The Body Shop Blogger exclusive presentation!


View Full Album

Hello Girls,εύχομαι να σας βρίσκω όμορφες και χαρούμενες κι αν δεν είστε, εγώ είμαι εδώ θα σας φτιάξω την διάθεση με την παρουσίαση των νέων προϊόντων από τα The Body Shop στη Χαλκίδα που είναι φυσικά και ο τόπος διαμονής μου.Για να είμαι ειλικρινής ήθελα <απεγνωσμένα>να δοκιμάσω εκτός των άλλων το νέο άρωμα White Musk Smoky Rose που κυκλοφόρησε πρόσφατα, μια νέα ενσάρκωση του κλασικού White Musk το οποίο παραμένει best seller από το 1981 μέχρι σήμερα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Μόλις έφθασα στο κατάστημα με υποδέχθηκαν δύο γλυκύτατα και χαμογελαστά κορίτσια η Ξένια και η Βιολέτα. Άφησα πίσω μου την πραγματικότητα της καθημερινότητας και μπήκα στο κόσμο των αρωμάτων,στην πανδαισία των χρωμάτων και της καλής διάθεσης, πολύ όμορφα τακτοποιημένα όλα φτιαγμένα με μεράκι κι αγάπη.

Η δεύτερη επαφή φυσικά ήταν με το άρωμα White Musk Skmoky Rose, το λάτρεψα, ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα,το τέλειο άρωμα για φθινόπωρο και χειμώνα.Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο,ροζ πιπέρι και φραγκοστάφυλλο,οι μεσαίες νότες άνθη ταμπάκου,μαύρο τριαντάφυλλο και αθάνατο, οι νότες της βάσης είναι ολίβανο και λευκός μόσχος.Ειλικρινά είναι πανέμορφο,έχει διάρκεια είναι το ιδανικό άρωμα για το βράδυ και όχι μόνο,πηγαίνετε στο πλησιέστερο κατάστημα και ψεκαστείτε θα το αγαπήσετε με την πρώτη!

Η νέα σειρά μακιγιάζ για το φετινό χειμώνα είναι εκπληκτική σε υφές,χρώματα και ποιότητα. Η νέα κρέμα BB είναι ακριβώς ότι χρειαζόμαστε καλύπτει χωρίς να βαραίνει, δίνει φυσικό αποτέλεσμα και ενυδατώνει.



Για την περιποίηση και ενυδάτωση του σώματος δύο προϊόντα μου έκλεψαν την καρδιά διαφορετικά μεν υπέροχα δε και τα δύο!

Body butter Honeymania ,όνομα και πράγμα ,αν το δοκιμάσεις θα σε πιάσει η μανία να το θέλεις όλο και περισσότερο.Υπόσχεται 24η ενυδάτωση, επιδερμίδα βελούδινη, λεία και υπέροχα αρωματισμένη,είναι ένα μείγμα από μέλι και αγριολούλουδα δεν έχετε παρά να βουτήξετε το δέρμα σας εκεί μέσα και θα δείτε την διαφορά.! Είναι πλέον στα αγαπημένα μου.

Η άλλη εξάρτηση,White Musk Smoky Rose ελαφριά lotion σώματος αφήνει το δέρμα μεταξένια απαλό και υπέροχα αρωματισμένο.Διαλέγετε και παίρνετε ή καλύτερα επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα δοκιμάστε αυτά τα υπέροχα προϊόντα και θα με θυμηθείτε!

Για τα μάτια σας μόνο, προτείνω το νέο ντεμακιγιάζ ματιών με χαμομήλι,τα καταφέρνει ακόμα και στα πολύ δύσκολα,έχει καταπραϋντικές ιδιότητες θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος των ματιών σας, θα το αγαπήσετε.

Κάπου εδώ τελειώνω την ξενάγηση μου στον υπέροχο κόσμο των the Body Shop που εκτός από τον κόσμο της ομορφιάς είναι υπέρμαχοι και προασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,είναι ενάντια στις δοκιμές στα ζώα,είναι υπέρ της προστασίας του πλανήτη και πιστεύουν ότι η αληθινή ομορφιά πηγάζει από την εμπιστοσύνη,την ζωτικότητα και την εσωτερική ευημερία.

Ευχαριστώ πολύ την Ξένια και την Βιολέτα για την άψογη συνεργασία,υποσχεθήκαμε ν΄ανανεώσουμε το ραντεβού μας για μακιγιάζ με τα νέα προϊόντα το οποίο και θα σας παρουσιάσω !

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε μαγικά κι υπέροχα!
Πολλά Φιλιά

Κλεό
Share:

5 σχόλια :

  1. Δεν μου άρεσε καθόλουυυυυυυυ το άρωμα αυτό!!Μου μυρίζει σαν στάχτη!
    To κλασσικό white musk αλλα και το libertine μ'αρέσουν πολύ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίες φωτογραφίες :) Μου αρέσουν πολύ και χρησιμοποιώ συνέχεια προιόντα από το body shop, και με αφήνουν πάντα ικανοποιημένη!Δυστυχώς το αρωματάκι ουτε εμενα μου άρεσε πολύ, αλλά γουστα ειναι αυτα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το άρωμα είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο και οι απόψεις υποκειμενικές,γιατί τα αρώματα δεν ταιριάζουν απόλυτα σε όλους τους τύπους δέρματος,το συγκεκριμένο άρωμα μου άρεσε πολύ,μου ταιριάζει και θα τολμήσω να πω ότι μου θύμισε το la vie est belle της Lancome που είναι το αγαπημένο μου!Σας ευχαριστώ όμως πολύ για την ανάγνωση του κειμένου και την αντικειμενικότητα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λατρευω τα body shop!! Οι φωτογραφίες σου είναι πολυ ωραιες!
    Εγω ανυπομονω για τη χριστουγεννιατικη σειρά τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes