέμα Βανίλιας, για βελούδινο άγγιγμα.

Χρησιμοποιείστε 120 γρ. από το χειροποίητο Σαπούνι Σώματος Πάρις & Ελένη, για να απομακρύνετε τους ρύπους από την επιδερμίδα σας και αφήστε το να σας ανανεώσει με το υπέροχο δροσερό του άρωμα.

Ανακατέψτε μέσα σε μια γεμάτη μπανιέρα με νερό 1 αναβράζουσα Μπάλα Αρωματοθεραπείας
Πάρις & Ελένη με αμυγδαλέλαιο και αιθέριο έλαιο λεμονιού και αφήστε τη να διαλυθεί, για να σας χαρίσει ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Βουτυρώνετε εντατικά τα χείλη σας με την Κρέμα Βανίλια και χαρίστε τους μεταξένια υφή για χριστουγεννιάτικα φιλιά αγάπης!

Λιανική τιμή: 24,50€ αντί για 37,70€

Σταφύλι & Κρέμα Βουτύρου
Ένα χειροποίητο ξύλινο καφάσι μ’ ένα μοναδικό συνδυασμό απολέπισης και εντατικής ενυδάτωσης σώματος, μέσα σε δύο γυάλινα βαζάκια μαρμελάδας. Το Απολεπιστικό Αφρόλουτρο Σταφύλι Σορμπέ, με κομματάκια από καραμελωμένα αμύγδαλα και λούφα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αναζωογονεί την επιδερμίδα, κάνοντάς τη λεία και απαλή. Η πλούσια κρέμα από Βανίλια & Βούτυρο Καραμέλας ενυδατώνει και χαρίζει ένα γλυκό ζεστό άρωμα σαν από Χριστουγεννιάτικη πουτίγκα!

Το σετ περιέχει:

· Απολεπιστικό Αφρόλουτρο Σταφύλι Σορμπέ 200ml

· Κρέμα Σώματος Καραμέλα - Βανίλια 200ml

Λιανική τιμή: 17,50€ αντί για 29,80€

Φρουτένια Τριλογία Αρωματοθεραπείας
Μια εντυπωσιακή τριλογία από 3 αναβράζουσες μπάλες αρωματοθεραπείας σε γιορτινό περιτύλιγμα. Φρέσκες και αναζωογονητικές μυρωδιές για το μπάνιο σας, που θα σας χαλαρώσουν και θα σας τονώσουν, χαρίζοντας παράλληλα στην επιδερμίδα σας την ενυδάτωση που χρειάζεται, έτσι ώστε να λάμπετε τις μέρες των Χριστουγέννων!

Tο σετ περιλαμβάνει 3 μπάλες αρωματοθεραπείας:

Ρόδι
Αναβράζουσα μπάλα αρωματοθεραπείας με αμυγδαλέλαιο και εκχύλισμα ροδιού. Προσφέρει χαλάρωση και αντιοξειδωτική προστασία, ενώ ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντάς το υπέροχα αρωματισμένο.

Πάρις & Ελένη
Αναζωογονητική και δροσερή αναβράζουσα μπάλα αρωματοθεραπείας με αμυγδαλέλαιο και αιθέριο έλαιο λεμονιού, που προσφέρει χαλάρωση και τόνωση, ενώ ενυδατώνει το δέρμα.

Οινοχόος
Δροσερή και αντιοξειδωτική unisex μπάλα αρωματοθεραπείας με σταφυλέλαιο και εκχύλισμα σταφυλιού. Προσφέρει χαλάρωση και αποτοξίνωση, ενώ ενυδατώνει το δέρμα.

Λιανική τιμή: 12,50€

Σταφύλι & Βανίλια

Σετ περιποίησης σώματος & χεριών

                       
Το σετ περιλαμβάνει:

Σταφύλι Αφρόλουτρο 200ml
Αναζωογονητικό αφρόλουτρο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Καθαρίζει ήπια το δέρμα, ενώ το άρωμα σταφυλιού αφήνει μία υπέροχη αίσθηση στην επιδερμίδα.

Σταφύλι Γαλάκτωμα Σώματος 200ml
Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος λεπτής υφής με αντιοξειδωτικές ιδιότητες από εκχύλισμα σταφυλιού.
Χάρη στα φυτικά έλαια, όπως έλαιο αβοκάντο, αμυγδαλέλαιο, σταφυλέλαιο, και το βούτυρο καριτέ, θρέφει και μαλακώνει την επιδερμίδα, προάγοντας την ελαστικότητα και βελτιώνοντας την υφή του δέρματος.

Βανίλια Κρέμα Χεριών 90ml
Ενυδατική κρέμα χεριών, εμπλουτισμένη με φυσικές μαλακτικές ουσίες. Το βούτυρο καριτέ σε συνδυασμό με το έλαιο αβοκάντο προστατεύουν το δέρμα, καταπραΰνουν και καταπολεμούν την ξηρότητα, διατηρώντας παράλληλα την υγρασία της επιδερμίδας.

Λιανική Τιμή: 16,50€ αντί για 34,00€


Ρόδι & Βανίλια

Σετ περιποίησης σώματος & χεριών
Το σετ περιλαμβάνει:

Ρόδι Αφρόλουτρο 200ml
Χαλαρωτικό αφρόλουτρο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες.  Το εκχύλισμα ροδιού ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, διατηρώντας την επιδερμίδα νεανική, ενώ το φρουτώδες άρωμα αφήνει μία γλυκιά αίσθηση στο δέρμα.

Ρόδι Γαλάκτωμα Σώματος 200ml
Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με γλυκό άρωμα, εμπλουτισμένο με φυτικά ενυδατικά έλαια, όπως αμυγδαλέλαιο, λάδι ηλίανθου και αβοκάντο, καθώς και βούτυρο καριτέ. Ενυδατώνει και μαλακώνει την επιδερμίδα, ενώ αποκαθιστά την ελαστικότητά της.

Βανίλια Κρέμα Χεριών 90ml
Ενυδατική κρέμα χεριών, εμπλουτισμένη με φυσικές μαλακτικές ουσίες. Το βούτυρο καριτέ σε συνδυασμό με το έλαιο αβοκάντο προστατεύουν το δέρμα, καταπραΰνουν ερεθισμούς και ανακουφίζουν από την ξηρότητα, διατηρώντας παράλληλα την υγρασία στην επιδερμίδα.

Λιανική Τιμή: 12,50€ αντί για 23,60€

Συστατικά που ΔΕ χρησιμοποιούνται:

Σιλικόνη, Parabens, Προπυλενογλυκόλη, Παραφίνη, Φθαλικά PEG, SLS/SLES, Κολλαγόνο, Imidazolidinyl Urea, Isothiazolinone, Triethanolamine, Carbomer, Aluminium Chlorohydrate, Isopropyl Alcohol, Τοξικά χρώματα, Συστατικά ζωικής προέλευσης ή δοκιμασμένα σε ζώα

Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από Fresh Line ανυπομονούμε να τις γευτούμε !

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε μαγικά!

Πολλά φιλιά 

Κλεό
Share:

4 σχόλια :

  1. Το σταφύλιι και το ρόδι μυρίζουν υπέροχα!!! με το ζόρι κρατήθηκα να μην τα πάρω και τα δύο!! Πολύ λαχταριστό αυτό το ποστ!!:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μοσχομυριστα ολα τους!

    Σε ευχαριστω για την επισκεψη :)
    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι είναι,μ΄έχει ενθουσιάσει ο συνδυασμός βανίλιας καραμέλας μάλλον θα μπω στον πειρασμό ....κι εγώ σ ευχαριστώ για την δική σου επίσκεψη ;) !

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes