Ελευθέρωσε την θεά που κρύβεις μέσα σου με την νέα σειρά της Fresh Line

Καλοκαίρι δεν υπάρχει χωρίς το άρωμα καρύδας,ένα άρωμα που σε ταξιδεύει στο γαλάζιο της θάλασσας,στο βαθύ μπλε του ουρανού,σε ηλιοβασιλέματα γεμάτα μαγεία,σε καλοκαιρινά φιλιά,στην καλοκαιρινή αύρα του μεσημεριού και στο αεράκι όταν σε δροσίζει από την κάψα του καλοκαιριού.

Έτσι η αγαπημένη Fresh Line πήρε το καλοκαίρι και το έκλεισε μέσα σε διάφανα μπουκαλάκια και με τα αρώματα του έφτιαξε ένα μαγικό λευκό λεπτόρρευστο υγρό και το ονόμασε λόγω της λευκότητας του Γαλάτεια.

Στην ελληνική μυθολογία η Γαλάτεια ήταν μια από τις 50 Νηρηίδες,το όνομα της συνδέεται με την ηρεμία της θάλασσας και με την κατάλευκη πορσελάνινη επιδερμίδα της.

Από τον μύθο στην πραγματικότητα του σήμερα,μια πραγματικότητα που μπερδεύεται γλυκά και αρωματισμένα με τον μύθο για να μας πει ότι:

Το καλοκαίρι είναι εδώ,ανάμεσα στις μυρωδιές της γλυκιάς δροσερής καρύδας,της μαγευτικής βανίλιας και στο λεπτό άρωμα του αμυγδάλου,εξωτικό,ονειρικό και κατάλευκο σχεδόν πορσελάνινο σαν το σώμα της Γαλάτειας.
Η νέα σειρά Γαλάτεια της Fresh Line τελικά είναι μαγεία,6 προϊόντα καθημερινής περιποίησης σώματος περιμένουν να τα γνωρίσεις για να απογειώσουν όλες σου τις αισθήσεις.

Όλα τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά έλαια, όπως βιολογικό λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο και ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο που αποκαθιστούν την ελαστικότητα και αναπληρώνουν την υγρασία του δέρματος, αφήνοντάς το λείο και απαλό.

Τα καταπραϋντικά βοτανικά εκχυλίσματα βανίλιας & αλθαίας περιποιούνται την επιδερμίδα, ενώ πληθώρα αντιοξειδωτικών συστατικών και βιταμινών ενισχύουν την άμυνα και εμποδίζουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Αγαπημένη σειρά,μεταμορφώνει το μπάνιο σου σε ένα μικρό spa,σε χαλαρώνει,σε ξεκουράζει,σου προσφέρει απλόχερα την ηρεμία που χρειάζεσαι μετά από μια κουραστική μέρα.Περιποιείται σε βάθος την επιδερμίδα σου κάνοντας την απαλή,βελούδινη,υπέροχα αρωματισμένη και βαθιά ενυδατωμένη.

Έλα να σου γνωρίσω τα προϊόντα που δοκίμασα και φυσικά λάτρεψα.

Γαλάτεια Αφρόλουτρο 250ml / 60ml 250ml: Λ.Τ.:12,90€ 60ml: 4,10
Λατρεμένο λεπτόρρευστο αφρόλουτρο μυρίζει υπέροχα με έντονο το άρωμα της καρύδας και του αμύγδαλου είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βιολογικής αλόης και προβιταμίνη Β5 και περιέχει βιολογικό λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο και λάδι ηλίανθου.Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο υπέροχα ενυδατωμένο και αρωματισμένο αφήνει το δέρμα σου είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και ιδανικό να απογειώσει όλες σου τις αισθήσεις.Πολλά αφρόλουτρα γνώρισα και αγάπησα αλλά σαν κι αυτό κανένα γιατί έχει την ιδιότητα να μου ξυπνάει τον άλλο μου εαυτό, τον καλό μου εαυτό μου δίνει την αίσθηση της ηρεμίας και της γαλήνης.

Γαλάτεια Λάδι Σώματος για μασάζ 100ml Λ.Τ.: 14,90€
Έχεις ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα ή κάποια σημεία του σώματος σου όπως αγκώνες,γάμπες που χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση;Το συγκεκριμένο λάδι θα σου δώσει αυτό που χρειάζεσαι και ακόμη πολύ περισσότερα.Το έχω ονομάσει μαγικό φίλτρο γιατί μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα κι όταν δεν χρειάζεσαι έξτρα ενυδάτωση, είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.Περιέχει βιολογικό λάδι καρύδας,αμυγδαλέλαιο και λάδι ηλίανθου και σου χαρίζει δέρμα λείο και λαμπερό και φυσικά έχει θεϊκό άρωμα. Μετά το ντους το εφαρμόζεις κατά προτίμηση σε νωπό δέρμα, κάνοντας μασάζ για καλύτερη απορρόφηση.Το εξωτικό,γλυκό,κρεμώδες άρωμά του αφήνει την επιδερμίδα σου υπέροχα αρωματισμένη!

Γαλάτεια Γαλάκτωμα Σώματος 250ml / 60ml 250ml: Λ.Τ.:19,90€ 60ml: 5,40€
Γλυκιά βανίλια,εξωτική καρύδα και λεπτό άρωμα αμυγδάλου συνθέτουν αυτό υπέροχο γαλάκτωμα σώματος και συμπληρώνουν τα ευεργετικά του αποτελέσματα το λάδι ηλίανθου,το αβοκάντο και το ελληνικό βιολογικό λάδι ελιάς.Με υπέροχη λεπτόρρευστη δροσερή υφή και απολαυστικό άρωμα σου προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και υπέροχα αρωματισμένη επιδερμίδα,απορροφάται αμέσως χωρίς να κολλάει και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Γαλάτεια Body Splash 100ml 100ml: Λ.Τ.:16,90€
Από τα πολύ αγαπημένα μου του φετινού καλοκαιριού!Το έχω μαζί μου παντού και πάντα. Δροσιστικό, τονωτικό splash σώματος με εξωτικό άρωμα καρύδας και αμύγδαλου που αναζωογονεί και ενυδατώνει το σώμα.Το βιολογικό λάδι καρύδας προσφέρει ελαστικότητα και αναπληρώνει την υγρασία του δέρματος κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνη Ε και Β βελτιώνουν την υφή του.Με εκχύλισμα αλόης και αλθαίας για καταπράυνση και προστασία.Με φυσική αλκοόλη από ζαχαροκάλαμο.

Κάπου εδώ τελειώνει η ξενάγηση μου στον μαγικό κόσμο της Fresh Line,ελπίζω να πέρασες όμορφα και να σου άφησα κάτι από το άρωμα της Γαλάτειας.

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Kiss
Cleo

Share:

6 σχόλια :

  1. Τέλεια σειρά! Την αγαπώ άνευ ορίων! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού μυρίζει καρύδα είναι απλά Must have για το καλοκαιρι!!
    φιλιά πολλά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά τέλεια, φιλιά Μαίρη μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πο πο φανταζομαι τις μυρωδιές απο αυτή τη σειρά!
    Πρέπει να είναι η καλύτερη απο ότι έχει κυκλοφορήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλοκαιρινή,το κάθε προϊόν της Fresh Line έχει την δική του μαγεία ;) !

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes