Beatific μία θαυματουργή σειρά καλλυντικών που αντιστρέφει το χρόνο

Κατά ένα περίεργο τρόπο την Beatific την συν έδεσα με μια από τις πολύ αγαπημένες μου ταινίες,την απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον, κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας του Φ. Σκοτ Φιτζέρλαντ που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1920 και αναφερόταν στην ιστορία ενός άντρα που γεννήθηκε ογδόντα χρονών και καθώς περνούσαν τα χρόνια γινόταν όλο και πιο νέος. Μάλλον για τον συνειρμό μου υπεύθυνη είναι η αντιστροφή του χρόνου που υπόσχεται η Beatific, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ποια είναι η Beatific;

Η Beatific είναι το αποτέλεσμα της πολύτιμης κλινικής εμπειρίας των ιατρών του Υγεία. Αποτελεί μία μη επεμβατική σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος που επιφέρει αποτελέσματα παρόμοια με τις επεμβατικές πράξεις της κοσμετολογίαςΜε απλά λόγια είναι η νέα γενιά άκρως εξειδικευμένων ιατρικών προϊόντων τα οποία στοχεύουν στις δερματικές ανάγκες του σώματος εξ ου και ο όρος δερμοκαλλυντικά 

Το «μυστικό» των Beatific κρύβεται στους εξαιρετικούς αντιγηραντικούς παράγοντες και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που αναμείχθηκαν με καινοτόμες συνθέσεις για να προκύψει το σύμπλεγμα Youthgene Pro C.
Πρόκειται για έναν μοναδικό συνδυασμό πρωτοποριακών συστατικών (Alaria SP, Υαλουρονικό οξύ & Κεραμίδια, Βιταμίνη C, Νιασίνη), ο οποίος βασίζεται στην τελευταία επιστημονική ανακάλυψη γύρω από την ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας.

Η φιλοσοφία τους είναι:

Η Beatific αποτελεί την ένωση της ομορφιάς, της επιστημονικής καινοτομίας και της ιατρικής εξειδίκευσης σε μία θαυματουργή σειρά καλλυντικών που αντιστρέφει το χρόνο.

Αξιοποιώντας την πολύτιμη κλινική εμπειρία και ιατρική εξειδίκευση, οι ιατροί του Ομίλου Υγεία δημιούργησαν μία ολοκληρωμένη καλλυντική σειρά εμπνευσμένη από τις μεθόδους της ιατρικής κοσμετολογίας. Εξαιρετικοί αντιγηραντικοί παράγοντες, θρεπτικά συστατικά ουσιώδη για την υγεία της επιδερμίδας και ισχυρά στοιχεία λάμψης, αναμειγνύονται σε καινοτομικές συνθέσεις σχεδιασμένες για να υπηρετούν την αληθινή ομορφιά και την επιστημονική υπεροχή ενώ παράλληλα:

_Αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της επιδερμίδας

_Ενισχύουν τη νεανικότητα και λάμψη

_Προλαμβάνουν τα σημάδια γήρανσης

Καλλυντικά για εξειδικευμένες ανάγκες που καταπολεμούν το χρόνο, ενεργούν σε βάθος προσφέροντας υγιή, λαμπερή και νεανική όψη. Η επιδερμίδα αποκτά τη λάμψη, υφή, πυκνότητα και τόνωση που θα αποκτούσε μετά από την εφαρμογή μιας μεθόδου αισθητικής δερματολογίας. 

Η Beatific φροντίζει την επιδερμίδα, παρέχοντας τα οφέλη πολύτιμης κλινικής εμπειρίας στο σπίτι!

Περιλαμβάνει 4 σειρές προϊόντων, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητές τους, για το πρόσωπο και το σώμα τις οποίες μπορείς να δεις εδώ και ανακάλυψε πως τα ιατρικά καλλυντικά της γυρίζουν πίσω το χρόνο.
Μετά από την σύντομη ξενάγηση στον χώρο των Beatific ήρθε η στιγμή να σου παρουσιάσω τα προϊόντα που δοκίμασα και μπορώ να πω χωρίς φόβο και πάθος ότι εντυπωσιάστηκα με το αποτέλεσμα όμως απογοητεύτηκα με το κόστος .

1)Instant Beauty Booster -Μάσκα προσώπου λάμψης & σύσφιξης 50ml / 110€

Την εφαρμόζεις σε καθαρή επιδερμίδα κάνεις ελαφρύ μασάζ την αφήνεις για 1 λεπτό να απορροφηθεί και συνεχίζεις με την ενυδατική σου,δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις πρωί και βράδυ.
Από τις καλύτερες μάσκες που έχω δοκιμάσει ίσως η καλύτερη,απορροφάται αμέσως,έχει ένα υπέροχο διακριτικό άρωμα,αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και της δίνει ένα χρώμα υγείας.
Είναι ιδανική για ταλαιπωρημένη και ξηρή επιδερμίδα που χρειάζεται άμεση ανανέωση και ενυδάτωση
Από την πρώτη εφαρμογή νιώθεις την διαφορά,μακροπρόθεσμα μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες που προκαλεί το καθημερινό στρες.
Είναι μια άκρως ενυδατική μάσκα προσώπου που σου χαρίζει στην στιγμή αυτό που χρειάζεσαι λάμψη και ομορφιά

2)Illumilift- Αναδομητική κρέμα προσώπου λείανσης & λάμψης 50ml / 230€

Ξέχνα ότι έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα είναι μια ανώτερης ποιότητας κρέμα η οποία καταργεί το ενέσιμο botox,σμιλεύει το πρόσωπο και σε βοηθάει νικώντας τον χρόνο να αποκτήσεις μια νεανική,λαμπερή και αψεγάδιαστη μεταξένια επιδερμίδα,έχει υπέροχη υφή και υπέροχο άρωμα.
Είναι η κρέμα προσώπου που ονειρεύεται η κάθε γυναίκα.


3)Extreme Anti-aging Eye Cream -Αντιγηραντική κρέμα ματιών επανόρθωσης & προστασίας

15ml / 60€

Ιδανική για: Μάτια με εμφανή τα πρώτα σημάδια της γήρανσης: ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας και ενυδάτωσης, λεπτές γραμμές και σημάδια κόπωσης: πρηξίματα, μαύρους κύκλους. Για τα μάτια σου μόνο μια πλούσια αντιρυτιδική κρέμα ματιών μπορείς να της έχεις τυφλή εμπιστοσύνη αφού μπορεί και τηρεί όσα υπόσχεται. Όπως καταλαβαίνεις η χαρά μου ήταν διπλή όταν την ανακάλυψα και μέσα στο συνδρομητικό κουτάκι Glowbox Ιουνίου,όσες κοπέλες πήραν το κουτάκι αυτού του μήνα αυτή η κρέμα ματιών θα μπει στη wishlist τους χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η σειρά Beatific διατίθεται στα νοσοκομεία του ομίλου Υγεία(Υγεία,Μητέρα,Λητώ)και online στην ιστοσελίδα www.beatific.gr μπορείς ακόμα για καθημερινή ενημέρωση να επισκεφτείς την σελίδα τους στο Facebook.


Αν δεν έχεις δει την ταινία επιβάλλεται να την δεις όπως επιβάλλεται να δοκιμάσεις τα Beatific ;) !                           

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Kiss
Cleo

Share:

4 σχόλια :

  1. Είναι πολύ ενδιαφέροντα προιοντα πραγματικά αναρωτιεμαι εαν ειναι τοσο αποτολεσματικα ωστε να αξιζουν τις τοσο extreme τιμές τους!!! BTW I love thw movie too...
    kisses
    Mary

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αποτελεσματικά δεν χωρά αμφιβολία γι αυτό αλλά η τιμή τους είναι απαγορευτική τουλάχιστον για μένα :) ...Brad Pitt ..Θεός....! Kiss <3 !

      Διαγραφή
  2. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ!!
    Πάντως είναι πανάκριβαααααα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πανάκριβα όντως, είναι όμως θαυματουργά ..;) !!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes