Ανακαλύψτε το Greek Summer Blue

Αυτό το ευφάνταστο, ειδικής έκδοσης σετ στα χρώματα του λευκού και του γαλάζιου, περιλαμβάνει καλοκαιρινά  προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης με παραδοσιακά, ελληνικά αρώματα!

Το φρουτώδες, δροσερό και γλυκό Αφρόλουτρο Πεπόνι-Μέντα (100ml) σε συνδυασμό με το Γαλάκτωμα Πεπόνι-Μέντα (100ml) θα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία τόνωσης και ενυδάτωσης για την καλοκαιρινή περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Ιδιαίτερα εύχρηστο και κατάλληλο για ταξίδι είναι το σαμπουάν στερεής μορφής Τερψιχόρη (70gr). Τα εκχυλίσματα εσπεριδοειδών και τα αιθέρια έλαια από λεμόνι, πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ και μανταρίνι σε συνδυασμό με το ξύδι προσδίδουν λάμψη στα θαμπά και βαμμένα μαλλιά. Το λάδι ηλίανθου παρέχει φυσική προστασία του χρώματος των μαλλιών από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ το εκχύλισμα δάφνης και τσουκνίδας τονώνει τα μαλλιά και προάγει την υγεία του τριχωτού. 

Η πλούσιας υφής Κρέμα Χεριών Βανίλια (90ml) ενυδατώνει σε βάθος και αποκαθιστά τα ξηρά και αφυδατωμένα χέρια προστατεύοντάς τα από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο προσδίδοντας ταυτόχρονα βελούδινη απαλότητα. 

Το σετ ολοκληρώνεται με το δροσερό άρωμα του Καλυψώ Splash Σώματος (20ml). Το άρωμα εσπεριδοειδών θα προσφέρει στιγμές τόνωσης και φρεσκάδας καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας!


Λιανική Τιμή: 21,00€

Αχ.. αυτή η Fresh Line,πειράζει που τα θέλω όλα; 
Δεν νομίζω ότι σε άφησε ασυγκίνητη το περιεχόμενο και η σούπερ τιμή;
Eξομολογούμαι ότι θα εν δώσω είμαι εθισμένη μαζί της τι να κάνουμε....

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Kiss
Cleo
Share:

2 σχόλια :

  1. Θέλω πολύ να δοκιμάσω την σειρά αυτή!Ολο το ξεχνάω όμως!!!!χαχαχ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω δοκιμάσει όχι την συγκεκριμένη σειρά αλλά κάποια άλλα προϊόντα της Fresh Line και πίστεψε με είναι μαγικά!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes