Η Just in Beauty προτείνει την ομορφιά σ΄ ένα λεπτό με Cosart Cosmetics

Ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω το περιεχόμενο από το πολυπόθητο κουτάκι που σου είχα παρουσιάσει τις προάλλες, ναι θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη συνδρομητικό κουτάκι αλλά δεν είναι.

Η Just In Beauty είναι ένα δυναμικό e-shop που προωθεί ολοκληρωμένες σειρές επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης προσώπου, σώματος και νυχιών. Η αναζήτηση μου για ποιοτικά προϊόντα και συμφέρουσες τιμές με οδήγησε στη Just In Beauty κι εκείνη με την σειρά της μου πρότεινε την Cosart.

Η Cosart cosmetics είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία μακιγιάζ που την λατρεύουν οι επαγγελματίες make up artists και την εμπιστεύονται οι γυναίκες για την ομορφιά τους σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1988 στο Weilheim της Γερμανίας από τον Peter Weckerle.Παράγει ολοκληρωμένες σειρές επαγγελματικών προϊόντων μακιγιάζ, φροντίδας προσώπου και άκρων, ενώ η μεγάλη της επιτυχία οφείλεται στη διαρκή εργαστηριακή έρευνα καθώς και στην καινοτόμο τεχνολογία που αναπτύσσει στα δικά της εργοστάσια στη Γερμανία. Η εταιρία εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της.

Τα προϊόντα της είναι υποαλλεργικά και χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητά την σταθερότητα και την μεγάλη διάρκεια.Αναδεικνύει την ομορφιά και μοναδικότητα της κάθε γυναίκας και αποτελεί συνώνυμο της ομορφιάς.

Η Cosart cosmetics δεν μου ήταν άγνωστη αφού η πρώτη μας γνωριμία είχε γίνει από ένα συνδρομητικό κουτάκι στο παρελθόν και οφείλω να ομολογήσω ότι μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.Αν ζητάς προϊόντα ποιοτικά και οικονομικά τότε αυτό το άρθρο σ΄ενδιαφέρει,με ελάχιστο κόστος έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα και σε ελάχιστο χρόνο.

Η ομορφιά σ΄ένα λεπτό, μ΄ένα προϊόν έχεις κρέμα ημέρας, concealer και make up.

1.Cosart - Oil free make up 30ml 16,90 €
Είναι τα make up νέας γενιάς καθώς περιέχουν σε ένα προϊόν κρέμα ημέρας, concealer και make up. Επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος λόγω των καθημερινών μου υποχρεώσεων το συγκεκριμένο make up με διευκόλυνε απίστευτα σ΄ένα λεπτό είμαι έτοιμη και άψογη.

Ενυδατώνει, καλύπτει, δεν ερεθίζει το δέρμα αντίθετα απομακρύνει τους ερεθισμούς, αφήνει το δέρμα ν΄αναπνέει αφού δεν φράζει τους πόρους και αποτρέπει την δημιουργία ακμής είναι δερματολογικά ελεγμένο και προτείνεται ακόμη και για ευαίσθητα δέρματα. Περιέχει το φυτικό συστατικό EVERMAT από το Αφρικανικό δένδρο Enantia Chlorantha γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του.Δεν περιέχει parabens, λάδια ή λανολίνη,άρωμα τα οποία φράζουν τους πόρους και προκαλούν ερεθισμό στο δέρμα..

Το απλώνω χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου,σε χρόνο μηδέν μου προσφέρει τέλεια κάλυψη,ενυδάτωση,εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους -δώρο του H/Y-και διαρκεί όλη μέρα.Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 4 αποχρώσεις,είναι το καλύτερο oil free make up προσώπου και φυσικά πολύ οικονομικό.

Δεν χρειάζεται να σου πω ότι είναι πλέον ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα ήδη το έχεις καταλάβει.

Cosart - Κραγιόν elegance 901  9,90 €


Από τα καλύτερα κραγιόν που έχω δοκιμάσει δεν υστερεί σε τίποτα έναντι των πανάκριβων και επώνυμων κραγιόν.Προσφέρει απόλυτη σταθερότητα και διάρκεια,διατηρεί τα χείλη ενυδατωμένα λόγω της βιταμίνης Ε που περιέχει,απαλλαγμένο από Parabens, μόλυβδο και συντηρητικά,δεν κολλάει στα χείλη,είναι δερματολογικά ελεγμένο κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα. Η δε συσκευασία του είναι ένα μικρό κόσμημα. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 18 αποχρώσεις.Δεν το αποχωρίζομαι.
Cosart - Βερνίκια νυχιών set (mini) 12,20 €
Πολύ όμορφη συσκευασία ένα mini set τριών βερνικιών,πολύ όμορφα χρώματα,μεγάλη διάρκεια,άμεσο στέγνωμα,δεν ξεφλουδίζουν,στρώνουν αμέσως ,το πινέλο τους είναι πολύ βολικό και είναι ιδανικά για για manicure και pedicure. Τα έχω ερωτευτεί έχω άδικο;

Cosart - Eyeliners (μηχανικά μολύβια ματιών) 6,90 €

Ένα προϊόν που πρώτα σε σέβεται αφού είναι κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια,το λάτρεψα είναι πραγματικά εκπληκτικό κι αισθητικά τέλειο,μπορείς να το φοράς για ώρες κι αυτό να μένει σταθερά στη θέση του. Κατοχυρωμένο προϊόν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Cosart Cosmetics. Διατίθεται σε 31 ζωντανά χρώματα,όσο για την τιμή του πιο οικονομική δεν γίνεται.

Cosart - Mascara color and care – extreme lash - 96  9,90 €
Περιέχει:Bio extender που ενισχύει την πυκνότητα και την ελαστικότητα των βλεφαρίδων,Panthenol (πανθενόλη) που ενυδατώνει, αναδομεί και ενισχύει τις βλεφαρίδες από μέσα,φροντίζει τις βλεφαρίδες να αναπτύσσονται χωρίς να πέφτουν και να σπάνε.Είναι ο ιδανικός συνδυασμός φροντίδας και χρώματος.Διαχωρίζει όμορφα τις βλεφαρίδες δεν δημιουργεί κόμπους,δίνει όγκο και μήκος και βέβαια στην καλύτερη τιμή.

Αυτούς τους μικρούς πολύτιμους  θησαυρούς Cosart Cosmetics είχε το κουτάκι της Just In Beauty  για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς το e-shop της εδώ καθώς και την σελίδα της στο facebook για συνεχή και άμεση ενημέρωση.

Έχεις δοκιμάσει προϊόντα Cosart Cosmetics; 


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Kiss
Κλεο

Share:

2 σχόλια :

  1. Φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα!! Και ομορφη συσκευασια επίσης!!
    φιλια
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη,εξαιρετικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές ειδικά το oil free make up είναι τέλειο ! Ευχαριστώ Μαίρη μου,Φιλιά ;)!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes