Μάθε πως να κάνεις την κυτταρίτιδα παρελθόν

Το καλοκαίρι θέλει σορτσάκια με κοντά μπλουζάκια, αέρινα φουστανάκια,sexy μαγιό,υγιή σφριγηλή και βελούδινη χρυσαφένια επιδερμίδα με λίγα λόγια τα θέλει όλα! Έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω ότι είμαι γυναίκα άρα είναι φυσικό να έχω κυτταρίτιδα,όχι δεν είναι φυσικό, λυπάμαι που στο λέω αλλά αυτή είναι η αλήθεια.Κουράστηκα κάθε καλοκαίρι να μπαίνω στην διαδικασία να ψάχνω πρώτα για παρεό και μετά για μαγιό γιατί πως θα κρύψεις τις ατασθαλίες του χειμώνα.

Δεν ξυπνάς ένα πρωί και ξαφνικά έχεις κυτταρίτιδα έτσι χωρίς λόγο,υπάρχουν πολλοί λόγοι που την έκαναν να σε επισκεφτεί και μάλιστα να στρογγυλό-καθίσει και όσο αλάτι να ρίξεις δεν ξορκίζεις το κακό, αντιθέτως το επιδεινώνεις.Δυστυχώς έχεις ξεχάσει μέσα στην δίνη του καταναλωτισμού ή αν θέλεις καλύτερα στις συνήθειες χρόνων που δύσκολα κόβονται πως να τρέφεσαι σωστά.Το σώμα σου χρειάζεται ενέργεια για να αποδώσει τα μέγιστα και την ενέργεια την βρίσκεις σε φυσικές τροφές και όχι σε ότι επεξεργασμένο σκουπιδαριό κυκλοφορεί.

Κανόνας πρώτος τον κύριο λόγο στην διατροφή σου έχουν τα φρούτα,λαχανικά,ξηροί καρποί,όσπρια.

Κανόνας δεύτερος και απαράβατος βγάζεις εντελώς από την διατροφή σου το αλάτι και όσες τροφές περιέχουν Νάτριο.

Κανόνας τρίτος κατάργησε τον μύθο ότι χρειάζεσαι 3 γεύματα ημερησίως συν τα 2  περιβόητα σνακ πάμε στα 5. Να τρως μόνο όταν έχεις την επιθυμία να φας πραγματικά και όχι συναισθηματικά να δίνεις τροφή στο σώμα σου και όχι τον εγκέφαλο σου.
Κανόνας τέταρτος βάλε την άσκηση στην ζωή σου,μην πάει το μυαλό σου σε γυμναστήρια,πολύ απλά άλλαξε τον τρόπο που ζεις,βάλε την κίνηση στην καθημερινότητα σου ξέχνα το αυτοκίνητο και περπάτα,ξέχνα το ασανσέρ και συμφιλιώσου με τις σκάλες οι οποίες σε πληροφορώ μπορούν να σου χαρίσουν αξιοζήλευτους γλουτούς.
Όταν έχεις χρόνο πήγαινε για τρέξιμο, μισή ωρίτσα είναι ότι πρέπει, να ξέρεις η κυτταρίτιδα σιχαίνεται τα αερόβια προγράμματα.ο ιδρώτας είναι ο χειρότερος εχθρός της. Από την άνεση του σπιτιού σου κάνε βαθιά καθίσματα ξεκίνα με 30 και να αυξάνεις με 10 κάθε μέρα σ΄ ένα μήνα δεν θα  αναγνωρίζεις το σώμα σου. Βάλε την γιόγκα στην ζωή σου δεν χρειάζεται να γραφτείς σε πανάκριβα ινστιτούτα στο youtube υπάρχουν προγράμματα για όλους με 15 λεπτά καθημερινής εξάσκησης μπορείς να έχεις τεράστια οφέλη.
Κανόνας πέμπτος κάθε πρωί που ξυπνάς κάνε καθημερινή σου συνήθεια να πίνεις νερό σε θερμοκρασία δωματίου με λίγες σταγόνες λεμόνι, όλο αυτό συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού σου που τόσο πολύ την έχεις ανάγκη. Βέβαια κατά την διάρκεια της μέρας το νερό πρέπει να σε συντροφεύει παντού, ξέχνα τα αναψυκτικά και όλα τα συναφή που σε γεμίζουν με περιττές θερμίδες και φυσικά δεν σβήνουν την δίψα σου αλλά αντίθετα την μεγαλώνουν με αποτέλεσμα να αφυδατώνουν τον οργανισμό σου.Θα σου πω ένα μυστικό η κυτταρίτιδα  μισεί θανάσιμα το νερό αντίθετα αγαπάει ότι είναι αφυδατωμένο και εξασθενημένο.
Κανόνας έκτος βάλε  αντικυτταριτιδικά προϊόντα στην καθημερινότητα σου για να της δώσεις  την χαριστική βολή.

Σύμμαχο μου για μια ολοκληρωμένη επίθεση εναντίον της έχω την θερμό-δραστική κρέμα L'ymola TRIPLE ACTION.

Την χρησιμοποιώ περίπου ένα μήνα όμως μόνο το βράδυ, παρέβλεψα τις οδηγίες για πρωί-βράδυ, έχω την αίσθηση ότι τα αντικυτταριτιδικά προϊόντα όπως και όλα τα προϊόντα περιποίησης λειτουργούν καλύτερα το βράδυ, ίσως γιατί το σώμα είναι σε πλήρη ηρεμία.

Μια κρέμα που επιτέλους πραγματικά λειτουργεί,για να είμαι ειλικρινής στην αρχή την φοβήθηκα λόγω του καύσου και της κοκκινίλας που προκαλεί λόγω του ότι είναι θερμαντική αλλά μετά την συνηθίζει το δέρμα σου τα συμπτώματα υποχωρούν χωρίς όμως να επηρεάζει την αποτελεσματικότητα της κρέμας.

Κάτι άλλο που με φόβισε ήταν ότι μπορεί μια θερμαντική κρέμα να σου δημιουργήσει κιρσούς φλέβες ή να επιδεινώσει τους ήδη υπάρχοντες,όμως οι φόβοι μου ευτυχώς δεν δικαιώθηκαν και επιτέλους έχω βρει το απόλυτο αντικυτταριτιδικό  προϊόν και η κυτταρίτιδα μου έχει αρχίζει να ξεθωριάζει σαν μια παλιά φωτογραφία.

Σου χαρίζει απαλή,λεία και σφριγηλή επιδερμίδα, καταπολεμά το τοπικό πάχος και σε απαλλάσσει σταδιακά από τον αιώνιο βραχνά που λέγεται κυτταρίτιδα.
Η μυρωδιά της είναι άκρως φαρμακευτική δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα αλλά ούτε και με απώθησε έχει την μυρωδιά της καμφοράς, έχει λεπτή κρεμώδη υφή και απορροφάται αμέσως μ΄ένα ελαφρύ μασάζ.Δεν είναι λιπαρή, δεν λεκιάζει τα ρούχα, και προπάντων λειτουργεί πραγματικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς το site της Εταιρείας εδώ και για καθημερινή ενημέρωση την σελίδα τους στο facebook

Κανόνας έβδομος βάλε το γέλιο στην ζωή σου και ξύπνησε τις ενδορφίνες σου το έντονο γέλιο, σύμφωνα με τους ειδικούς, απελευθερώνει τις χημικές ουσίες ενδορφίνες, που προκαλούν ευφορία στον οργανισμό.

Αν υιοθετήσεις όλα τα παραπάνω σου υπόσχομαι ότι το παρεό στο μέλλον θα είναι πια παρελθόν και θα εστιάζεις την προσοχή σου μόνο στα μικροσκοπικά μπικίνι που είναι τόσο sexy και η ντουλάπα σου θα γεμίσει με αέρινες καλοκαιρινές πινελιές.


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!


Φιλιά
Κλεο

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes