ΝΕΟ Clear Difference Advanced Blemish Serum Estée Lauder

Αφήνοντας πίσω μου τον απόηχο του καλοκαιριού αφήνομαι να με μαγέψουν τα ζεστά μεταλλικά χρώματα του φθινοπώρου με το χρυσαφί φόντο και τις πρώτες χοντρές ψιχάλες που κάνουν το χώμα να ευωδιάζει με αυτόν τον μοναδικό τρόπο.

Λατρεύω αυτή την μυρωδιά την έχω ονομάσει το άρωμα του φθινοπώρου είναι τόσο ξεχωριστό όσο ο προηγμένος ορός πολλαπλής δράσης με δραστικά συστατικά Clear Difference Advanced Blemish Serum Estée Lauder.

Ένα ελαφρώς αρωματισμένο ευωδιαστό μείγμα βοτάνων με δροσερές νότες ευκαλύπτου και μέντας με μεταξένια ρευστή υφή έρχεται και κάνει την ξεκάθαρη διαφορά.

Σε απαλλάσσει και καταπολεμά τα σπυράκια στην ρίζα τους,ελέγχει την λιπαρότητα του δέρματος χωρίς να προκαλεί ξηρότητα ή ερεθισμούς αντίθετα βοηθά σημαντικά στην ενυδάτωση του και μειώνει τους πόρους. Είναι τόσο ήπια η σύνθεση του που σου επιτρέπει την καθημερινή χρήση του έτσι το δέρμα σου γίνεται πιο λαμπερό,λείο, διαυγές και αποκτά αίσθηση φρεσκάδας,καθαρότητας και απαλότητας.

Όλη η ομορφιά αιχμαλωτίστηκε σ΄αυτό το γαλάζιο μπουκαλάκι με τις χρυσές πινελιές και σου προσφέρεται απλόχερα, γι αυτό μην ψάχνεις πως θα απαλλαγείς από τα ενοχλητικά σπυράκια σου η λύση είναι μια Clear Difference Advanced Blemish Serum ή μάλλον δύο, μαζί με την Clear Difference Complexion Perfecting BB Creme SPF 35 Estee Lauder  κάνουν το αχτύπητο δίδυμο. Πάρε τον έλεγχο της επιδερμίδας στα χέρια σου και πες αντίο στους ανεπιθύμητους επισκέπτες σου!

Καλό Φθινόπωρο beauty!  


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Kiss
Cleo

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes