NEO Aromatics In White από την Clinique

Μετά από αρκετά χρόνια η Clinique δημιουργεί ένα άρωμα για την γυναίκα που αναζητά ένα καθοριστικό άρωμα που θα την ξεχωρίσει. Το ΝΕΟ Aromatics in White εκφράζει μια γαλήνια αυτοπεποίθηση από ξύλινες νότες, διάφανα πέταλα και ξεστές νότες κεχριμπαριού. Η επιλογή των φυσικών και αγνών συστατικών του δημιουργεί ένα επιτηδευμένο άρωμα που είναι μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα πολύπλοκο.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Το άρωμα ξεκινά με μια τολμηρή και αναζωογονητική αίσθηση τραγανού Φύλλου βιολέτας μαζί με Κεχριμπαρένιο Cistus και Πιπέρι Sichuan, που παρασέρνουν αμέσως βαθιά στο άρωμα.

Οι νότες καρδιάς του αρώματος εστιάζουν στα διάφανα πέταλα από την καρδιά ροδοπετάλου συνδυασμένα με λουλούδια πορτοκαλιάς και μια πλούσια καρδιά από πατσουλί για να δημιουργήσουν ένα αρμονικό μίγμα χρωμάτων, αισθήσεων και υφών.

Οι νότες βάσης συνδυάζουν ένα μυστηριώδες και αισθησιακό πλέγμα από Amber Gris και Skin Musk με την δελεαστική δύναμη του Benzoin. Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει ένα αισθησιακό μονοπάτι που δημιουργεί εμμονή και αδιαμφισβήτητο μαγνητισμό για τη γυναίκα που επιθυμεί ένα παντοτινό άρωμα ως την υπογραφή της.

Το ΝΕΟ Aromatics in White από την Clinique θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Νοεμβρίου του 2014 στα καταστήματα καλλυντικών.

Share:

2 σχόλια :

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes