Η ομορφιά είναι γένους θηλυκού


Η ομορφιά είναι γένους θηλυκού βρίσκεται μέσα μας, έξω μας, βρίσκεται παντού αρκεί να έχεις μάτια να την δεις και χέρια να την αγγίξεις. Βρίσκεται στα εφηβικά μας χρόνια αλλά εμείς βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε. Μεγαλώνοντας θέλουμε πάλι πίσω την δροσιά την ανεμελιά την φρεσκάδα ακόμα και τις ανησυχίες της εφηβείας μας. Προσπαθούμε σχεδόν απελπισμένα να κρατήσουμε τον χρόνο μακριά μας και τις περισσότερες φορές πληρώνουμε όσο όσο. Το μυστικό είναι να αποδεχθείς ότι μεγαλώνεις γιατί κάθε ηλικία έχει την ομορφιά και την γοητεία της.

Είμαστε όμορφες και η μοναδικότητα μας είναι η γοητεία μας, προσπερνάμε όμως την ξεχωριστή μας προσωπικότητα που μας δώρισε η μητέρα φύση και ψάχνουμε απεγνωσμένα έχοντας ως πρότυπα ανορεξικά μοντέλα να γίνουμε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε με αποτέλεσμα να χάνουμε την αυθεντικότητα μας. Κατά καιρούς όμορφες ντίβες μιας άλλης εποχής που μεσουρανούσαν στα νιάτα τους καταφεύγουν στο νυστέρι επειδή δεν αντέχουν να δουν το χρόνο κατάματα και το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές είναι τραγικό.

Άλλο είναι βελτιώνω την εικόνα του εαυτού μου κι άλλο να προσπαθώ να μοιάσω σε κάτι που δεν είμαι. Δεν έχει σημασία αν το σώμα σου έχει σχήμα αχλαδιού, μήλου ή κλεψύδρας, σημασία έχει πως το φροντίζεις και πως του φέρεσαι. Να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει τελειότητα κι αν υπάρχει κουράζει, μέσα από τις αντιθέσεις υπάρχει η αρμονία των πραγμάτων.

Αποδέξου τον εαυτό σου με τα υπέρ και τα κατά του και εναρμόνισε τον, να σκέφτεσαι πάντα θετικά και να βλέπεις πάντα το ποτήρι μισογεμάτο, ότι και να σου συμβαίνει, σκέψου ότι μετά από 5 χρόνια δεν θα το θυμάσαι καν.

Η ζωή δεν θέλει πολλά για να είναι όμορφη, μέσα στα απλά βρίσκεται η ομορφιά της, να μπορείς να ζεις την κάθε στιγμή το κάθε λεπτό με κάθε κύτταρο του κορμιού σου και του μυαλού σου. Πρόσεχε την διατροφή σου, να είναι ισορροπημένη και υγιεινή, ενυδάτωσε τον οργανισμό σου πιες άφθονο νερό, το νερό αποτοξινώνει και σου χαρίζει υγιές και λαμπερό δέρμα, κάνε άσκηση δεν χρειάζεται να πας γυμναστήριο για να γυμναστείς κατάλληλα.

Περπάτα, τρέξε, κολύμπα διάλεξε αυτό που σου αρέσει και κάνε το με συνέπεια, δεν χρειάζεται να έχεις επαγγελματικό εξοπλισμό γυμναστικής για να έχεις το σώμα που θέλεις, το δικό σου σώμα. Μπορείς να σφουγγαρίσεις το πάτωμα, να καθαρίσεις το ψυγείο, να σκουπίσεις τα παράθυρα κι όλα αυτά μπορούν γίνουν πιο ευχάριστα αν δυναμώσεις το music player σου με την αγαπημένη σου λίστα αναπαραγωγής, χόρεψε και τραγούδησε δυνατά κι όλα θα είναι αλλιώς μετά!

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά

Με αγάπη


Κλεο
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes