Μαλλιά γεμάτα υγεία με Phytobaume Hydratation από Phyto Paris

H Phyto είναι η αγαπημένη μου γιατί ξέρει να φροντίζει απαλά και να περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά μου,χωρίς να τα ξηραίνει,και να τα βαραίνει, μπορείς να δεις εδώ  την πρώτη μου γνωριμία μαζί της.

Μία εταιρεία που υπόσχεται, ότι ξέρει να κάνει τα μαλλιά σου ευτυχισμένα και υποστηρίζει πως τα ευτυχισμένα μαλλιά, σου αλλάζουν την ζωή και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Σκέψου πόσες φορές όταν δεν είσαι ικανοποιημένη με τα μαλλιά σου πόσο πέφτει η ψυχολογία σου!

Η Phyto δεν είναι μια τυχαία εταιρεία, έχει βαθιά φιλοσοφημένη σκέψη ότι τα πάντα πρέπει να εναρμονίζονται με το περιβάλλον για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.Από το 1968 οι έρευνες της Phyto βασίζονται στις ανανεώσιμες πηγές των φυτικών εκχυλισμάτων,μέσα από την καλλιέργεια δικών της φυτών προωθεί την βιοποικιλότητα ενώ ταυτόχρονα φέρνει στο μπάνιο σου και στα μαλλιά σου 500 και πλέον φυτικά εκχυλίσματα.

Πριν καιρό είχα την τύχη να δοκιμάσω μια από τις υπέροχες μαλακτικές της κρέμες.

Phytobaume Hydration Μαλακτική κρέμα για ενυδάτωση Κανονικά-ξηρά μαλλιά

Το καλοκαιράκι το αγαπάω πάρα πολύ,είναι η εποχή που με ανανεώνει και με κάνει ακόμα πιο αισιόδοξη, περισσότερο απ΄ότι είμαι! Παρόλα αυτά γνωρίζω πόσο πολύ ταλαιπωρούνται τα μαλλιά μου από τον ήλιο και την θάλασσα, γιατί χωρίς βουτιές τι μπάνιο να απολαύσεις; Όπως καταλαβαίνεις το πρόβλημα διπλασιάζεται και χρειάζομαι έξτρα ενυδάτωση,άσε που είναι και σγουρά με ξηρές άκρες,οπότε τριπλασιάζεται. Αυτή λοιπόν η απολαυστική κρέμα μαλλιών μ΄έσωσε στην κυριολεξία, είναι χωρίς υπερβολή ένα βάλσαμο για τα μαλλιά μου.

Συστατικά

Το λάδι jojoba όπως ίσως γνωρίζεις έχει εξαιρετικές μαλακτικές και αναδομητικές ιδιότητες σε συνδυασμό με ένα παράγωγο καστορέλαιου προσφέρει μέγιστη προστασία και ενυδάτωση.Το εκχύλισμα σπόρων αγγελικής αναζωογονεί και καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά σου χαρίζοντας τους φυσική λάμψη και φυσική ζωντάνια Το άρωμα της αξεπέραστο και κρατάει,μ΄αρέσουν τα μαλλιά μου να μυρίζουν όμορφα και να αποπνέουν μια αίσθηση καθαρότητας.

Την λατρεύω γιατί κάνει τα μαλλιά μου μυρωδάτα, λεία, ευκολοχτένιστα,δεν τα βαραίνει και τους χαρίζει λάμψη,απαλότητα και ελαστικότητα και φυσικά είναι χωρίς σιλικόνη.Αν  προσέχεις και την εσωτερική σου ενυδάτωση τότε το αποτέλεσμα είναι εκτυφλωτικό! Μαζί της μπορείς να χαρείς το καλοκαίρι σου και τις υπέροχες βουτιές σου στα διάφανα τυρκουάζ νερά της θάλασσας.


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Kiss
Cleo

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes