Τα παστέλ της Ανοιξης είναι Models Own

Τα παστέλ χρώματα για μένα είναι έρωτας μου θυμίζουν τα ζαχαρωτά της παιδικής μου ηλικίας,ρομαντικά,απαλά,τρυφερά δίνουν μια πιο γλυκιά νότα στην καθημερινότητα μου.

Μακιγιάζ σε παστέλ χρωματισμούς προστάζει η μόδα για φέτος γεμίζοντας το νεσεσέρ με υπέροχες ρομαντικές πινελιές όπως απαλό ροζ,κίτρινο,σιέλ,βεραμάν και μοβ.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την πολύχρωμη φιέστα των παστέλ το Models Own ένα νέο φρέσκο brand που μας έρχεται από την Αγγλία και φέρνει την τελευταία τάση της μόδας με καλλυντικά και make-up για τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο και το πιο σπουδαίο σε προσιτές τιμές.

Δες το.Θέλησε το.Απόκτησε το.Αυτό είναι το motto του Models Own και τίποτα πλέον δεν είναι ακατόρθωτο γι αυτό κάνε χώρο και υποδέξου υπέροχα και οικονομικά προϊόντα

Models Own Shimmer Eyeliner Pencil Azure Blue / 6,50€

Με Ανοιξιάτικες παστέλ πινελιές έρχονται τα μολύβια ματιών για να εντυπωσιάσουν  και να κλέψουν την παράσταση.Μπορείς να παίξεις μαζί τους κάνοντας όμορφους συνδυασμούς με τις γλυκές ρομαντικές αποχρώσεις τους και να δώσεις λάμψη στα μάτια σου από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι τις πιο επίσημες βραδυνές σου εξόδους.Αν χαλάσει λίγο το μακιγιάζ σου μην ανησυχείς υπάρχει εκτός από την ενσωματωμένη ξύστρα κι ένα πινελάκι που διορθώνει τις ατέλειες και μετατρέπει την γραμμή του ματιού σε σκιά,αυτό που χρειάζεται να βάλεις εσύ είναι μεράκι και φαντασία και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.
Διατίθεται σε 4 χρώματα 

Models Own Cream Eyeshadow / 6,90

Μια υπέροχη κρεμώδης σκιά μ΄ ένα μοβ στο χρώμα της λεβάντας έρχεται με την πεποίθηση να σε κερδίσει με την απλότητα και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και τα καταφέρνει.Απλώνεται εύκολα ακόμη και χωρίς πινέλο σου προσφέρει λάμψη,γοητεία και κομψότητα,έχει μεγάλη διάρκεια και τέλεια απόδοση.
Σε  4  εντυπωσιακές αποχρώσεις

Models Own Mascara Big Brush / 9,50€

Αν θέλεις πυκνές και γεμάτες μυστήριο βλεφαρίδες τότε αυτή  η μάσκαρα είναι ιδανική για σένα, ειδικά σχεδιασμένη για να προσθέτει όγκο στις βλεφαρίδες και ένταση στο βλέμμα και το πετυχαίνει χάρη στο μεγάλο βουρτσάκι που διαθέτει που πυκνώνει και ανασηκώνει τις βλεφαρίδες.Ετοιμάσου λοιπόν να τον γοητέψεις με μια μόνο  κίνηση
Χρώμα: Μαύρο

Ευχαριστώ πολύ το ηλεκτρονικό κατάστημα eyewish.gr που μου έδωσε  την ευκαιρία να γνωρίσω τα υπέροχα προϊόντα Models Own έχουν ήδη καταγραφεί στην λίστα των αγαπημένων μου και φυσικά σου τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Επίσης στο e-shop του eyewish.gr μπορείς να βρεις τα αγαπημένα σου επώνυμα προϊόντα σε προσιτές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!

Με αγάπη 
Κλεο

Share:

2 σχόλια :

  1. Πολυ ωραιο το μπλε μολύβι!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι έχει απίστευτο χρώμα, πολύ καλή απόδοση και διάρκεια,σ΄ευχαριστώ για την ανάγνωση!!

      Διαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes