Ren Moroccan Rose Otto Bath Oil το χάιδεμα σώματος και ψυχής

Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σ΄έναν ολάνθιστο κήπο γεμάτο από τριαντάφυλλα,μόλις το γνωρίσεις θα το λατρέψεις, όπως το λάτρεψα κι εγώ έχει ένα απίστευτα καθαρό φρέσκο λεπτό άρωμα τριαντάφυλλου και αφήνει το δέρμα σου απαλό,εύπλαστο και τέλεια ενυδατωμένο.

Όπως στα παραμύθια λοιπόν αυτό το τριαντάφυλλο ανθίζει μια φορά τον χρόνο και συγκεκριμένα τον μήνα Μάιο και συλλέγεται την αυγή γιατί τότε το αιθέριο έλαιο του είναι πιο αρωματικό.Πιστεύω ότι αυτό είναι το μυστικό του Ren Moroccan Rose Otto Bath Oil  όλη αυτή η τελετουργία το κάνουν τόσο μαγικό,παραμυθένιο, εξωτικό και ιδιαίτερο, έτοιμο να σου χαϊδέψει το σώμα και την ψυχή.

Μερικές φορές το χρησιμοποιώ ως άρωμα ευεξίας μία πολύ μικρή σταγόνα αρκεί για να με χαλαρώσει και να δώσει μια παραμυθένια αρωματισμένη νότα στο περιβάλλον μου. Μπορείς ακόμα να βάλεις μερικές σταγόνες σ΄ένα μπολ με ζεστό νερό και να βάλεις μέσα τα χέρια σου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο απαλά και υπέροχα αρωματισμένα γίνονται κι αν το κάνεις πριν την εφαρμογή του βερνικιού έχεις το τέλειο μανικιούρ και αντίστοιχα το τέλειο πεντικιούρ. Όπως κατάλαβες εκτός από έλαιο μπάνιου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητα σου σε διάφορες ρουτίνες ομορφιάς,  αυτό που χρειάζεται  είναι να έχεις φαντασία  τα υπόλοιπα άφησε τα πάνω του να είσαι σίγουρη πως δεν θα σε προδώσει ποτέ.

Γνωρίζεις βέβαια τις ευεργετικές ιδιότητες του τριαντάφυλλου,σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, το δημιούργησε η Κυβέλη για να εκδικηθεί τη θεά Αφροδίτη, παρουσιάζοντας κάτι πιο όμορφο από την ίδια. Έχει ειπωθεί ότι το λουλούδι του τριαντάφυλλου αντιπροσωπεύει την τελειότητα, ενώ τα αγκάθια τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν για να φτάσει κάποιος στην τελειότητα.Υπάρχουν περίπου 30.000 ποικιλίες, αυτή από την οποία παράγεται το ροδέλαιο είναι το «Ρόδο της Δαμασκού», που καλλιεργείται στη Βουλγαρία, στην Τουρκία και στο Μαρόκο. Για 50gr αιθέριο έλαιο χρειάζεται ένας τόνος από πέταλα. Έτσι εξηγείται η ιδιαίτερα υψηλή τιμή του και όπως σου είπα η συγκομιδή γίνεται νωρίς το πρωί και στην διάρκεια της απόσταξης η θερμοκρασία πρέπει να είναι ακριβής ώστε να μην καταστραφεί το άρωμα του.
Έχω βάλει μια μικρή σταγόνα στον καρπό του χεριού μου και όσο σου γράφω ένα ντελικάτο φίνο και λεπτό άρωμα αναδύεται και μου ταξιδεύει το νου στο μακρινό εξωτικό Μαρόκο με τις μυρωδάτες αγορές μπαχαρικών,τα εντυπωσιακά χρώματα,τις διάσπαρτες φωνές της αγοράς και τους μυρωδάτους ολάνθιστους κήπους των ρόδων.

Με πάει και λίγο πιο πέρα στην μαγευτική και άκρως ερωτική Καζαμπλάνκα και ζω ξανά τον ασπρόμαυρο έρωτα δίχως αύριο του Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και της ανεπανάληπτης γοητευτικής ντίβας Ίνγκριντ Μπέργκμαν κι όλα αυτά χάρη σε μια σταγόνα..

Αν θέλεις να νιώσεις το χάιδεμα σώματος και ψυχής και να ζήσεις στον παραμυθένιο και εξωτικό κόσμο του Ren Moroccan Rose Otto Bath Oil  δεν έχεις παρά να πατήσεις το μαγικό κουμπάκι εδώ και να μπεις στο αγαπημένο μου ηλεκτρονικό κατάστημα www.andele.gr

Εκεί θα βρεις άψογη εξυπηρέτηση,επιλεγμένα προϊόντα διαλεγμένα με μεράκι και αγάπη και το τελευταίο και το πιο σημαντικό εκπληκτικές τιμές.Είναι μία όαση δροσιάς και ομορφιάς μέσα στον χαώδη και δαιδαλώδη κόσμο του διαδικτύου.

Βέβαια με τα REN δεν έχω τελειώσει ακόμη έχω κι άλλα να σου πω που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν.

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!


Kiss
Cleo

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes