Ren neroli grapefruit body cream η τέλεια ισορροπία

Από τα αγαπημένα μου γλυκά του κουταλιού είναι το γλυκό νεράντζι μ΄αρέσει αυτή η γλυκόπικρη γεύση του πιστεύω ότι κάπως έτσι είναι και η γεύση της ζωής. Η γιαγιά μου έφτιαχνε το ωραιότερο γλυκό νεράντζι εκεί λοιπόν ανάμεσα στις μυρωδιές και τα σιροπιάσματα μου έλεγε μια  ιστορία για το πως φτιάχτηκε το άρωμα του!

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια πριγκίπισσα που την έλεγαν Annie-Marie Orsini και κατοικούσε σε μια μικρή πόλη της Ιταλίας την Nerola επειδή της άρεσε να μυρίζει όμορφα έφερε στην χώρα της ένα δένδρο το πικρό πορτοκάλι κι έβαλε τους υπηκόους της να της φτιάξουν από τα άνθη του ένα άρωμα για να αρωματίζει  τα γάντια της και το λουτρό της.

Έτσι ξεκίνησε η ιστορία του αιθέριου ελαίου νερολί φτιαγμένου από άνθη νεραντζιάς,πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα αιθέρια έλαια μαζί με το τριαντάφυλλο. Τα άνθη της νεραντζιάς συλλέγονται συνήθως με το χέρι το πρωί μετά την νυχτερινή δροσιά στα τέλη Απριλίου,το έλαιο εκχυλίζεται με προσεκτική απόσταξη ατμού.

Αναζωογονητικό, διακριτικό, πικάντικο άρωμα με γλυκές λουλουδάτες νότες,συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και την γήρανση του δέρματος. Είναι γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, χαλαρώνει κι ανεβάζει την διάθεση, καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες ισορροπεί το πνεύμα και ομορφαίνει τις αισθήσεις.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μόλις γνώρισα την Body Cream Ren neroli grapefruit ήρθε για μείνει στην λίστα των αγαπημένων μου προϊόντων. Μπορεί ν΄αγαπώ περισσότερο στα αρώματα αυτό της βανίλιας, της καρύδας και του τριαντάφυλλου όμως αυτή ήταν μια ευχάριστη αλλαγή για μένα πέρα από τα συνηθισμένα.

Η μυρωδιά της είναι φρέσκια, δροσερή και ανοιξιάτικα νεραντζένια, εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ και λάδι jojoba, βοηθούν το δέρμα να τρέφεται σε βάθος, εδώ μπορείς να δεις  όλα τα συστατικά που περιέχει.

Απαλλαγμένη από parabens,σιλικόνες, χημικά και χρωστικές.

Με φρέσκια,ελαφριά υφή  απορροφάται υπερβολικά αμέσως δεν χρειάζεται να περιμένεις να στεγνώσει για να ντυθείς. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει το δέρμα να επιτύχει την τέλεια ισορροπία του, η λουλουδάτη μεταξένια απαλότητα της σου χαρίζει απαλό και υγιές δέρμα.

Αν θέλεις να νιώσεις την τέλεια ισορροπία κάνε κλικ στο e-shop andele.gr και αφέσου στην ομορφιά των αισθήσεων.


Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη
Κλεο

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes