Να χαθώ στην μυρωδιά σου

Υπάρχουν κάποιες μυρωδιές που έχουν την δύναμη να σε ταξιδεύουν, που μένουν ανεξίτηλες μέσα στο χρόνο,που σε ζεσταίνουν με το άρωμα τους τις κρύες νύχτες του χειμώνα και σε κάνουν να νιώθεις ερωτεύσιμη και ποθητή. 

Υπάρχουν κάποια προϊόντα περιποίησης που όταν τα γνωρίσεις σου είναι δύσκολο να τα αποχωριστείς γιατί πολύ απλά τα ερωτεύεσαι και είναι ο έρωτας που κρατάει για πάντα. Σε παρασύρουν στον τρελό μυρωδάτο χορό τους,χάνεσαι μέσα στις μεταξένιες υφές τους και όλα γίνονται αλλιώς ακόμα και η ίδια ζωή παίρνει άλλο χρώμα,το χρώμα της μαγείας. Στέκουν εκεί με τις όμορφες συσκευασίες τους με την σιγουριά και χωρίς καμία αμφιβολία ότι θα σε κερδίσουν έτσι κι αλλιώς.

Να χαθώ στην μυρωδιά σου, να χωρέσω στο όνομα σου (οι στίχοι ενός αγαπημένου τραγουδιού-Εσύ με ξέρεις πιο πολύ) ταιριάζουν απόλυτα στην Dione την νέα συλλογή των Spa Elixirs της αγαπημένης Fresh Line, η οποία αναπτύχθηκε ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα.και είναι πραγματικά μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας.

Με ποσοστό φυσικότητας 96,5%,χωρίς αλλεργιογόνα,ο συνδυασμός τριαντάφυλλου και βανίλιας φτιάχνουν ένα μαγικό,ζεστό και αισθησιακό προϊόν που πραγματικά όταν το γνωρίσεις δύσκολα θα το αποχωριστείς.

Με την σειρά Dione η Fresh Line γι άλλη μια φορά κερδίζει τις εντυπώσεις χάρη στα βοτανικά εκχυλίσματα που χρησιμοποιεί όπως ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο,ηλιανθέλαιο,βιολογική αλόη, αμυγδαλέλαιο,λάδι αβοκάντο,αιθέριο έλαιο χαμομηλιού,βρώμη,αλθαία,καλεντούλα,ντελικάτο γλυκό άρωμα τριαντάφυλλου και γλυκές ζεστές νότες βανίλιας.

Ένα μικρό πολυτελές spa στην ζεστή και γνώριμη γωνιά του σπιτιού σου,ξεκινάς με την αναβράζουσα μπάλα αρωματοθεραπείας που οφείλω να ομολογήσω ότι είναι μια απίστευτη αρωματική και ηρεμιστική εμπειρία και μόνο το θέαμα με τα  αποξηραμένα τριαντάφυλλα μέσα στην μπανιέρα σου σε χαλαρώνει.

Συνεχίζεις με το κρεμώδες αφρόλουτρο Dione το οποίο είναι σχεδιασμένο για ευαίσθητο δέρμα,καθαρίζει απαλά αλλά σε βάθος την επιδερμίδα σου,την ενυδατώνει,την θρέφει και την αφήνει υπέροχα αρωματισμένη.

Σειρά έχει το Body Souffle Dione,σχεδιασμένο για ξηρές και αφυδατωμένες περιοχές του σώματος,απορροφάται αμέσως αφήνει το δέρμα ελαστικό,ενυδατωμένο χωρίς ίχνος λιπαρότητας και όμορφα αρωματισμένο.

Η τελευταία υπέροχη πινελιά είναι το Body Splash Dione με γλυκές ζεστές νότες βανίλιας,γλυκό άρωμα τριαντάφυλλου,αιθέριο έλαιο λεβάντας,βιολογική αλόη,καλεντούλα,αλθαία και χαμομήλι συνθέτουν ένα δροσιστικό και αναζωογονητικό  Body Splash,που προσωπικά λατρεύω και είναι πρώτη μου επιλογή.

Dione μια υπέροχη,μαγική συλλογή που πραγματικά σε μεταμορφώνει,ισορροπεί το νου και το σώμα σου και μέσα από τις γλυκές,ζεστές και τρυφερές μυρωδιές της βγάζεις  την πιο αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου.

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη
Κλεό

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes