Lip Balm το αγαπημένο

Ποιο προϊόν ομορφιάς δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου; μα φυσικά το Lip Balm,κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν το αποχωρίζεται ποτέ.

Αν πιστεύεις πως το Lip Balm είναι μόνο για τα χείλη ήρθε η ώρα ν΄αλλάξεις γνώμη γιατί το lip balm είναι ένα μαγικό προϊόν και μπορεί να σου δώσει λύση στο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής όπως να τιθασεύσει τα φρύδια σου,να δαμάσει το φριζάρισμα των μαλλιών σου,να περιποιηθεί τα νύχια σου,και να ενυδατώσει τα σκληρά σημεία του σώματος σου.

Ξέρεις πλέον ότι το καθαρό φυσικό προϊόν χωρίς χημικά και συντηρητικά πρόσθετα έχει σημαντικά οφέλη για την επιδερμίδα και την υγεία σου. Γι αυτό σήμερα ετοιμάσου να φτιάξουμε το δικό μας υπέροχο αγνό Lip Balm και πίστεψε με πως θα το λατρέψεις και θα γίνει το αγαπημένο σου. Ενυδατώνει, περιποιείται και θρέφει τα χείλη αφήνοντας τα απαλά,λαμπερά,ενυδατωμένα και έτοιμα για τα πιο όμορφα φιλιά. Επιπλέον μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά,στο σώμα ακόμα και στο πρόσωπο σου είναι η λύση σ΄οποιοδήποτε πρόβλημα ομορφιάς σου προκύψει.

Σου δίνω δύο λαχταριστές μυρωδάτες συνταγές με διαφορετικά υλικά για να διαλέξεις το lip balm που σου ταιριάζει περισσότερο.

1.Lip Balm με τριαντάφυλλο 

Υλικά
1 κ.σ. αμυγδαλέλαιο
1/2 κ.σ. κερί μέλισσας τριμμένο
1/8 κ.σ. σκόνη απο αποξηραμένα τριαντάφυλλα
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο

Εκτέλεση
Σε μπεν  μαρι λιώσε το κερί,πρόσθεσε το αμυγδαλέλαιο και ανακάτεψε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. και μετά απέσυρε από την φωτιά. Πρόσθεσε την σκόνη από  τα αποξηραμένα τριαντάφυλλα και το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο και ανακάτεψε καλά. Βάλε το μείγμα σε ένα βαζάκι και άφησε το να κρυώσει τελείως.

2.Lip Balm με μέλι και βανίλια

Υλικά
1 κ.σ. αμυγδαλέλαιο
1/2 κ.σ. κερί
1 κ.σ. μέλι
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο βανίλιας

Εκτέλεση
Σε μπεν μαρι λιώσε το κερί,πρόσθεσε το αμυγδαλέλαιο και ανακάτεψε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.μετά απέσυρε  από την φωτιά. Πρόσθεσε το μέλι και το αιθέριο έλαιο βανίλιας και ανακάτεψε καλά.Βάλε το μείγμα σε ένα βαζάκι και άφησε το να κρυώσει τελείως.


Καλές ομορφιές και περιμένω τις  εντυπώσεις σου;)!

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη
Κλεό

Share:

6 σχόλια :

  1. Θα το δοκιμάσω !Ελπίζω να μου βγει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις και βέβαια θα σου βγει αν ακολουθήσεις την συνταγή ακριβώς ;) Καλή επιτυχία !!

      Διαγραφή
  2. Ωραίο σαν ιδέα...στην πράξη δεν ξέρω αν θα μου βγει... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ακολουθήσεις την συνταγή θα σου βγει και θα το λατρέψεις,καλή επιτυχία ;)

      Διαγραφή
  3. Είμαι σε αναζήτηση lip balm που να κάνει δουλειά εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά τίποτα...θα δοκιμάσω σίγουρα ένα από τα δύο (μάλλον το δεύτερο λόγο μυρωδιάς) και ελπίζω να δουλέψει!!

    Φιλάκια πολλά!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω τις εντυπώσεις σου,σ΄ευχαριστώ πολύ! φιλάκια ;)

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes