Η Fresh Line καλωσορίζει την φθινοπωρινή περίοδο

Η αγαπημένη όλων Fresh Line επέλεξε να υποδεχθεί το φθινόπωρο με προνομιακά σετ από τις best seller συλλογές της καλύπτοντας κάθε ανάγκη για την περιποίηση του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος μετά το καλοκαίρι.
Προνομιακή λιανική τιμή: 14,50€ 

ΕΡΑΤΩ
Σετ Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης 
για ξηρά, αφυδατωμένα μαλλιά 

Η Συλλογή Ερατώ είναι ειδικά σχεδιασμένη για την επανόρθωση των αφυδατωμένων και ταλαιπωρημένων μαλλιών από την ξηρότητα, τις βαφές, το πιστολάκι και το styling. Ο συνδυασμός αιθέριων ελαίων από τριαντάφυλλο, σανταλόξυλο και φασκόμηλο με θρεπτικό λάδι ηλίανθου και βιολογικό ελαιόλαδο αναζωογονούν και λειαίνουν την επιφάνεια της τρίχας ενώ προστατεύουν από την ψαλίδα. 

Η συνταγή: τριαντάφυλλο, σανταλόξυλο, φασκόμηλο, σύμφυτο, ελαιόλαδο, καλέντουλα, χαμομήλι, σαμπούκος, βιολογική αλόη, ηλίανθος*, βιταμίνη B5. 

Ερατώ Serum Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης, 50ml

Ένα εξειδικευμένο serum, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια και βοτανικά εκχυλίσματα που ενυδατώνουν και διατηρούν την υγρασία, προστατεύοντας από την ψαλίδα. Είναι ιδανικό για μαλλιά που φριζάρουν εύκολα, καθώς προσδίδει λείανση και απαλότητα. Έχει μαλακτικές ιδιότητες και τιθασεύει τα μαλλιά, αφήνοντάς τα ευκολοχτένιστα και λαμπερά, δίχως να χάνουν τον όγκο τους. Χωρίς σιλικόνη. 

Δώρο:Ερατώ Σαμπουάν Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης, 75ml 

Επανορθωτικό και αναγεννησιακό σαμπουάν με ήπιους αφριστικούς παράγοντες που καθαρίζουν απαλά τα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά. Εμπλουτισμένο με ελληνικό, βιολογικό ελαιόλαδο, αλόη και βιταμίνη B5 για περισσότερη ενυδάτωση, θρέψη και προστασία από την ψαλίδα και το φριζάρισμα. 

Τρόποι χρήσης του Serum μαλλιών:

· Μετά το λούσιμο, σε νωπά μαλλιά στεγνωμένα με πετσέτα. 

· Σε στεγνά μαλλιά, για λείανση και απαλότητα πριν το χτένισμα & το πιστολάκι. 

· Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενάντια στο φριζάρισμα. 

· Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για προστασία από τον ήλιο.

*Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι το εκχύλισμα από τον καρπό του ηλίανθου διαθέτει ισχυρή επανορθωτική και προστατευτική δράση από την υπεριώδη ακτινοβολία και το σχηματισμό ελευθέρων ριζών στα φυσικά
ή βαμμένα μαλλιά.
Προνομιακή λιανική τιμή: 14,90€ 

ΠΟΛΥΜΝΙΑ 
Σετ Διέγερσης & Ενδυνάμωσης 

Θεραπεία κατά της τριχόπτωσης ειδικά σχεδιασμένη για να ενδυναμώνει φυσικά τα λεπτά και αδύνατα μαλλιά και να προάγει την ανάπτυξη της τρίχας. Βασίζεται σε πληθώρα βοτανικών συστατικών που τονώνουν τη μικροκυκλοφορία, προσφέρουν σμηγματορυθμιστικές ιδιότητες και συμβάλλουν στην αναζωογόνηση των θυλάκων της τρίχας.

Στη σειρά της Πολύμνιας, τα αιθέρια έλαια ξύλου κέδρου και πιπερόριζας συνδυάζονται με το πιπέρι καγιέν και διεγείρουν αποτελεσματικά τη μικροκυκλοφορία, μεταφέροντας θρεπτικά συστατικά στους θύλακες της τρίχας, προάγοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάπτυξή της. Τα εκχυλίσματα τσουκνίδας και σκόρδου παρέχουν τονωτικές, εξισορροπητικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. 
Η συνταγή ενισχύεται με ΚυστίνηR, ένα αμινοξύ με κλινικές μελέτες, που αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών επιβραδύνοντας σημαντικά την τριχόπτωση. Η Κυστίνη είναι ένα φυσικό συστατικό της τρίχας γι’ αυτό και είναι άμεσα αναγνωρίσιμη. Η λεκιθίνη και η βιταμίνη Β5 θρέφουν και περιποιούνται το τριχωτό της κεφαλής. Κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες. 

Πολύμνια 
Σαμπουάν Στερεής Μορφής Διέγερσης & Ενδυνάμωσης, 70gr 

100% χειροποίητο σαμπουάν σε μορφή στερεής μπάρας. Νιφάδες από φυσική σαπουνόμαζα πλάθονται στο χέρι με εξισορροπητικά και τονωτικά βότανα, τα οποία απελευθερώνουν τις πολύτιμες ιδιότητές τους κατά τη χρήση, αφήνοντας τα μαλλιά και το τριχωτό αναζωογονημένα και ενυδατωμένα. 

Χρήση: Εφαρμόστε απευθείας σε βρεγμένα μαλλιά ξεκινώντας από τις ρίζες προς τις άκρες κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Ιδανικά, αφήστε τον αφρό για 1-2 λεπτά για να διεισδύσουν τα πολύτιμα συστατικά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.Το σαμπουάν ξεπλένεται και διατηρείται σε στεγνό πιατάκι για σαπούνι έπειτα από κάθε χρήση. 

Λοσιόν ΔΩΡΟ (κανονικό μέγεθος) 
Πολύμνια 
Λοσιόν Διέγερσης & Ενδυνάμωσης, 30ml 

Λοσιόν χωρίς ξέβγαλμα για την εντατική θεραπεία της τριχόπτωσης. Συνιστάται ως αγωγή 60 ημερών. 

Χρήση: Ξεχωρίστε τα μαλλιά (στεγνά ή νωπά) σε μικρά ίσα τμήματα και εφαρμόστε μερικές σταγόνες στις ρίζες. Κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Μην ξεπλύνετε. Η θεραπεία συνιστάται για 60 ημέρες με καθημερινή χρήση. Ιδανικά συνδυάστε με το σαμπουάν Πολύμνια. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Για εξωτερική χρήση μόνο. Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Υπέροχα τα νέα δεν συμφωνείς; γίνονται όμως ακόμα πιο υπέροχα αν πατήσεις εδώ μια όμορφη έκπληξη σε περιμένει! 

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Πολλά φιλιά

Κλεο
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes